יזכור

יזכור../images/Emo16.gif

הודעה נמסרה למשפחה ירדנה ארזי מילים: יואב גינאי לחן: יהודה פוליקר (לזכרו של אורי גרוסמן) כוכב חיוור טבע ונעלם הלילה רגע עוד מעט נרדם עיתון הבוקר נחבט אל הרצפה והודעה נמסרה למשפחה העץ שבשדרה את פירותיו מניח כותב סימן או רמז על המדרכה ואוטובוס ראשון לתחנה מגיע והודעה נמסרה למשפחה תופי הבס מכים ממכונית חולפת מהקפה ממול בוקעת אנחה האם את תינוקה בעגלה דוחפת והודעה נמסרה למשפחה הבוקר השקוף מכה בעפעפיים זמזום שעון ארוך שוב מטלטל מחר צלילי שמועה נוגעים בחול על קו המים והודעה נמסרה למשפחה תופי הבס מכים ממכונית חולפת מהקפה ממול בוקעת אנחה האם את תינוקה בעגלה דוחפת והודעה נמסרה למשפחה

../images/Emo16.gif

כמה חודשים אחרי מלחמת לבנון השנייה ביקרנו כל השכבה (בשני חלקים) בלטרון, ואני זוכרת שעמדנו מול קיר השמות, עם הלוח החדש שנוסף בחודשים האחרונים, וחשבתי על אחותו של אורי גרוסמן שעמדה (עם החלק השני של השכבה) מול אותו לוח שנושא את השם של אחיה. וב2 או 3 הטקסים האחרונים בביה"ס, שמעתי ילדים אקראיים קוראים קטע שכתב ילד מהשכבה על אחיו שנפל לפני שנתיים או שלוש. ובכל שנה אני רואה את אמא שלי מסתגרת בחדר לקראת הצפירה, ויוצאת קצת שונה אחרי זמן מה. אין לי משהו מעניין להגיד. פשוט... חבל.

רעוּת

New member
....

"הטקס הוא גם בשביל אח שלך שמת, נכון?" -נכון "והיום את זוכרת אותו כי יום הזכרון?" -אני זוכרת אותו כל יום "אבל היום הכי?" -היום הכי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3875754,00.html 237. |סאאוטינג|.

../images/Emo201.gif

הלוואי שלא היית צריכה בכלל, אבל אני אוהבת כשאת מרשה לעצמך להוריד את המגננות והבדיחות לרגע.

ROTEM30035

New member
../images/Emo24.gif

מותר לך, את יודעת. גם להיות מאושרת. לא תמיד. לא היום. אבל לפעמים. מאושרת באמת. אבל עד אז, או בינתיים רק חיבוק. וצל"ש על שני אזכורים לרונה. כי אי אפשר להיות רציניים עד הסוף.

רעוּת

New member
../images/Emo201.gif ככה יותר טוב? ../images/Emo46.gif

ורונה תמיד בלבי, במיוחד בשמחות משפחתיות
. ועם זאת, במשך שעה באוטו עכשיו זפזפתי בין כל התחנות ולא שידרו אפילו שיר אחד שלה לרפואה
ביום השואה היה יותר טוב
.

רעוּת

New member
ישששששששש!

אז איך חוגגים? אני בעד להתהלך זקופים
אפילו יש לי דגל חדש עם שרוך שחור שגנבתי לאח שלי
. אפשר לשרוף אותו לרגל יום הנכבה

בדיוק חשבתי על השיר הזה

אני תמיד הולכת זקופה, כי חבל על הגב שלי וכול זה. לשרוף דגלים, אין כמו הריח המסריח של דגל שרוף על הבוקר תוכלי להדליק המון נרות כמו שאת אוהבת, רגע בעצם כבר עשית את זה היום

גוזלה

New member
גם אחרי שמונה בערב

גם היום גם בכל יום. חיבוק, ו... גמני מצטרפת ל רעות, את מותק ואני אוהבת אותך!

למעלה