אתה ראוי, צריך וחייב לחיות את החיים שלך
לפי מה שמתאים לך! ולא לאחרים. למה היא מדברת על זה עם אחרים? (אלא אם כן זה אנשי מקצוע שהיא חושבת שהיא צריכה לדבר איתם. האם מדובר על אנשים בסביבה שהם לא אנשי מקצוע? אם כן-למה הם צריכים לדעת על זה? זה עניין פרטי שלך). היא תתמוטט מזה?? זה לא סוף העולם, ממש לא, וברגע שהיא תבין את זה היא לא תתמוטט. "דרמה שבהוליווד לא ידעו כמוה"? איך היא היתה מגיבה אם היית עושה על זה סרט?
(עזוב פרטים טכניים כמו תקציב וכו'-רק בשביל השאלה). אולי סרט שעוסק בנושא זה רעיון טוב? סרטים טובים מעבירים יופי את המסר. אם אתה הולך בכיוון הזה-בחר סרט שיעביר את המסר, שאתה רוצה להעביר לה. המסר עוקף את המוח המודע ומגיע לתת מודע בקלות, כי אנו משעים את חוסר האמונה, מחפשים הזדהות עם דמויות וכו'. זה לא צריך לעצור לך את החיים, ממש לא. הבעיה עם אנשים שהם נוטים לפסול מראש דברים, שהם לא מכירים. גם אין לה הרבה מידע על הנושא. לא סתם אומרים שידע זה כח. ברגע שהיא תדע יותר על הנושא ותראה שזה ממש לא סוף העולם, אז היא תקבל את זה יותר בהבנה, יותר בקלות. שב איתה לשיחה והסבר לה על הנושא, שתקרא חומר ברשת או בספרים או מה שלא יהיה-העיקר שתקרא ותדע יותר.
העתיד שלך הוא העתיד שלך. לא שלה ולא של אף אחד אחר! מה הכוונה ב"בונה עלי הרים וגבעות"? האם אתה בן יחיד? גם אם כן-זכותך לבחור את הנטייה המינית בלי שום קשר לרצונות שלה. לא משנה מה הסיבה- אין לה זכות והיא לא יכולה לבחור בשבילך! היא צריכה לדעת את הגבולות שלה-הגדר אותם והצב לה אותם כעובדה! למשל: באילו נושאים היא יכולה לייעץ לך או לא\לעזור לך או לא וכו'. תחשוב שאתה כמו מדינה עם גבולות פרוצים-הגן על הגבולות שלך!
אתה כותב: "כשהיא אומרת לי מילה על העתיד שלי או מדברת על זה עם אחרים מיד אני מקבל את החרדה הנוראית הזו"-נסח את עתידך-לפחות לשנים הקרובות- מה היית רוצה שיהיה בעתיד שלך?-ואמור לה "xyz- זה העתיד שלי". לאחר שחזרת על זה מספר פעמים והגעת לניסוח שמתאים לך- תוכל לבוא אליה בביטחון והיא תהיה חייבת לקבל את זה. כאשר אנו משדרים בטחון עצמי ואמונה במה שאנו אומרים\עושים- הצד השני קולט את מה שהוא צריך לקלוט. עוד דבר מעניין: אנשים נוטים להפחיד\"להקטין"\לאיים\לנסות לשנות וכו' אנשים אחרים הקרובים אליהם מתוך אינטרסים שונים. זה גם מבחן בשבילך-האם אתה יכול לעמוד מול אנשים כאלו. העניין הוא שכאשר אתה "משיב מלחמה"-רוב הפעמים הם יסוגו מהעמדה שלהם או יעדנו אותה, אך כל זמן שתתן להם "לטפס עליך" (או איך שתרצה לקרוא לזה)-זה מה שהם יעשו. אתה חייב לנקוט פעולה כלשהיא לטובתך-חרדה זה מצב לא טוב ואתה צריך לצאת ממנו. תעבוד על זה בתחומים אחרים קודם, אם קשה לך בתחום זה. אחר כך תראה שיותר קל לך לעבור מתחום לתחום. נזכרתי במשהו: עבדתי בשירות לקוחות טלפוני ולימדו אותנו בקורס לתת אנלוגיות ללקוחות כדי להסביר את עצמנו טוב יותר. תגגל, תמצא משהו מתאים ותן לה את האנלוגיה לחרדה, בחירות בחיים וכו'. זה תמיד עוזר בשירות לקוחות. (מה שכתבתי למעלה על מדינה עם גבולות פרוצים-זה אנלוגיה למצב שלך) המון
!!!