יו!

ויימס

New member
הנה משהו לא קשור:

נטע- "הגיע הזמן לאכול שוקולד הגיע הזמן לכרסם מרמלד הגיע הזמן לאכול סוכריות-" עינב- "והגיע הזמן לגדל פטריות! ...ורק שתדעי, התכוונתי לפטריות ברגליים." (שיר שאני ואחותי <היותר קטנה, לא זאת שאני בדרך כלל מדברת עליה> חיברנו)

Athaclena

New member
וזה עוד יותר לא קשור

you can pick your friends and you can pick your nose but you can't pick your friend's nose ראיתי את זה פעם בביצוע של שיר + ריקוד, ואני עדיין בטראומה.

Maladict

New member
אבל אני יכול!!!

*לוקח מקל ארוך בקוטר בינוני ומתחיל לחטט לפינחסון באף*

ויימס

New member
יפה מאוד. מערכת היחסים ביניכם

ממש מגיעה לשיאים חדשים של מוזרויות. טרוז! הנה דיאלוג רלוונטי: "את חושבת שאני מספיק גמישה בשביל לחטט באף עם האצבע ברגל?" "היא גדולה מדי." "לא עם הגדולה." "אה... זה לא יהיה קצת מכאיב?" "...זה עלול להיות מכאיב, אבל מה לא עושים בשביל אצבע באף?"

Maladict

New member
הידעת?!

אם כותבים טרוז הפוך יוצא זורט! "יוסי תפסיק לכסוס ציפורניים" "על הרגליים" "של סבא" "ובכלל תזוז מהקבר"

אוכל ת'ציפורניים

אוכל ת'ציפורנים אוכל ולא משאיר עוד לא ראיתי בנאדם כזה בכל העיר תעזוב ת'ציפוניים תאכל ת'אפרסק הלא אכלת כל היד כמעט עד המרפק זה לא עוזר אני אומר לך אומר וגם חוזר אם כך תמשיך הרי בסוף רק נעל תשאר אוכל ת'ציפורניים איאיאי.... אולי תאכל תפוח, או יש לי רעיון, אולי תלך לגור בנתים קצת בבית מלון? תעזוב ת'ציפורניים, תפסיק להתעצבן תמצא לך גברת נחמדה ותתחתן זה לא עוזר אני אומר לך אומר וגם חוזר אם כך תמשיך אז לא תהיה ברירה- נזמין שוטר... אוכל ת'ציפורניים איאיאי.... הגעת כבר לרגל לעסת את השריר עוד רגע מהמכנסיים כיס אתה לא תשאיר תעזוב ת'ציפוניים בחיי זה לא בריא! אתה לא יכול לתאר לך איזה נזק זה מביא! זה לא שאכפת לי שתאכל ת'ציפורניים עד זוב דם אבל זה שהן שלי אתה לא חושב שזה מוגזם? אוכל ת'ציפורניים איאיאי.... (כוורת, "אוכל ת'ציפורניים", מתוך האלבום "פוגי בפיתה")

../images/Emo118.gif

אה, את כתבת חע! אבל אני, הידועה כאווארית למתקדמים, ראיתי "רוע". זה מה שקורה כשקוראים את הפורום בפונט אריאל.

למעלה