יוריקה!

את מביעה רצון אמיתי לזוגיות אם תנאי

שמי רוצה אותך יקבל כמו שאת בטוב וברע .וככה למעשה צריך להיות אבל אם רוצים גבר אמיתי צריך למצוא את השביל המיצאותי וזה נתינה גמישות וכבוד הדדי. גם מצד הגבר הוא רוצה להיות הוא עצמו. צריך לדעת להתמודד עם מצבים אחרים.את בורחת זמנית לעיסוקים הטבעיים בית לימודים חברות אבל הם לא באים במקום חום ואהבה פינוק וכתף. תמיד טובים השניים מן האחד . מגנטה צריך לעזור לגורל לחפש ולהשקיע ויש הרבה בחורים מקסימים כלבבך רק תפעילי את המגנט שבך..

magenta73

New member
תמיד?

כן ולא. וכן, זה לא בא במקום חום וחיבוק. אפשר לקבל חום וחיבוק גם ללא מערכת יחסים זוגית מוגדרת. המגנט שבי יופעל ברגע שאני אהייה שלמה עם עצמי. אני שלמה עם עצמי, כל אחד שלם עם עצמו, ברגע שהוא פועל לפי רצון ליבו. המלחמות שבי הן בין האופי שלי, חופשי ומאושר, למסגרות שנתנו בראשי, לגבי מה זאת אהבה ואיך אני צריכה לראות זוגיות, לעבר שלי שלימד אותי זוגיות מה היא וכמה היא לא ממש טובה לי. ברגע שאני מוותרת על הסרט, על המלחמה, רק אז המגנט יעבוד.

שלמות בונים ביחד חום וחיבוק ואהבה .

בונים בצורה של חברות קבועה או נשואין .אל תנסי להבין את עצמך .תני לבין זוגך בעתיד שהוא יבין אותך .תהיי כמו שאת אנחנו רוב הגברים אוהבים בנות כמו שהם ושלמות בחלקן .בחלקן. בקשר לאופי שלך להיות חופשי ומאושר לא גורע מלהיות במסגרת אבל כמובן עם האדם הנכון ויש הרבה כאלה. מגנטה החיים יפים תשפכי צבע ורוד ןתאירי ותעירי אותם..

magenta73

New member
בטח שיש

אבל היא לאו דווקא מוגדרת... וכל אחד חש אותה בדרך אחרת... ויש המון סוגים של אהבה... בקיצור... "אהבה זה לא תפוח אדמה!"

amazone

New member
אם את אומרת

מעבר ל"תלות" אני לא יכולה לחשוב על מילה נרדפת למילה "אהבה" בכל מקרה, 26 שנים הסתדרתי בלעדיה, עוד 26 לא יזיקו

למעלה