יושבת לי מפלצת על הלב.

הכל אפשרי, אם אתה באמת מעוניין בזה

קודם כל, העובדה שבן-אדם גיי, לא בהכרח אומרת שהוא חייב להיכנס לכל המועדונים המפוקפקים האלה. ושנית, אם אתה ממש ממש רוצה, אפשר גם לשנות את הנטייה עצמה. זה לא קל, אבל זה אפשרי. השאלה היא, כמובן, אם אתה באמת מעוניין לשנות את זה?

לא מאמין בזה מצטער. היתי אצל אדם

מוסמך בוא נגיד שאמר לי שאני לא. זה רק הכניס אותי ליותר סרטים. תחשוב על זה אתה. אתה מאה אחוז סטרייט נכון? תנסה להפוך לגיי. תגיד לי אם תצליח.

למה לי לנסות משהו שאינני מעוניין בו???

ואני, במקומך, לא הייתי סומך יותר מדי על הדיעות של אנשים "מוסמכים". לפני 4 שנים היתה לי תאונת דרכים וכל הרופאים ה"מוסמכים" אמרו שלעולם לא אחזור ללכת כמו שצריך. שתמיד תהיה לי צליעה. אבל לא האמנתי להם. ולפני חודשיים השתתפתי במירוץ החצי-המרתון (21 קילומטר) השלישי שלי. לא יכול ללכת, הא? אני הראתי לטמבלים האלה מה זה
כמאמר הפתגם המפורסם - אין דבר העומד בפני הרצון. בשבילי זה לא סתם עוד קלישאה, אלא עובדה מוצקה.

GMjoy

New member
../images/Emo45.gif הכל תלוי בהחלטה שלך../images/Emo88.gif

אם הנטייה מאוד מפריעה לך, אבל באמת לא עושה לך טוב, אז תדע שהצעד הראשון כבר נעשה!! עזוב הרגלים וכל מה שאתה כותב - הכל אצלך בידיים! הרגלים וחיים ניתן לשנות, ובפורום הזה מדברים על כך יותר מכל דבר. אם לא נעים לך החברה במועדונים (ומשום-מה אתה מבלה שם), אז אתה לא סגור על עצמך
אתה חייב להיות סגור על עצמך, ולא להקשיב לכל בולשיט שמוכרים מהצד. אז מישהו אמר...ביג-דיל...גם לי אומרים הרבה דברים, אבל אם אני מרגיש שזה לא מדבר אליי בשום צורה, אני שוכח. נטייה מינית - זה לא רלוונטי לקשיים בחיים. הכל קשור לחינוך ולאדם עצמו. וחינוך, הרגלים, וחיים - אנחנו משנים - אם רק רוצים
אתה מוזמן לקחת מהדברים שכתבו אלייך מה שאתה מרגיש לנכון. בהצלחה!

רגע, רגע... יש פה משהו שאני לא מבין...

אתה אומר שאמא שלך בונה עליך "הרים וגבעות". היא רוצה תצליח בחיים, ואני מניח שגם אתה רוצה, אז איפה הבעיה? אם תחיה בשביל עצמך, תגשים את כל החלומות שלך ותוציא מעצמך את המקסימום, אז אמא שלך בוודאי תהיה שמחה.

זה לא זה.

היא דאגה דואגת ותדאג לי לעתיד. היא ממנה לי הכל מעל ומעבר הרבה מעבר למה שאני צריך וככה כנראה גם בעתיד. אם היא תדע על הדבר הזה היא תיקח את זה קשה מדיי. היא אובססיבית אליי בצורה קשה. והיא הומופובית כ`כ שנסראללה הוא חסיד אומות עולם של היהודים לידה

naty3

New member
תקשיב לשיר no matter what של boyzon

כששמעתי אותו חשבתי על מה שכתבת ועל כמה זה מתאים

למעלה