יוריקה!

magenta73

New member
יוריקה!

אולי... אולי במקום להאכיל את עצמי סרטים על זה שאני תמיד בוחרת גברים מאותגרים ריגשית, ושאני דפוקה, ושהעולם דופק אותי, זה שאני א. מפחדת, מקשר, ולכן בוחרת לאהוב מרחוק... וב. יש לי טעם עלוב, אבל ממש עלוב בגברים... ואולי במקום לבכות ולהאשים את ההורים שלי בזה שלא גדלתי לדעת מה זאת מערכת יחסים טובה... אולי פשוט נעשה פאוזה... אולי פשוט להגיד שאני לא מאמינה במערכות יחסים, אולי זה לא מתאים לי אישית, להיות באחת שכזו. מאוד חסר לי הגופניות שבזה, החום, החיבוק, המגע, הנשיקות, האינטימיות, הסקס. ממש לא חסר לי הלשתף את החיים שלי עם משהו, הלעשות ביחד, הלחשוב ביחד... מספיק לי אני עם עצמי ועם החברים חברות שלי. אני אדם מאוד עצמאי, שמאוד חשובה לי הפרטיות שלי... אני מסתדרת יופי לבד ואין לי כוח או רצון להכין למשהו אוכל או לראות איתו משחק כדורגל או לסבול את הנחירות שלו כל לילה רק בשביל שיהיה לי המגע הפיזי הזה... ואולי זה הסרט.. המריבות שלי עם עצמי מול ערכי התרבות והחברה שאומרת שהעולם בנוי זוגות זוגות וזה שזה לא בסדר ומשהו דפוק בך אם את לא בזוגיות בגיל כ"כ מתקדם... אולי זאת האמת שלי. לא בנויה למערכת יחסים זוגית. לא צריכה את זה. פשוט לא. כל כ"כ מסתדר לי פתאום... חד ונקי...

יש אלוהים בשמיים../images/Emo70.gif

אוווווווווווו סוף סוף הבנת
אני כמובן אומרת את זה מהצד השני של המתרס , הצד שלא זוכה לחופש כרצונו.... בינינו בסוף (ואולי זה ישמע לא אופטימי במיוחד) כל אחד מת לבד! לא מזמן היתה לי שיחה עם מישהו על העניין הזה...... אנחנו קמים בבוקר עם המחשבות הפרטיות שלנו....איתן או עם אחרות אנחנו גם הולכים לישון בסופו של יום! אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שחיי הנישואין נותנים רק שלום וביטחון ושאר הדברים האחרים מתאדים עם שיגרת החיים.....המבעסת.... אני קמה בבוקר לבד כי הוא עוד ישן ואני הולכת לישון לבד כי הוא חוזר אחריי ואני כבר מזמן הפסקתי לחכות.....(לא אני לא מתלוננת, אני רגילה ואפילו נוח לי המצב הזה) אנחנו לא יוצאים לבלות כמעט בכלל ....ואתמול החתונה של אחותו היתה הפעם הראשונה מזה חודשים רבים שרקדנו סלואו צמוד.... ונהננו! מאמינה שאם היינו על תקן חברים כמו בהתחלה....הייתי רואה אותו יותר, כשהכרנו הוא לא עזב אותי לרגע ......לפעמים אני מתבדחת ....שהתחתנתי איתו כדי שיעזוב אותי לנפשי.....ותאמיני לי כל האנשים שמסביבנו מחשיבים אותנו לזוג מוצלח ואוהב! מה שגם נכון מן הסתם.... אז נכון שאם "בא לי" אז אני לא צריכה להתאמץ במיוחד ....כי כל רמז יתקבל בברכה מצידו, אבל לפעמים חסר לי הקטע הרומנטי של ההתחלה.....הפרפרים בבטן ההתרגשות מהלא נודע....להכיר ולחוות מחדש אדם שלא מכירים! לא לקחת כמובן מאליו ! תהני מהחיים וזהו
תהני מהתחלות חדשות....אל תראי בזה מטלה אלא כיף גדול.... אה ועוד משו.......אל תצפי מאף אחד לכלום ... זה המוטו שלי "ציפיות זה רק לכריות"

magenta73

New member
ציפיות רק לכריות...

צודקת. אני רואה חברות שלי בזוגיות, אני לא רואה אותן מאושרות מעל הגג, אני גם לפעמים לא מבינה איך הן מסוגלות להיות עם אותו בחור... אני רואה את המחויבות שלהן, במיוחד עם הילדים, ויודעת שזה לא בשבילי, לפחות לא כרגע. אז די כבר עם הסרטים האלה... זאת מי שאני, וזהו. הגיע הזמן להנות מזה.

amazone

New member
אנחנו חיות את החיים הטובים

אתם בטח תתקפתו עליי אבל בגלל זה אני גם נגד נישואים - לא חייבים להתחתן כדי להביא ילדים וגם ככה היום, כשרע, בנישואין כל זוג שלישי קם והולך. השאלה היא מי ילך בטוב יותר - מי שנמצא במצב של נישואין או מי שנמצא במצב של זוגיות? גם אם מעורבים בזה ילדים... מצד שני בנישואין בני הזוג יודעים שחתיכת הנייר מקנה להם מחוייבות, סומכים על זה מותחים גבולות ונשארים ברוע (כמו זו עם הבעל הטייס) בזוגיות - בני הזוג יודעים שאיןמחוייבות ולכן משקיעים בקשר ועובדים עליו

למה שנתקוף../images/Emo35.gif

אני חושבת שלנייר אין שום קשר למחוייבות......סתם חרטה! מחוייבות זה משהו נפשי שאו שיש אותו או שאין אותו! ושבשום פנים ואופן לא כדאי להתחייב לאדם אחד לכל החיים..... כי זה בלתי אפשרי! זה כבר לא חיים מבחירה! זה כורח מציאות! אני באופן אישי הגעתי למסקנה שהסיבה היחידה שאנחנו בונים או יותר נכון נשארים במסגרת "זוגית" בנישואין, בעצם יותר נכון להגיד "משפחתית", היא נוחות כלכלית! כן כן גם אני בתוכם! ומפחדת לזוז משם! מודה!! וזה לא שרע לי כל כך......אבל איבדתי את החופש! עובדה!

amazone

New member
אפרורי מדי בשבילי

לא צריך להתחתן בשביל בטחון כלכלי - לא בימנו!!! צריך מסגרת זוגית. מבחינתי למדתי בדרך הקשה ומיילדות שאדם לאדם זאב. ככה גם גדלתי וכך גם נאלצתי ועדיין נאלצת לחיות. מבחינתי זאב הוא עדיין כלב ואני כבר כלבה זקנה ולא יכולה ללמוד טריקים חדשים אז אני מעדיפה להישאר בודדה, לילל מול הירח, מדי פעם להתלוות לאיזה להקה ואולי יום אחד להפוך למנהיגה של אחת

magenta73

New member
חחחחחחחח

מצחיק אותי המשפט הזה, אדם לאדם זאב, בקוניטציה שאנחנו נותנים לו. הרי זאבים חיים בלהקות, אז כן, יש אלפא-מייל ואלפא-פימייל, ויש קרבות טריטוריה, ועדיין, הם עושים הכל ביחד, כלהקה. צדים ביחד, מטפלים בתינוקות ביחד. יש הרמוניה, בתוך הסטטוס הנתון. לדעתי, פעם היינו כמו הזאבים, אני חושבת שזה הרבה יותר טבעי לנו. זוגות זוגות נוצרו, אכן, כמו שלוקחת לריאות אמרה, בגלל מצב כלכלי, של צבירה אישית של כסף, קפיטליזם. וגם מהתרבות הדתית, הכנסייה הקטולית, היהדות, וכן הלאה, שמנסות "ליישב" את האנשים הפרועים הללו, שהם אנחנו ולמתן אותן לפי חוקים מאוד מסויימים, שלדעתי, חלקם מנוגדים לטבע האנושי הבסיסי שלנו.

לא התחתנתי בגלל.....

ביטחון כלכלי ......התחתנתי מאוד צעירה .....עוד לא חשבתי על הדברים האלה בזמנו....בכלל יש הרבה דברים שלא חשבתי עליהם אז......אבל בהחלט זו הסיבה שאני נשארת במערכת הזו! תהני מהחיים ומהחופש! זה מה שהכי חשוב!

אני מבין אותך .אבל את מרימה ידיים

את כמה שהתרשמתי ממך את מאוד מיוחדת מפתיע אותי לשמוע זאת מימך

magenta73

New member
ממש לא

ממש לא מרימה ידיים. אני לא אומרת שזהו, אני מוותרת על קשרים עם גברים. אני אומרת שאני מוותרת על הצורך הזה, או הפנטזיה הזאת של קשר "נורמאלי" כפי שהוא מוגדר בחברה שלנו. וכשאני מסתכלת אחורה, כמעט כל הגברים שהיה לי חיבור מדהים איתם, הפסקתי את הקשר, רק בגלל שהם לא ענו על "ההגדרה התרבותית" לגבי הקשר בנינו והיה לי מאבק פנימי לגבי איך שאני מרגישה אליהם, לבין "מה נהוג וצריך לקרות". מעבר לה, תמיד שאני מסתכלת קדימה, אני אומרת שאני רוצה ילדים. ילדה, ליתר דיוק, ויהיה נחמד עם יהיה לה אבא, ויהיה יותר נחמד אם בנינו יהיה קשר טוב. חברי. אני לא אומרת גם שאני מוותרת על זוגיות לגמרי, יכול להיות שיבוא האדם שאני כן ארצה זוגיות איתו, אבל אני לא הולכת על זוגיות כמטרה. יקרה, יקרה, סבבה. זאת לא המטרה. המטרה היא שיהיה לי טוב. פה ועכשיו. המטרה היא לא לריב עם עצמי, על למה הגבר הזה מוצא חן בעיניי, והרי ברור שהוא לא רוצה קשר "מערכת יחסים" כפי שהיא מוגדרת בעולמנו. וזה קרה לי כי המר בחור שלי אמר שהוא לא מעוניין במערכת יחסים, ושהוא לא רוצה להשלות. ומשום מה, לא נפגעתי מזה. שאלתי את עצמי למה. והתשובה פתאום היתה לי ברורה ופשוטה. אני לא רוצה מערכת יחסים. אני רוצה אותו, ואין לי בעיה לקבל רק מה שהוא יכול לתת. לא רוצה לשנות אותו, לא רוצה לשנות אותי. טוב לי בבית שלי, בקריירה, בלימודים... טוב לי. הדבר היחיד שחסר זה קצת חום ואינטימיות, למה אני צריכה להיכנס למערכת יחסים מחויבת בשביל להשיג את זה? למה?

magenta73

New member
הגדרה:

חום, אינטימיות, חיבוק, נשיקות, סקס... עם אדם שיש לך כבוד אליו, יש חיבה בינכם, משיכה מינית. אך אין צורך שהוא יהיה בעל בית. אין צורך שהוא יהיה חבר. תקרא לזה יזיזות? סבבה. זה הכי מתקרב לזה. אבל זה לא רק למטרת סקס.

פטושקי

New member
ויש המכנים זאת: געגועים לאהבה

גם האדם האגוצנטרי והציני ביותר עורג לליטוף (מדי פעם...), וביוריקה שלך, קנית את האמפתיה שלי.

magenta73

New member
אני לא אגוצנטרית ולא צינית

נהפוך הוא. כל מה שאמרתי, במילים פשוטות, שאהבה לא חייבת להיות מוגדרת בתוך "מערכת יחסים זוגית" שהחברה החליטה אליה. (ע"ע היכרות-יציאה-חברות-נישואים-ילדים).

פטושקי

New member
הרגעי מג'נטה, זה היה ברור

מטרת אגוצנטרי וציני היתה לעקוץ מעט (וממש שלא על מנת להכאיב). אהבתי את היוריקה שלך. אהבתי לגלות שמאחורי התדמית הוירטואלית המטושטשת, הנוקשה ולעיתים מרירה משהו (מה לעשות אך זה מה שהודעות ותגובות שלך יוצרות לא פעם), מסתתר אדם נעים, רך ועורג. בעצם רציתי לומר שהיוריקה שלך ניפצה את האימג' והתפרצה אל דלת פתוחה (שלי לפחות). מצטער אם הובנתי לא נכון

למעלה