יו!

סיימתי את איש הקציר!!!

אבל אני לא סתם רושם את זה מה שבאמת מדהים זה שהצלחתי להבין הכל ואתם לא צריכים להסביר לי!!!

Athaclena

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כן. אין ספק, במילה הבודדת הכי חזקה של טרי. ועגלות הקניות כל כך!!! (מגניבות זה לא מתאים, חמודות עוד פחות, הן פשוט !!!)

אדירות? משעשעות? פפיות?

אמממ.... המצאתי את פפיות.... אבל זה יותר טוב מ!!! איזה ספר מצחיק זה. זה הספר הכי מצחיק שקראתי אצלו עד עכשיו

Maladict

New member
soul music יותר מצחיק למרות שקשה

להבין איך משהו יכול להיות יותר מצחיק מאיש הקציר סול מיוזיק עושה את זה.

כל ספר עם המוות הוא טוב

יכולתי לקרוא אותו, אבל בשביל זה הייתי צריך לקחת אותו מהספריה של בית הספר וזה אסור!!! אני אקרה אותו כשאני אמצא אותו תודה :)

חולק על דעתך

מוות הוא פיסת גאונות, אחת מיני רבות של טרי. אבל, הוא דמות משנה, שהיפה בה הוא שהיא צריכה להופיע לשתיים-שלוש הופעות אורח בודדות בספר. אני מצטער לומר, אבל הרבה יותר אהבתי את מוות של "אור" או של "שומרים" מאשר של "תרועת", למשל. הוא לא צריך להיות גיבור. יש דמויות שנועדו לככב בספר. סתמרוח, למשל. משמר העיר (כקבוצה), או המכשפות (כקבוצה), אלה הן דוגמאות טובות. מוות הוא דמות אורח מצוינת. נסו לדמיין את CMOT דיבלר כגיבור ספר. אני לא יודע, זה לא נראה לי מתאים. אבל, כן, ברור שגם ספרי מוות הם מצוינים, שהוא נשאר דמות אדירה גם בהם, ושרק בזכות תת-הסדרה שלו נחשפנו לדמויות דוגמת סוזאן, איזבל, מורט ובינקי. נכון. הנה, חסכתי לכם את ההתנפלות עליי, אתם לא חייבים לטרוח.

Maladict

New member
CMOT לא יכול להיות דמות ראשית

הוא שטחי מדי. מוות לעומתו כולו עמוק. כל כך עמוק שהוא נראה שטחי. ואתה גם לא יכול להתווכח איתו!

אז אולי

הספרן! הוא דמות אורחת אידיאלית, ואתה לא יכול להגיד שהוא שטחי. טוב, נו, אין לי ממש דוגמה טובה, אבל למעשה, מוות של שלושת הספרים הראשונים היה שטחי בעצמו. הוא נבנה והפך לדמות עגולה רק לכבוד "מורט". אפילו הדמויות הסובבות אותו (בינקי, איזבל, רעב, מגיפה, מלחמה) זכו רק לתפקיד קטנטן ב"אור".

Maladict

New member
ספרן יכול להיות אחלה דמות ראשית!

אבל הוא יצטרך להיות חלק מזוג.... נגיד הספרן ורדיקולי או סתם רוח... בעצם עדיף רדיקולי סתם רוח הוא... סתם (מחפש את השולחן הקרוב להתחבא מתחתיו מזעם החפ"ז)

Gdil

New member
חפ"ז! השרשתי מילה!!!

זה מרגיש כמו לקרוא לויימס נטע. אבל שאני השתמשתי בספרן בתור דמות ראשית בפאנפיק, ואמרו לי שזה מעצבן לשמוע אנשים מדברים עם עצמם.

Maladict

New member
מי הם קטני האמונה האלו?!

האוק של הספרן וגם כל המעשים שלו יכולים להחליף כל מילה! גם גרים סקויקר והעורב יכולים להיות דמות ראשית מצוינת. ההבעות של מ"ע (יו זה נשמע כל כך עילג בעברית) יותר טובות מכל מילים שאפשר להגיד.

ויימס

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

?????Say WHAT

ויימס

New member
אני חושבת שמוות מתחיל... אה...

להתעמק... כבר באור מופלא. כשזוגפרח מלמד אותו לשחק קלפים, זאת כבר ההתחלה של מוות כפי שהוא מוכר לנו. אבל כן, בצבע הכשף הוא מאוד שטחי. אני דווקא ממש אוהבת את מוות כדמות ראשית, יש לו הארות מגניבות. כמו "אני... עצבות!" ו- "אין צדק. יש רק אותי". והנאום הארוך שלו לסוזן על כמה שהעיר מזכירה תל נמלים, ואין כמו ביל דלת...

Nico Tine

New member
יש הבדל גדול

בין מוות של "צבע הכשף" לבין מוות של "או מופלא". בצבע הכשף הוא ממש נבזי ואפילו ישנה סצינה שבה הוא הורג בעצמו כמה זבובים, מוכר בשוק, וחתול. מה שנוגד את כל התיאוריה של "אני רק הבחור שמוציא את הזבל" שמתפתחת בהמשך הספרים.

FijianSeas

New member
דארן איט!

איך אני אמורה לצרוח, לרקוע ברגליים ולשים אנשים בפיתה אם בסוף ההודעה הם חיוביים.. שייסע.

למעלה