יותר מדי השקעתי

libro

New member
אגב, רדיוהד נחשבים בעיני רבים

כלהקת בריטפופ\בריטרוק

avki

New member
../images/Emo45.gif אכן שרשור מומלץ. אפילו הייתי

אומר לטאגליינס, אבל זה כבר לשיפותך ווג'.

alon5559

New member
סנטיאגו בשבילי הוא הדוד של

של הגיטריסט של רדיוהד
, אני יודע שיש עוד אחד חוץ ממנו ותום יורק אז אני מתכוון לזה שמנגן את הסולואים המעוותים- אם אני לא טועה שמו ג'וני גרינווד. אגב, סנטיאגו הוא הגיטריסט של הפיקסיז, אני דיי מעריך אותו.

libro

New member
אתה לא מבין כמה ג'וני דיבר עליו

בתוכנית ההיא על הפיקסיז. הוא אמר לפי מה שאני זוכר "הוא תקף את הגיטרה במקום לנגן בה". --- כידוע גם ג'וני פצע את ידו בגלל ניגונו האגרסיבי על הגיטרה ולכן שם את הכפפה הידועה... וגם ת'ום לא הפסיק לדבר עליהם בחיוביות... לפי מה שהיה בתוכנית, הפיקסיז היו הלהיט האלטרנטיבי בזמן שת'ום יורק וג'וני וכל שאר האומנים בני גילם היו רק מוסיקאים מתחילים (אני חושב בקולג') ושההופעות שלהם היו מדהימות, והמוסיקה הזו הייתה חופשית ומהפכנית כל כך שהם השתגעו שם. הוא אמר "כדיצא השיר debaser, זה היה בלתי יאמן." פשוט הפיל אותו לגמריי.. זה בתכלס הלהקה הכי חשבוה מבחינת רדיוהד כיוון שהיא גרמה לכם הכי הרבה להפוך למה שהם.

kittycatbone

New member
בהחלט אפשר להרגיש

את ההשפעה שלהם בשני האלבומים הראשונים לדעתי... במיוחד בפאבלו האני (למרות שאני *עדיין* לא מכירה עד הסוף את האלבום! חוטאת שכמותי
אבל אני חושבת שאני קונה את האלבום כשאני טסה עוד מעט!!!) ובקשר לפיקסיז, כל מה שהם (רדיוהד, או יותר נכון ת'ום וג'וני) אמרו על הפיקסיז, מסכימה ב-100%!!! פשוט להקה מעולה!!!

libro

New member
אני עכשיו גם נזכר

שת'ום אמר שיש לו זיכרון של איך הוא דמיין אותם: "הייתי מדמיין אותם כחבורה של אנשים קטנים מרושעים" חחחחח

Latisia

New member
חחח... איך אפשר לא לדמיין אותם ככה?

חחחח דה פיקסיז! שדונים קטנים וקונדסונים כאלה.

Guy Pie

New member
לא משנה איך תדמיינו אותם...

פרנק בלאק בטוח נראה ההיםך מזה.

Latisia

New member
חחח... הרגת אותי מצחוק...

ג'ק בלאק! גם אני הייתי מתבלבלת בין השמות. כן הוא באמת באמת לא דומה לשדון קטן! חח אבל במוזיקה הם באמת כאלה חח.... וואי כבר הרבה זמן לא שמעתי אותם..

kittycatbone

New member
חחח נכון!!

יו כשראיתי איך הוא נראה לא האמתי, זה כל כך מוזר שהוא זה ש...שר בפיקסיז זה כל כך מוזר!!!!!!!! אבל שכחתי איך קוראים לאישה... (נו ידעתי פעם!) מיסיס משהו! בכל מקרה, היא דווקא נראית יחסית לאיך שהיא שרה... (אולי דווקא אפשר לצפות שהקול שלה יהיה קצת יותר עמוק אם רואים אותה קודם..XD חח)

libro

New member
ושכחתי את מי שהשפיע על ת'ום אישית

כמו על עוד הרבה singer/songwriters גברים, ג'ף באקלי..........

למעלה