יותר מעניין מהאוסקר

ScorpioID

New member
לבכות לכם................./images/Emo32.gif

חתכתי את הזרת השמאלית שלי... אני פאקינג לא יכול לנגןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!! כוסאמק.. סתם מוציא רגרסיות..

ScorpioID

New member
תודה רבה.

שתגידי לי שהפסקת להיגעל ממני אני אחזור לשלוח לך "היי" באייסיקיו

יותר מעניין מהאוסקר ../images/Emo43.gif

השנה יתקיים בפעם השניה ברציפות טקס "תפוח הזהב", טקס הענקת פרסים לפורומים הטובים ביותר באינטרנט הישראלי. השנה אנחנו מחדשים ונותנים לכם הגולשים לבחור ולהשפיע: מהם הפורומים המובילים לשנת 2004?
ערוץ yesZone - פורטל הצעירים האינטראקטיבי בלווין (ערוץ 68), בשיתוף תפוז אנשים, מזמין אתכם להיכנס למשחק הטריוויה השבועי, להתחיל לשחק ולזכות בדיסקים וב - DVDים של אוסף הלהיטים המוביל NOW 10 מתנת הליקון. כל מה שצריך לעשות הוא להיכנס למדור GAMES בערוץ 68 ב - yes ולענות על שאלות הטריוויה. ככל שתשחקו יותר - תגדילו את הסיכוי שלכם לזכות.
היום נולד הדבר הכי חם בשטח! ה"תפוזON": כלי חדש בתפוז לנוחיותכם. לפרטים והדרכה על השימוש בכלי ניתן למצוא כאן (תודה לווינטרפרש)
פורום רוק ישראלי מעניק היום לגולשינו שבדרום הארץ כרטיסים חינם להופעתם של להקת הרוק הכי חמה: Izabo. לפרטים נוספים

ilana4ka

New member
קומפליטלי ../images/Emo32.gif

אבל הייתי חייבת!!!!!!!! קלטו את שחקני מכבי במסיבת פורים בקניון ארנה בהרצליה פיתוח...הרגו אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!
וקלטו את הלפרין!!! אפילו עם תחפושת הוא מהמם!!!

ilana4ka

New member
ואחרון אחרון חביב..../images/Emo8.gif

בורשטיין עם אישתו...[לא ידעתי שהוא נשוי!!]

ilana4ka

New member
חח טוב נו

לא ידעתי... ראית את הלפרין??????????. לא פשוש על???

מוזר...

אין לי שום דבר נגד פורום "אופניים" אבל זה ממש לא הגיוני המיקום שלו בדירוג! כלומר הפורום נימצא גם בדירוג של תמיכה! מה הקשר?!

מיטללל

New member
לסלוח לך ? ממש לא

1. פרסמת את הבלוג כבר 4 פעמים. 2. את לא משרשרת לאופ קיים. תודה רבה.

למעלה