יו לורי זכה בגלובוס הזהב!

pink panther 8

New member
אני מתה מתה

לראות את אישתו... אמרו שהוא בא לאוסקר עם אישתו ועם חברו הטוב סטיבן פריי אני מתה לראות את אישתו לא מצאתי תמונות שלה בשום מקום למישהו יש?

אן בל

New member
זאת אישתו??

די,נו..כבר צפיתי לאיזו ג'ניפר מוריסון.. הם גרים עכשיו באנגליה או אמריקה?

pink panther 8

New member
סטיבן פריי זה

הקומיקאיי שעבד ביחד עם לורי במשך כל התקופה הפורחת שלו באנגלייה הם עשו ביחד מופעים סדרות ונחשבו לצוות מדהים.... הם נפרדו וכל אחד המשיך בדרכו הלאה... אני ציפיתי ת'אמת לאישה יפה ומטופחת במקום זה אני רואה אישה לא ממש יפה אני חושבת שמגיע לו יותר לא מסכימים?

אן בל

New member
תודה על התשובה..:) ו..

אני מסכימה איתך לגמרי!.. כמו שאמרתי..צפיתי לסגנון קמרון:)

עוד קצת על סטיבן פריי ויו לורי.

הם נפגשו כשלמדו בקיימברידג' בתחילת שנות השמונים והופיעו ביחד במסגרת ה-Cambridge Footlights (מעין חוג קומיקאים של הסטודנטים בקיימברידג', המון מהקומיקאים הבריטים הגדולים ביותר התחילו שם את הקריירה שלהם). הם כתבו ביחד תוכנית מערכונים מאוד מצחיקה בשם A bit of Fry & Laurie שרצה במשך ארבע עונות לא רצופות. בנוסף, הם הופיעו ביחד בסדרות בלקאדר ו"ג'יבס ו-ווסטר". עד היום הם חברים מאוד קרובים. ובקשר לאישה שלו, קחי בחשבון שהיא מעל גיל 40 ואחרי שלושה הריונות. בואי נחשוב ביחד אם אני ואת נראה ככה במקומה. והייתי מעריכה אותו הרבה פחות אם הוא היה מסתובב בגילו עם כל מיני ילדות בנות 20. שלא לדבר על זה שהדיון הזה הוא מלכתחילה ברמה מאוד נמוכה.

Augustus Hill

New member
../images/Emo45.gif

מה זה סגנון קמרון? הוא בן 46! (ג'ניפר מוריסון (קמרון) לצורך ההשוואה בת 26)

pink panther 8

New member
היא בכיוון של 36....

הכי צעיר שמה זה ג'סי ספנסר עם אני לא טועה 26 או 29.... אבל לא נורא הבנתי שזה היה לצורך השוואה...

Augustus Hill

New member
את טועה ../images/Emo13.gif

היא בת 26 וחצי, הכי צעירה.. ג'ס ספנסר גדול ממנה בחצי שנה.

pink panther 8

New member
וואי היא לא נראית עד כדי כך צעירה..

יש לה לא מעט קמטים אבל בכל זאת היא הרבה יותר יפה מאישתו ג'ו.... אין בכלל מה להשוות ת'אמת אני חושבת שהם מתאימים גם מחוץ למסך....

אן בל

New member
ברור,ברור,צחקתי לגמרי. זאת לא היתה

הכוונה..הייתי צינית לגבי הקמרון. בסה"כ הסכמתי עם פינק פנטר, ברור לי שזה לא אישיו.....

למעלה