יורם

איש איש באמונתו

אם את אומרת שמוסיקה היא מוסיקה, אז במקביל, פרוג הוא פרוג. אני יכול להגיד שלנסר עצים זאת מוסיקה, וזאת ההגדרה שלי. לא בעיה להיות פילוסוף ולהפוך את כל העולם, ואז אדום יהיה כחול, פרוגרסיב יהיה בלוז בפורום רדיוהד ידונו בדיסק החדש של Westlife. הכל טוב ויפה, ובסופו של דבר, הכל בזבוז של זמן גם ככה. אני בכל זאת מחזיק בדעה שפרוגרסיב זה סגנון די מוגדר למדי, אם כי נרחב. זה לא רוק, זה לא פופ, זה לא בלוז. זה פרוגרסיב. כל אחד מהפרשנים של התנ"ך מציע את הפירוש שלו לפסוק מסויים, אבל בסופו של דבר, המקור הוא אותו מקור. אפשר למתוח אותו רק עד לגבול מסויים. אני חושב שהשאלה שיונתן העלה קודם לגבי רדיוהד ופרוגרסיב ואלטרנטיבי פשוט נוסחה באופן לוקה. זה לא שאם רדיוהד זה פרוגרסיב, אז ההגדרה של פרוגרסיב היא שונה. ההגדרה של הסגנון הספציפי של רדיוהד היא גבולית. יש שיאמרו שהם בריטפופ, יש שיגידו פרוגרסיב (אבל רק בפארנויד אנדרואיד), והכי קל להגיד פשוט אלטנרטיבי. על כל פנים, הגיע הזמן לסגור את קן הצרעות. באמת שחוללתי כאן סערה שאולי לא לצורך, ואולי זה בכלל לא משנה מה זה פרוגרסיב ומה זה לא, בסופו של דברים, מילים הן חסרות משמעות. אז שכל אחד יחשוב מה שבא לו.

אנשים... חומר למחשבה..

לדעתי אתם סתם מתווכחים ורבים... כל אחד בדעתו שלו...! לא משנה פרוג לא פרוג.. בריטפופ.. כל אחד חושב מה שבא לו ואיך שבא לו... וכל אחד מבין איך שהוא רוצה ואיך שנוח לו להבין... ושיר דויטש.. בעצם תוכיח לי אתה ש 2+2 זה לא 5... אתה לא יכול להוכיח.. אני תמיד יכול להגיד לך שזה 20... או איזה מספר שבא לי.. אף אחד לא יכול להוכיח... אז בקיצור על מה כל המריבות... תומי
:)

Vul2re

New member
הוכחה

קח בדיד, קח עוד בדיד. חבר אותם ביחד. ספור את מספר הבדידים. תגלה שבקבוצה זו קיימים שני בדידים. חזור על התהליך עם קבוצה שניה, גם בה יהיו שני בדידים. חבר את שני הקבוצות וספור את מספר הבדידים. תווכח לדעת כי קיימים בקבוצה הכללית ארבעה בדידים. אתה יכול להגיד ש 2 + 2 זה 20, אבל תטעה. תורת הקבוצות היא אזור מאוד מוגדר במתמטיקה, וההקבלה שלך אינה נכונה בתכליתה. מדוע? כי למתמטיקה האנושית יש חוקים בסיסיים, ואכסיומות עליה היא מסתמכת. רוב תחומי המתמטיקה לא ניתנים לפרשנות פילוסופית. התחום המתמטי וכמו כן המדעים הריאליים נשענים על חוקי יסוד והנחות בסיסיות שעליהם אין עוררין. אם תרצה יותר מידע על מדוע מתמטיקה לא ניתנת לפרשנות אשמח לספק לך רשימת ספרים מעשירי דעת שקראתי בנושא.

Major Thom

New member
אממ .. זאת לא הוכחה ../images/Emo3.gif

לספור בדידים זה לא מתמטי. זה אמפירי. אי אפשר להוכיח ש2+2 הם שוממדבר. זה עניין של הגדרה. כי מה זה 2? מה זה 4? סתם סימנים. וחוצמיזה, אם המפלגה אומרת ש-2+2=5, אז זה מה שזה (ויש גם שיר-חדש של רדיוהד שנקרא כך, ד"א) הו, זה כלכך לא קשור לפורום
(חוץ מהקטע על השיר-חדש של רדיוהד)
beth gibbons - mysteries

Vul2re

New member
לא מדויק

אמנם האותיות 2 ו4 הם סימנים, אך הם מייצגות יחס כמותי ובקונטקסט הזה - של מספר פריטים. אני מדבר על הערך שמאחורי הסימן 2, לא על אוסף הפיקסלים שבהם את בוהה ברגע זה, והוא מהווה את הבסיס מאחורי החשבון הפשוט ותורת הקבוצות.

Major Thom

New member
יש בזה משהו ..

בכל אופן, זה הופך כבר לדיון פילוסופי-מתמטי. הנקודה היא שבמוסיקה, כמו במתמטיקה .. המקור של הכל הוא בהגדרות. אז במתמטיקה ההגדרות קבועות, במוסיקה לא כלכך .. בכל אופן, זה לא קשור לפורום
*איריס מנסה להמנע מעוד השפלה עצמים*
portishead - glory box

שמעו... וד"א אני זה אני!

לכל אחד דעות משלו... וזה סתם שטויות סימנים מוסכמים מתמטיקה וכל הבולשיט הזה..... קיצר אף אחד לא יוכיח לי.. כל אחד חושב מה שבא לו.. ואיך שהוא מבין... ואפילו לפי ההגדרות שלו.. לכל אחד יש הגדרה אחרת לדבר מסוים... ואף אחד לא יוכל להוכיח לו אחרת.. כי ככה הוא חושב ! מקווה שהבהרתי את עצמי קצת.. (אני די מבולבל....) תומי

למעלה