יו איזה תסכול - שרת DC שני לא מגיב לאותנטיקציה

בצג

New member
מצאתי משהו נוסף - שיתופים לא נוצרו בכלל (!)

&nbsp
תיקיות SYSVOL וכו' נוצרו על השרת החדש אבל לא נוצרו השיתופים לתיקיות האלה
מה שאומר שגלישה מ File Explorer אל \\localhost בכלל לא מראה תיקיות משותפות.
בדקתי כמובן במנהל התיקיות המשותפות ואין שם שיתופים כאלה.
אז אני חושב שמצאתי למה היוזרים והקבוצות כן התרפלקו וה Logon עדיין לא יכל היה להתבצע.
עכשיו אני גם מבין שזו לא בעיה של DNS ואת ההגדרות שלו באמת עברתי כמו שצריך
-
נשאר להבין למה לא נוצרו השיתופים...

מיצו

New member
אין מצב שאין לך שום Events רלוונטיים. אין מצב.

שאלתי אותך כבר הרבה קודם לכן על זה.

בצג

New member
תאמין לי מיצו, אין לי אינטרס להסתיר ממך.

אין כלום רלוונטי (יש בעיות מדפסות וכאלה) לא ב AD01 ולא ב AD02 .
אני מודה שזה מוזר ותמוה ולא מתקבל על הדעת אבל בכנות - אין.
הדבר היחיד שהגעתי אליו בינתיים הוא שאחרי התקנה נקיה של ווינדוס 2012R2, הוספת ROLE של AD, ולאחר מכן ביצוע Promote - התיקיות המשותפות לדומיין לא נוצרות.
אגב, בפקודות הנ"ל שביקשת ממני להקליד נראה שלכאורה אין בעיה, למרות שבתחושה שלי יש בעיה. התשובה לשאילתא הגיעה בתוך מאית שניה וכל השרתים מסונכרים 0/10 שגיאות עם 0% סנכרון. כשחיפשתי תמונות ברשת לאיך אמורה להיראות התוצאה הגעתי לכל מיני תמונות של מצבי סנכרון שונים (אחוזים שונים ולא 0% כמו שאצלי)
הרצתי SyncAll ולא היתה תגובה אמיתית למרות שקיבלתי תשובה שכל הסנכרונים עברו בהצלחה והכל מסונכרן.
בקיצור. קקה בלבן.
&nbsp

מיצו

New member
כי בעצם אין קשר בין רפליקציה של AD שמתבצעת בצורה

מסויימת, לבין יצירה ורפליקציה של SYSVOL שמתבצעת בצורה אחרת. אחד יכול לעבוד מצויין והשני בכלל לא בגלל בעיות כאלה ואחרות. גם את זה שאלתי אותך למעלה. איך היא אמורה להתרפלק אצלך? DFSR או NTFRS?

בצג

New member
היי מיצו, לא ידעתי כל כך מה לענות לך וטיפה למדתי וקראתי

&nbsp
אם הבנתי נכון, סביר להניח שאני אמור להשתמש ב DFS בשרתי 2012.
על כל פנים ניסיתי להרים את הסרביס של NTFRS על השרת AD01 ועל AD02 ובשניהם הסרביס לא עולה.
בדקתי לוגים ומצאתי הודעת שגיאה (13575) שאומרת שהשרת שודרג ל DFS, ולכן הסרביס של NTFRS לא עולה.
אני מתקין ואז פותח קונסול ניהול של DFS ומוציא דו"ח ביצועים של הסנכרון - הוא אומר שהכל תקין. (כמובן שאין עדיין סנכרון ביניהם).
הרצתי שוב את repadmin /syncall והופה - סוף סוף אני מקבל הודעת שגיאה - Replication access was denied.
מפה לשם בדקתי בפורומים ואחת ההמלצות היתה להוריד לפחות בשביל הבדיקה את רמת ה UAC ולבדוק שוב. ניסיתי, הפעלתי את השרתים מחדש, לא עזר.
-
בסופו של דבר, מכיוון שהבעיה היתה והסתכמה בזה שהקבצים לא מתרפלקים, רציתי לדעת אם זו בדיוק הבעיה או שזה עוד זנב שאני סתם רץ אחריו. אז מה שעשיתי זה להעתיק ידנית את הקבצים שבתיקיית Sysvol (כל התיקייה כולה) משרת AD01 לשרת AD02.
כל המכונות עובדות ומבצעות אותנטיקציה כמו שצריך.
-
מיקדתי את הבעיה.
אני עובד עם DFS, הסנכרון בין תיקיות SYSVOL לא מתבצע. יש ככל הנראה בעיה של הרשאות.
חשבתי שאולי הסרביס של DFS אמור לרוץ כאדמין דומיין, או משהו כזה.
אם יש לך רעיון איך לכוון אותי הלאה -אשמח מאוד.
&nbsp
&nbsp

למעלה