יו מה זה השקט הזה?

בולי27

New member
דילמת הסופ"ש הנוכחי....

ובכן, מאחר והשבוע זה "תורם", אני אמורה להיות מדוכדכת ועצבנית בגלל הביקור. אבל משום מה אני לא ...
האם זה בגלל שלא החלטתי עדיין אם להצטרף אליו או לשלוח אותו לבד (כמו לפני שבועיים) או שבאמת פתאום זה לא מזיז לי? (לא הגיוני, כנראה זו הסיבה הראשונה). ובכן יש לי דילמה ללכת או לא ללכת זו השאלה.... מה אתם אומרים ????

חמותך

New member
לבולי

מה שתחליטי ושיהיה לך טוב. לפעמים טוב לעשות מרחק בשביל להתקרב. גם סבלנות זה טוב. ושיהיה לך תמיד רק שמח וטוב וגם שבת שלום

עציון

New member
למרות שאיני מקצועי בענינים אלו

לדעתי אם תלכי איתו זה: ישבור קרח. 2. יוציא אותך מהדכדוך. למה שלא תנסי? ולכי בראש זקוף!!!!!!!1

הנה את על דרך המלך../images/Emo24.gif

עצם זה שהרגשת פתאום שאת לא בלחץ ובטראומה (להבדיל מפעמים קודמות) מהעובדה שאת צריכה ללכת, כבר מוכיח שהמשבר מאחרייך. כנראה והמינון היה גבוה מידי לגבול הסיבולת שלך, על כן הייתי מייעצת לך להשאר במינון של 3 עד 4 שבועות לתקופת מה. בהצלחה יקירתי ותהני מה"פריק שואו" המתקרב

בולי27

New member
עציון, תודה על העצה, אבל...

האם יכול להיות שהתלבלבת ביני לבין מישהי אחרת? 1. איזה קרח לשבור? לא רבנו, לא התווכחנו, לא זכור לי שכתבתי משהו כזה.... אז אין לי מושג על מה אתה מדבר... 2. למה דכדוך? בהודעה הראשונה כתבתי שאני בכלל לא עצבנית (כמו שאני אמורה להיות) אז מאיזה דיכדוך אני אמורה לצאת???? הבעיה היא הפוכה, אם יש לי כזה מצב רוח טוב, האם כדאי לי ללכת לשם ולסכן את המצב רוח הנפלא שלי? כי כמעט בטוח שזה יהרוס לי את היום שישי...

הגנובה

New member
כבר כתבנו כמה וכמה פעמים שמצב

רוח טוב שלך הוא הנקמה המתוקה ביותר שיכולה להיות, לא
אז תלכי, עם ראש מורם, גו זקוף, חזה קדימה (
), חיוך על הפנים והרגשה חמה בלב
- ואל תתני לאף אחד להרוס לך את מצב הרוח

בולי27

New member
../images/Emo51.gif גנובי,סיגלי וחמותך

אני עדיין חוששת ללכת.... אני חושבת שאני יחליט לפי המזג אויר. אם יהיה סופה,קר,גשם אני אשאר בבית בטוח, הם לא שוים יציאה מהבית בכזה מזג אויר. אם יהיה סביר אז... אני לא יודעת אם אני אלך...אוףףףףףףףףףףף סופה תפטור לי את הדילמה... מישהו יודע אם מתוכננת סערה מחר????

הגנובה

New member
חכי... אני מתחילה לעשות רוח כבר

מעכשיו...
תגידי שאין לך
ואת לא יכולה עם ה
בחוץ....

עציון

New member
קראתי שנית את הודעתך מלמעלה

וכתוב: מדוכדכת ועצבנית....אז אוקי לא לשבור קרח- למרות שמי שמתלבט אם ללכת או לא הרי זה בגלל מחיצת קרח המונעת ממנו,ולאו דוקא בגלל מריבה שהיתה או לא היתה... אבל עיזבי את זה. התייחסתי בפשטות להודעה. אפילו לא שאלתי בעצם שאלה פשוטה: לאן ללכת. אז סליחה. ואולי תבהירי יותר אם את שואלת את אנשי הפורום?

בולי27

New member
עציון, MY DEAR

כתוב אמורה להיות מדוכדכת ועצבנית אמורה בניגוד למה שאני מרגישה... ו"תורם" הכוונה לתור של ההורים שלו... ואתה אמור כבר לדעת אבל אני סולחת לך שאתה לא זוכר....בדרך כלל הביקורים האלה זה בית משוגעים + שעה נסיעה לכל כיוון + התבכינות של כולם (במיוחד של אחותו) ויום שישי נגמר כשאני על קוצים במקום להיות רגועה לאחר מנוחת סוף השבוע...

עציון

New member
אולי מקומי בדיר, אבל עניתי לך לענין

הבנתי בדיוק- כך מסתבר- את שאלתך ועניתי לך בדיוק מה שאני חושב שצריך לעשות. לכי בראש זקוף אל ההורים שלו . כך תשברי את ...הקרח ואל תהי מדוכדכת. את הלא עוד צעירה אז למה להיות מדוכדכת? את לא נשארת לכל השבת? אצלינו, באים ביום שישי בצהריים ועוזבים במוצ"ש כמה שיותר מאוחר....

עציון , אצלך אולי צריך לגרש בכדי

שכבר ילכו לביתם, אבל במשפחת בעלה של בולי זה מופע אימים ממש. בולי., 5 מ"ג של אסיוול, חפיסת נורופן, אופטלגין נוזלי ומשקפי שמש ואחלא שבת .

../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo11.gif

סיגליז ניו פארם.

למעלה