אז בסוף
צליתי תפוחים פרוסים במחבת
הוספתי סוכר ופרורי וניל, אפיתי בצק פריך אגוזים, הנחתי את התפוחים, בבלנדר טחנתי שיירי מנגו שנותרו מיותמים אחרי שהנוער חגג, שמנת סויה אחת, חלב קוקוס מהקרטון הירוק, מעט קסנטן גאם, קורנפלור וניל ואבקת סוכר. יצקתי מעל התפוחים, מעל פיזרתי סוכר חום ליצירת חיפוי שביר . כעת הכל בתנור. נראה אם יעלה יפה.
חוצמזה בהשראת תמר אידיתי במחבת עמוקה רבעי שורשי שומר ובצל סגול, עם מעט מלח והרבה עלי קורנית לימונית מגידול הבית. יצא מקורמל להפליא.