יו מה זה השקט הזה?

בולי27

New member
כפרות../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אין אין כמו ההמחשות שלך!

הגנובה

New member
אני לא מאמינה../images/Emo70.gif

ההודעה שלי נמחקה
סיגלי
- בסוף עוד נצטרך לשלוח אותה למרכז גמילה

הגנובה

New member
בולי יקירתי../images/Emo70.gif

זו שאלה שאני לא יכולה לענות לך עליה.... את התשובה לה יודעת את ורק את
הכל תלוי בהרגשתך.... בכל מקרה, מה שלא תחליטי - אנו כאן לתמוך ולתת כתף... אז להתחלה... קחי

עציון ../images/Emo124.gifובנות

חזרתי כעת מהרבנות והכל עבר על מקומו בשלום. עשיתי שרירים על הרב ההיא מבאר שבע לא העזה לעשות בעיות (קבלה אישור טלפוני להיתר) מסתבר : (לדברי הרב שהראה לי בכתובים) בשולחן ערוך מופיע ש אישה מינקת (דהיינו מיום הלידה נחשבת מינקת כ"ד חודשים, וגם אם לא הניקה ומסרה הולד למינקת) לא מותרת לנישואין ורק בהיתר מיוחד ולפנים משורת הדין לא תחכה את כל ה כ"ד חודשים. הסברתי לרב שאין כל קשר עם אבי התינוקת ולמעשה כ שלושה שבועות מהיוודע על ההריון ניתק הקשר עימו. הרב הרים טלפונים והסביר, אני הרעשתי ברקע והלחצתי אותו, נפלו לו כמה קשקשים על המעיל (מהלחץ) , לעס מעט את הזקן וחשב והקשיב היטב לדבריי. בסופו של דבר נכנסתי אל הגב´ מבאר שבע חידדתי שוב את הבקשה, הלחצתי גם אותה (אלא מה?) והפלא ופלא יש אישור. אז.............. כולם ביחד לזוג החדש. קולולולולולולולולולולולולולולולולולו

חמותך

New member
בשעה טובה ../images/Emo49.gif

מזל טוב. כל הכבוד שיש אחות כמוך. תהיי בריאה נשמה. התרגשתי עכשיו.

אתה קלטת את האבסורד שבעניין?

מס הכנסה ? קטן עליי. מה שעברתי שם הם בטח לא רוצים לזכור אותי.

jif

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifוכל הכבוד../images/Emo45.gif

עכשיו אני יודעת למי לפנות אם תהיה לי בעיה עם הרבנות.

אורא

New member
כל הכבוד כשתורי לרבנות יגיע ../images/Emo3.gif

אני שולחת אותך ..... שיהיה המון המון מזל טוב

מה פתאום למלצר, אנחנו הולכות לתת

מופע לפני עזיבתנו את הארץ ל אי שעציון כבר חכר עבורינו.

אורא

New member
יקירתי את נשארת לידי ותפקידך

הוא למקווה ולטפל בברמנים
הכוונה היתה לסיגלי, יש לי פחד אדיר מהרבנות בירושלים, שם אני צריכה להוציא תעודת רווקות.....
מתה עלייך

מנופ

New member
סופ"ש בא ואיתו החם והחמות

כן, הזמנתי אותם לשישי שבת, ומכיוון שאינם נוסעים בשבת אני נאלצת לסבול (אם יהיה צורך)בשקט. אך למזלי הטוב היא די בסדר. אז בתקווה שתעבור עלינו שבת שקטה שתהיה לכולנו שבת שלום

למעלה