יורשה לי להביע דעה בעניין הצנזור

hilali1

New member
יורשה לי להביע דעה בעניין הצנזור../images/Emo35.gif

אני חושבת שנעשה כאן די והותר כדי לא לפגוע בזכויות יוצרים. זה טבעי שאנשים שבאים להופעה ירצו לשתף בחוויות וסיפורים. מה שהובא כאן בכתב אינו אלא קניינו של מי שכתב. ובעיני הבקשה לצנזר היא גם סוג של פגיעה. הסיפורים מההופעות רק מעודדים אנשים אחרים להגיע להופעות. האם תרצו בפעם הבאה שנגיב כך:
או
או
או
... מה הטעם בפורום הזה אם לא ניתן יהיה לכתוב כאן בחופשיות
לבקר, להעיר, להאיר, להחמיא, לשתף
אם יתחילו לצנזר כאן בסוף כבר לא יהיה מה
זהו. בתקווה שההודעה הזו לא תצונזר המשך יום מקסים לכולם, הילה נ.ב תבואו להופעות. בשביל מיקי..

אבל מצד שני אי אפשר לדפר את../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

כל הסיפורים שקרן מספרת בהופעות שלה.... ברור שזה גורם לרצות לבוא (אני אף פעם לא הייתי בשום הופעה
) אבל צריך להשאיר לקרן את הסיפורים גם להופעות הבאות

hilali1

New member
אפשר לספר מה שרוצים לספר

הסיפורים הם חלק בלתי נפרד מההופעה ואני לא רואה בזה כל בעיה. לספר את הסיפורים כאן שונה לחלוטין מאיך שקרן מספרת. שיבוא מישהו ויגיד שבגלל הדברים שכתבנו הוא מוותר על ההופעה.. נו באמת..

לא נראה לי שהכוונה ללוותר../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אלה הסיפורים שלה ואם אני יום אחד אבוא להופעה שלה אני כבר אכיר את הסיפורים זה ממש לא אומר שמישהו יוותר על הופעה בגלל זה

שיש לה זכויות יוצרים או איך../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שלא תקראי לזה
טוב אם את לא מסכימה זכותך אבל צריך לכבד את ההחלטה של קרן (והצוות שלה) לא לתת לפרסם

אם יורשה לי

להגיב בנושא... אני נמצאת פה ובפורום של מירי מסיקה די הרבה אבל בדרך כלל לא בוער לי להגיב. אבל אני חושבת שהצנזור שנעשה חצה כמה קווים,אני לא יודעת מי בדיוק ביקש לצנזר(קרן או אנשים מטעמה) אבל בכל מקרה זה ממש מטומטם, הרי גם את ההופעות של מירי היו מצטטים מילה במילה עד לניואנסים של הבדיחות שלה ונחשו מה? זה לא מנע ממנה לפוצץ אולמות. אז אפשר לתת קצת קרדיט לקהל אף אחד לא יבטל הגעה להופעה בגלל שהוא כבר שמע את הבדיחות אלא להיפך זה רק נותן חשק להגיע להופעה... סליחה מראש על החפירה ומקווה שאתם לא רואים עכשיו -צונזר- ...

hilali1

New member
יפה אמרת...

כל עוד אנחנו כותבים לא צריכה להיות עם זה בעיה. ואם יש להם, מי שלא יהיו, אז שיחשבו שוב. ושוב ושוב. ..

hilali1

New member
אין לה זכויות יוצרים על דברים

שנכתבים כאן. שאנחנו כותבים. כל עוד אנחנו לא מפרסמים פה שירים שלה. אם מישהו כותב משהו הזכויות על מה שהוא כותב שלו בלבד.

אם זה משהו שהיא אמרה בהופעה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה כמו לכתוב מילים של שירים (טוב לא בדיוק אבל אותו עיקרון) זה לא שאחר כך לא ירצו לשמוע את השיר אולי אפילו ירצו עוד יותר אבל בכל זאת אסור.... טוב נמאס לי להצדיק אותם
זה מה שביקשו וזהו ואתן כן מסכימות שצריך לכבד את הבקשות של קרן נכון?

הטענה לזכויות יוצרים

די חסרת בסיס,בסך הכל באים ואומרים קרן אמרה ככה וככה-מצטטים אותה זה בדיוק כמו שאני יצטט משהו שאהוד אולמרט אמר(או כל מישהו אחר) זה לא שמישהו אחר לקח קרדיט על הבדיחות ולכן אין כאן שום הפרה של זכויות יוצרים אלא יותר של חופש הביטוי. *בודקת שאני לא באיראן
בכל מקרה,נכון שרצונה כבודה אבל זה ממש לא נראה טוב.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיש בזה משו../images/Emo15.gif

אבל אני חושבת שזה מעבר ל"משו שהיא אמרה" הרי ידוע שבהופעה שלה..היא אשכרה עושה סטנד אפ והיא מין הסתם כותבת את הבדיחות בתור קטעי קישור אז זה כמעט כמו לכתוב שיר זה חלק חשוב מההופעה ובאותה מידה אני חושבת שגם עדי אשכנזי לא הייתה רוצה שאני אכתוב כל הדיחה ששמעתי במופע שלה, לדוגמא אז נכון שאצל קרן זה שונה כי באים בשביל השירים אבל בשבילה זה חשוב באותה מידה לכן הטענה הזאת כן נכונה בגלל שאנחנו לא מנסים להתחשב באנשים רנדומלים שרוצים לקרוא (לא שיש לי בעיה
) אלא רוצים למלא את רצון זאת שכתבה את הבדיחות לא רוצה שיפרסמו
אז לו נפרסם כי כן..זה שלה
(סליחה על החפירה)

razpg

New member
אני מסכים איתך חלקית..

לדעתי באמת ציטוטים מדוייקים צריך לאסור לפרסם. אבל כל היחצ``נים של קרן מגזימים, אסור לספר מתי יצא הסינגל ואסור לספר מתי יצא הדיסק ואסור לחשוף מילים של השירים ועוד כל מיני דברים של לחץ מיותר.. כאילו מה, אם אני ידע באיזה תאריך יצא הדיסק אז אני אני אגנוב אותו? או אם אני אראה את המילים של השירים אני יכתוב מנגינה וישחרר סינגל לפני? זה סתם כל מיני דברים מגוכחים.. אני השתתפתי בהרבה פורומים של זמרים ובאף פורום אין את הבהלה והלחץ הזה.. אני חושב שהמפרסמים של קרן צריכים קצת להכנס לפרופורציות.. אל תחשבו לרגע שאני לא אוהב את הפורום ואת קרן אבל אני חושב שקרן תצליח אותו דבר אם יפרסמו הכל ולא הכל סודות. הרי ברור שעם הזמן זה יתפרסם אז מה זה משנה מתי?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifדווקא בקטע הזה../images/Emo15.gif

אני הרבה פחות מבינה אז אני לא באמת יכולה לענות תשובות מדויקות..אני יכולה רק להגיד מה שנראלי.. אני חושבת (וזו רק ההשערה שלי) שכל הסודיות היא בגלל שברגע שיצאו עם זה לעיתונים ויתחילו עם יחסי הציבור האינטנסיביים אז רוצים שזה יצא בבום אחד גדול זו שיטת פרסום טובה שהוכיחה את עצמה קרן, על אף שהיא ברקע כבר הרבה זמן עושה צעדים ראשונים בתור זמרת (אממ כן היא מופיעה כבר כמעט שנה..אבל רק לאחרונה כולם יודעים מי היא)... אז כולם כבר יודעים מי היא, וכמה היא מוכשרת (נראלי שפה היא הוכיחה את עצמה) ועכשיו מחכים לדיסק מה מחכים
מצפים
כי היא ההבטחה של השנה לכל הדעות והיא מסקרנת את כולם יצא לי לדבר עם אנשים שלא מתים על השיר שלה למשל..או על השירים שהיא כתבה והם עדיין ממש סקרנים לשמוע את הדיסק וחקרו אותי על ההופעה ואיך היה כי אין מה לעשות כולם רוצים לדעת אז לדעתי היחצ"נים בונים בעיקר על זה שברגע שהם יצאו עם הודעה רשמית זה ילווה בהמון יחסי ציבור שאפחד במדינה לא יוכל להתעלם ובגלל שלקח כל כך הרבה זמן זה רק מעלה את הסקרנות של אנשים ובשביל זה..כן..צריך לשמור על סודיות (זה כמו ספוילרים בסדרות..טוב לא בדיוק
) עוד סיבה יכולה להיות שהם..לא בדיוק סגורים על תאריך אחד זה בטח משו כמו "בסביבות אממ היום הזה והזה בחודש הבא" או משו בסגנון ואז מה
אז "הדיסק יוצא עוד חודש..בערך.." הנה..אמרנו את זה..זה לא עוזר כל כך.. כשיהיה תאריך אנחנו נשמע על זה ולא יסתירו את זה מאיתנו הסודיות נובעת לדעתי מזה שהם עדיין מתכננים את הצעדים שלהם ועוד לא סגרו שומדבר (או זה או הסיבה הראשונה או שבכלל יש להם איזה הידן אג'נדה
..אני לא יודעת בוודאות
) לא צריך להתעצבן
ובכלל הסודיות בקשר לדיסק והסינגל לא קשורה לזה שהיא לא רוצה שיפרסמו את מה שהיא אומרת בהופעות
(ופה באמת סליחה על החפירה
)

hilali1

New member
יפה אמרת. זה ממה לא נראה טוב

עצוב שזה מה שהם מתעסקים בו. צנזורה.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifגם התגובה../images/Emo15.gif

הראשונית שלי הייתה שזה צורם ובכלל לא נראה משו אבל מה לעשות זאת החלטה שלה (גם לצנזר..וגם ההחלטה להתעסק בזה) וזה חשוב לה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהוי גם את../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

למעלה