יורשה לי להביע דעה בעניין הצנזור

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחחח../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אמממ..הוא חמוד..מאוד אפילו..טוב מאוד מאוד אפילו אבל ייקח לי זמן

שגעוגי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo141.gifהוו רייצ',

יש לך מתחרה עם הסמיילים בנושא ההודעה.
אהמ,אהמ. (אוח, כמה שעות ביום את בפורום? אני מרגיש כאילו לא הייתי פה 100 שנה, אחרי שאני רואה את כל ההודעות שלך).
ענק.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif25 שעות למה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

חח סתם אני פשוט..כותבת הרבה
להתחרות איתי בסמיילים אתה לא תצליח ואני חושבת שכדאי ששנינו נוותר כאן כי אני מכירה מישי עם 5 מאומצים ככה ש..

../images/Emo4.gifתגובתי על הצנזורה../images/Emo62.gif../images/Emo18.gif

בגלל שאני צונזרתי,לא תכננתי כלל להגיב אבל בגלל שנהיה פה ממש ויכוח על העניין אז אני אגיד כמה מילים. את דעתי על הצנזור כבר אמרתי למי שהייתי צריכה להגיד. אבל... לא עמדו לי עם אקדח לראש להסיר את הסיפורים... אבל אם קרן חושבת שזה פוגע בה (למרות שאני לא חושבת ככה, להפך) ואני כמובן נמצאת פה בדיוק בשביל ההפך, אז הסרתי את הסיפורים ולהבא אני פשוט לא אכתוב ביקורת. אבל שוב זאת זכותה של קרן ו/או ההפקה שלה לחשוב שהסיפורים (שהם לא מילה במילה אגב וזה גם לא כל הסיפורים שהיו בהופעה...) צריכים להישמר להופעה, ושהעובדה שהם מפורסמים בפורום פוגעת בהופעה ואולי גם בזכויות יוצרים, זאת דעתם ולמרות שאני לא מסכימה איתם, אני מקבלת ובזה אני אשמח אם נסיים את הדיון. יום מקסים לכולם...

hilali1

New member
אני פשוט תוהה מה תהיה הבקשה הבאה

זה הכל. סתם חבל שזה מה שקורה. מנסים לקדם אמן-יוצר והוא לא מבין.

../images/Emo45.gif

אני רק מקווה שלהבא היא תעשה החלטות יותר נכונות ותיתן לאומנות שלה לקבוע את עתידה האמנותי ולא לכל מיני יחצנים למינהם... בכל מקרה המון בהצלחה!!!

למעלה