יותר מדי השקעתי

libro

New member
יותר מדי השקעתי

כדי שלא יוכלו לראות מה כתבתי כי זה לא הוקפץ לעמוד הראשון. אז ככה- היו כמה חברה שטענו שרדיוהד לא הושפעה **בכלל** לא מביטלס (?!) לא מפינק פלויד, לא מפיקסיז, ולא מלד זפלין. אההמ אהממ... 1. אי אפשר להגיד שביטלס לא שינתה את העולם + השפיעה על (כל להקת רוק שיצאה אחריה) period. 2. פיקסיז - מעבר לכך שג'וני אמר זאת בעצמו בתוכנית שנעשתה על פיקסיז, ההשפעה שלהם על רדיוהד ונירוונה ובכלל על כל המוסיקה האלטרנטיבית היא עצומה, (דוגמאות פשוטות- הפיקסיז המציאו שני דברים חשובים- ליריקות ביזאריות, אלימות, מלוכלכות וגרוסקיות, שמן הסתם השפיעו גם על ת'ום ורואים זאת, פיקסיז התחילו איתן. השני, כל העניין הזה של קטע רגוע בשיר שמיד אחריו באה הפצצה בווליום, בנגינה ובשירה - אפקט שיש בהמון המון שירים של רדיוהד - הומצא על ידי הפיקסיז. (למשל 2+2=5). גם הסטייל של פיקסיז הוא סטייל של- אנשים פשוטים ומוכשרים עושים מוסיקה איכותית. כמו רדיוהד. ) 3. לד זפלין, מבחינת ההשוואה שלי בין טן יירס גון לבין קארמה פוליס- הכוונה היא כמובן רק להתחלה, שהיא מאוד מאוד דומה (עד כדי כך שזה בולט). רק תשמעו איך הסולן שר ומיד תראו מאיפה ת'ום קיבל את אחת מההשראות שלו. כל הסאונד שלהם דומה. 4. פינק פלויד - אני מניח שההשפעה העיקרית של פינק פלויד על רדיוהד היא הגישה למוסיקה, קצת משיחי, קצת אגו, הרבה רצון לשנות את העולם ולהפוך אותו לטוב יותר. בעיקר היכולת להעביר אווירה בצורה מעולה (למשל בצד האפל של הירח) עם הסאונדים של הקולות ברקע והמכונות. בכלל, כל ההתעסקות הזו במכונות, תעשייה, מסחור, בהלם פוסט-מודרניסטי, וההכוונה ש"עדיף להתעסק בדברים החשובים בחיים", באה מפינק פלויד. זה מועבר טוב מאוד על ידי רדיוהד בתור הסלידה מהמסחור ומתרבות הצריכה, מטלוויזיה (דברים שמתאימים יותר לחיים שלנו כיום), ב OKC. וגם - כעס על מנהיגים פוליטיים קפיטליסטיים, מלחמה, הצלת חיי אדם, איכות הסביבה, שנמצאים ב HTTT.

kittycatbone

New member
|כן{מסכימה עם כל מה שאמרת../images/Emo9.gif

ואני גם תמיד ראיתי בהשפעה של פינק פלויד את השימוש גם בכלים יותר אלקטרוניים, שאמנם אצל פינק פלויד זה לא אלקטרוני כמו רדיוהד, אבל העובדה שיש הרבה "צלילים" מיוחדים כאלה ולא ממש טיפוסיים מאוד מורגש בשבילי כשאני משווה את פינק פלויד עם רדיוהד.

Paranoidd

New member
פינק פלויד..

ההשפעה הכי ברורה שניתן לראות אצל רדיוהד היא מפינק פלויד.... בעיקר מבחינת הסאונד אני חושב....גם הנגיעות האלקטרוניות אפשר להגיד...אבל הסאונד האיכותי הזה כביכול.... גם הגיע לפי דעתי מפינק פלויד..

אעע דיי להשוות, במה זה תורם??

להשוות/השפעות/ ויכוחיםזה לא יגמר אף פעם, וזה חסר טעם:)(הבנתי את זה מאוחר מדיי לצערי) ובנימה אחרת, הלווואי והחייל שלנו יחזור בשלום מידי האויב הערבי!!!!די צריך להשמיד את כולם שם, כולם שם תורמים לטרור, ואח"כ משחקים אותה קורבנות תמימים. אם הם רוצים הם צריכים לעצור את הטרור בעצמם כל הערבים הטובים שאנשים מגנים עליהם. טוב מצטער חפרתי לא היה קשור, אבל מי יתן והחייל שלנו יחזור בשלום. ולשני החיילים ההרוגים הגיבורים אני מזיל דמעה ומדליק נר

kittycatbone

New member
../images/Emo16.gif

ובקשר להערה שלך לגבי הערבים אני מעדיפה שלא להגיב בגלל שזה לא הפורום לנושא הזה, וגם לא השרשור...

חרטושה

New member
לא הבנתי

הערבים השפיעו על רדיוהד ולא על הביטלס, אבל כן תרמו לטרור? יש אלף פורומים לפרוק בהם תסיכולים כאלה ואחרים, למה דווקא פה, למה דווקא עכשיו ולמה דווקא הפתיל הזה - צריכים לשמש במה לקריאה לשחיטה המונית של אוכלוסיה שלמה, לא הצלחתי להבין סורי.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהוא סבך הכל הדליק

נר לזכר שני החיילים שנהרגו, ומקווה שהחייל שלנו שנחטף יחזור, הוא אמר שזה לא קשור לנושא הפורום.. כלום לא יקרה עם פעם ב ידברו בפורום רדיוהד על דברים שלא קשורים לרדיוהד.. אני לא אומרת להיכנס עכשיו לדעות ודברים כאלה, כי זה באמת יתחיל פה ריבים, אבל מותר להדליק נר, ולקוות שהחייל יחזור בריא.

vegetable man

New member
לא על זה היא דיברה

אני מצפה ומבקש שלא תביאו פוליטיקה מקומית לפורום הזה. בשביל זה יש פורומים פוליטיים. בלי לכתוב ואח"כ לומר טוב, זה לא קשור - פשוט לא לכתוב מראש על פוליטיקה, בלי להתייחס לאם אני מסכים או לא. וגם אני עצוב מהמצב

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

לפתוח או לנצל"ש נושאים אופטופיקיים זה מילא בסדר (ואפילו יותר מבסדר.. מדי פעם רצוי) אבל דיונים פוליטיים תמיד יכולים להביא לוויכוחים ממש גדולים וסתם חבל להביא לסכסוך בתוך הפורום, כשזה לא הנושא של הפורום...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifבסדר,

אמרתי שלא כדאי להיכנס לדעות ודברים כאלה כי זה יגרור ויכוחים וריבים מיותרים

חה חה נורא מצחיק, אני שמח שמשעשע

אותך המצב הזה. יש אנשים בלי בושה... ואני מצטער אם זה פגע במישהו או משהו כזה, הכל נכתב מתוך סערת רגשות אישית, ומצטער לא אעלה את זה כאן יותר.

DOCTOR ROBERT

New member
להשמיד את כולם שם?? הגזמת, בנאדם...

להגיד שחלק גדול מהאוכלוסיה הערבית טורמים לטרור- נו מילא. אבל להשמיד את כולם? קצת הגזמת. כן, אני יודע שזה לא קשור עכשיו...

libro

New member
אפילו בשעת משבר וכאב

אסור לעולם להשתמש במונחים גזעניים ואלימים, סתם כי בא לנו. "להשמיד את כולם", גם בתור צחוק, היה משפט שהושמע בשעת משבר באירופה לפני 60 שנה.

חרטושה

New member
מסכימה ומוסיפה

רדיוהד הושפעו גם מהבריט- פופ, זרם מוסיקלי ששלט בבריטניה בשנות התשעים כתגובה לסיום כהונתה של מרגרט תאצ'ר ונעלם, כלעומת שבא, לקראת סוף אותו עשור, כאשר נראה שהתנאים הפוליטיים והחברתיים עומדים להשתנות סוף כל סוף. חוץ מזה, יש כאלה שטוענים שהם הושפעו גם מהגראנג' (נירוונה וכאלה) ואני נוטה להסכים, למרות שזה היה די זמני לדעתי והקביעה הזו התבססה, לדעתי, בעיקר על האלבום הראשון שהיה לו צליל יותר "עצבני" ופחות על מה שהם יצרו בהמשך.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט אפשר להרגיש השפעה כזאת.. אם באמת בריט-פופ זה מה שאני חושבת שזה... חח

למעלה