לואיס בסדרה בן 26 (שרידן בת 24). תרזה בסדרה בת 18 - מה שאומר הבדל של 8 שנים בינה לבין לואיס. מה שאומר שאם לואיס בפלשבק שלו היה בן 7, תרזה הייתה בת מינוס אחד, אז או שלואיס לא היה בן 7 בפלשבק (10 זה יותר הגיוני...) או שהילדה שם היא לא תרזה - היא האנג'ל ברט שנדחפה גם לשם.
מרטין רשם את השם שלו luis ואז אאל"ט הוא רשם 7. ואולי באמת זו לא היתה תרזה? אומנם מבט הטמטום הנצחי על הפנים שלה הסגיר אותה כתררזיטה, אבל אולי לפילאאאאר יש עוד בת, שקטנה בשנתיים שלוש מלואיס? I wouldn't be surprised.
אז הסדרה הזאת באמת לא הגיונית. זהו, אחרי שקיי עפה אני מפסיק לצפות. טוב, בעצם אחרי שהקיי השנייה תעזוב אני מפסיק לצפות! אמ... תיודע מה, קיי3 עוזבת וזהו, אין מצב ש... קיי4! קיי4 עוזבת וגם אני עוזב! איך אני?
גם היום פילאר לא הייתה בטיזר. איזה קיפוח השם ירחם!! מה היא עשתה לכם תסריטאים? תנו לה פעם אחת להיות בטיזר, אחת כדי שנוכל להגיד לפני הפתיח: "יופי, יש היום פרק עם פילאר ייפי!". לא - הם לא יתנו לנו את ההנאה הזאת. ועוד קיפוח (מהקיפוחים שהזכרתי פה בעבר) - יום חדש ושוב בלי טימיטאבי. מה יהיה?!!?! ובפרק של אתמול הסצינות איתם ובספינה הלא משופצת בכלל היו קצרות ומעטות. בושה! וצ'אד והאנק - האחד לא יודע לאבד את ההכרה, השני לא יודע לדבר בקול חלש חבל ששניהם לא מתו. מה קרה אנג'ל? את ביום חופש? היה לך את כל הלילה להציל את האנק. רואים איזה דו-פרצופית את. מושחתת!!