יו...שרי ראתה את לואיס ערום........

backstreet girl

New member
יו...שרי ראתה את לואיס ערום........

איזה כיף לה................ררררררררררררררררררררררררררררררר.... קיי וסימון היו מה זה חמודות שעזרו להאנק..... (טוב מה,זה הדוד של קיי....הן לא ישאירו אותו ככה..... וויטני ותרזה היו חמודות..... צ'אד היה מתוק.... אייבי גדולה..... סם היה נחמד..... איב מסכנה....היא אף פעם לא מחייכת חיוןך אמיתי....כל החיוכים שלה צבועים כאלה.טוב היא בחורה אומללה...... ג'סיקה הייתה חמודה וצ'ריטי ...מסכנה.....

LauraLF

New member
אממממ

איזה כיף לשרידן!!! אהבתי את קיי וסימון עם חלוקים...:) כאב יל על צ'ריטי:( ג'סיקה היתה יפה.. ג'וליאן מצחיק.. אליסטר מפחיד קצת... איב פתטית.. אייבי מלכה..:) ופילאר...אוו פילאר....:)

adi48

New member
../images/Emo26.gif

שמתם לב שכשלואיס הלך לשרידן הוא קם מהספה עם האקדח ביד!! מה הוא ישן איתו???? חוץ מזה מה זה המכנסיים הגרוזיניות שתרזה לבשה היום?!

LauraLF

New member
כן הוא

שומר ראש מין הסתם שהוא ישן עם אקדח...:) ותרזה משו קורה להלבשה שלה בזמן האחרון...

I n n u e n d o

New member
תרזה בכלל

נראתה נורא כאילו לא הסתרקה בבוקר... מה זה היה הקוקו למעלה הזה היא נראתה כמו עגל קטן ;]

kapuchoni

New member
רק עליי תרזה נמאסה??

חאלססס
היא כבר מעצבנת לגמרי, ובכלל... היא לאחרונה לא נראית משהו.. איפה גוון הדפוקה הזאת?? בואנה... מעניין איך התסריטאים מתכוונים לעשות את הסיפור עם ספינת הנשף.. הרי כולם אמורים למות
ושואיס כבר כל כך חוזרים על עצמם.. היא ראתה אותו ערום כבר איזה 4 פעמים
הגיע הזמן שתעשה עם זה משהו..

python 4

New member
ולא רק שהיא ראתה אותו ערום

היא גם עברה על זה לסדר היום, במקום להתעלף באותו רגע או לצרוח "יא ביהיה!!! איץ אלייב!!!!" בחיי, הסדרה הזו לא אמינה. מילא טאביטימי והקשקושים העל-טבעיים שלהם, זה אולי אמין. מילא העובדה *שמישהו* מהדמויות מאוהב בצ'רי, בסדר, גם האמינות של זה נסבלת (אולי בגלל שהמישהו הזה הוא הומו אז מה הוא מבין) אבל שרי רואה את לואיס butt-naked ולא מתנפלת עליו ישר כהולכת רגל במדבר שלא שתתה חודשיים החוזה פתאום בנווה מדבר? נו ווי. לא אמין בכלל. חוץ מזה... סיכום אירועי היום: לואיס יאמי ג'ולי מאמי אלי יורה על צלחות (רמז לבאות?) אייבי מדהימה (תגלי כבר שאית'ן הוא הבן של סם, פור לואיס סייק) שרי עדיין מפגרת (הקונדומים במגירה ליד המיטה, מותק) האנק חתיך כשהוא מדמם צ'אד לא סם מכוער איב גם לא נראתה במיטבה היום ופילאר... הו, פילאר... נשקי אותי עכשיו נשמה...

python 4

New member
לאאא, זו רק הסטייה שלך, יקירה.

היי, גם לי יש קווים אדומים, אומנם לא הרבה אבל יש לי. וחוץ מזה, למה לי האם כשיש לי את הבן? אגב, לא ראיתי שמישהו כתב על זה - בפרק אתמול היה פלאשבק ללואיס, ובניגוד לרוב הפלאשבקים שלוקחים אותנו לתחילת הפרק הזה או מקסימום לפרק הקודם פה לקחו אותנו איזה 10.. 15.. שנים אחורה (שזה מילניום במונחי תשוקות). אז איזה חמוד לואיס כשהוא היה קטן? וגם אנטוניו נראה חתיך. תרזה הקטנה נראית מפגרת לאללה כבר מגיל כזה. איזה בידור זה היה!

python 4

New member
ארר.. לפני שתזמינו לי משטרה

התכוונתי להגיד כמובן, שגם אנטוניו נראה חמוד..

LauraLF

New member
ובכן

אחותם הקטנה של אנטוניו לואיס תרזה ומיגל. היא בת 16 וכשמרטין נעלם היא היתה תינוקת ופילאר מסרה אותה לאחותה מריה שגרה במקסיקו

I n n u e n d o

New member
משהו לא הגיוני

תרזה בי"ב בערך אז היא צריכה להיות בת 17 אם לואיס היה שם בן 7 ובסדרה כרגע הוא בן 27 בערך[פעם הזכירו את זה] אז תרזה צריכה להיות בת 20! או אם הוא בן 30 אז בכלל היא צריכה להיות בת 23. זה לא כל כך הגיוני.

LauraLF

New member
וואלה.

ועזבי את זה ששרידן אמורה להיות קטנה מלואיס בשנתיים אבל... בכל זאת השנת לידה שלה היא 73 ושלו 78 או משו. בסדרה.

python 4

New member
וזה מה שלא הגיוני לך בתשוקות?!?

דורינוש, תשוקות זו סדרה לא הגיונית. ראי הודעה שלי בשרשור הזה למעלה - לרשימת הדברים הלא הגיוניים (הקסמים של טאבי, המשיכה של מיגל לצ'רי, התסרוקת החדשה של שרי...) נוסיף כעת את משבר הגילאים. בכלל, תרזה היא עדיין בבית ספר, לא? היא לא נראית לי כמו תלמידה.

I n n u e n d o

New member
לא אמרתי שזה מה שלא הגיוני

בתשוקות רק אמרתי משהו לא הגיוני בפרק של אתמול וגם תחשוב על זה שאנשים ראו את הפרק בפעם הראשונה ולא ידעו בכלל על אנטוניו חוץ מפעם אחת שפילר הזכריה אותו שהיא אמרה ללואיס שהוא נעדר מאז שמרטין נעדר אז לא מבינים שרואים שם את לואיס את תרזה ולא הגיוני שמיגל שם וזה גם מעניין איך תרזה בכלל בלונדינית בפלאשבק חחחחחח ואיך מרטין שראו אותו בפרקים שהוא הופיע וכל זה בחור צנום ומכוערובפלאשק בק הוא חסון ושרירי

למעלה