יזכור

רעוּת

New member
כל היום הזה,

אם מישהו היה מנסה להסתכל על זה דרך עיניים זרות, שפויות יותר-- זה כמו לפתוח נשיונל ג'אוגרפיק ולראות סרט דוקומנטרי על "זן השכולים": הנ"ל מסתובבים להם בשמורות הנקראות "בתי עלמין צבאיים", ואחת לשנה הציבור מוזמן לבוא לבקר אותם ולהביע הזדהות (
- לא להאכיל את המשפחות. הן עדיין עם קלקול קיבה מהעוגות שצה"ל הביא לשבעה). בעת הישמע הצפירה, השכולים יוצאים לחופשי, ומציפים את כל מי שאיתרע מזלו להימצא בסביבתם בצונמי של עצב ושכול. הם חוזרים למחילותיהם כעבור 24 שעות, מפאת פחד עמוק מזיקוקים, או כל מה שיש לו קונוטציה של שמחה.

משהוא כתב על זה

בפורום עשרים פלוס http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=100 וכמו שאמרת, את חושבת עליו כול הזמן ולא רק היום

דידושקע

New member
רעות,

את מותק ואני אוהבת אותך. לצערי ולשמחתי אני לא באמת מסוגלת להבין את הכאב שלך, אבל התרגשתי ממש כשקראתי את מה שכתבת (אפילו גרמת לי לדמוע קצת, תראי מה זה). ובאמת היה נעים לשמוע (לקרוא?) אותך כשאת ככה, בלי הציניות וההומור. למרות שאת האדם היחיד שגורם לי לצחוק כמו מפגרת מול המחשב גם כשאני במצבי רוח זוועתיים

ROTEM30035

New member
רגע, גם אני רוצה

רעות, את מותק ואני אוהבת אותך. ורואה מה זה? אני אפילו לא היחידה.

רעוּת

New member
נו די, תמשיכי |שרמנט|

כולם הלכו מפה כדי להכין את המנגלים שלהם, ועכשיו משעמם לי עד שיתחיל יום העצמאות ויהיה אפשר להיות שמחה
.

ROTEM30035

New member
בינתיים אחלוק עמך אנקדוטה משעשעת ../images/Emo16.gif

ספויילר - בסוף אני יוצאת מפגרת. אז נכנסתי ללינק שצירפת למעלה ולא הבנתי מה את רוצה ממני, מאיתנו. הבנתי שעשו כתבה, הבנתי שיש בה סיפורים, הבנתי שיש לך סיפור, לא הבנתי איך מגיעים אליו! אז חזרתי להודעה המקורית ונתקלתי ברמז - 237. 237? מה זה? שם קוד? טוב. בהיתי במסך. אולי הנר ה-237? אני צריכה לספור? ומה אז? מעל היה חלון קטן ובו אפשר להקליד. הקלדתי. 237 והאתר ענה לי חזרה "נר הודלק לזכר החלל שלך" 10 דקות של תסכול אח"כ ונפל האסימון. טוקבק! ט-ו-ק-ב-ק-!

ROTEM30035

New member
נו, מישהו צריך ../images/Emo3.gif

זה לא יכול להיות כה חד-כיווני כל הזמן

רעוּת

New member
תכלס, אני אלטרואיסטית ומדליקה רק לאחרים ../images/Emo16.gif

לא צריכה שתדליקו לי נר
שרשור יום הזכרון הזה מדרדר מרגע לדודלי
מזל שתיכף יום העצמאות
.

ROTEM30035

New member
לא רק שנדליק לך נר ../images/Emo16.gif

את כל השמיים נמלא נרות
לא, רגע... זה משהו אחר.

רעוּת

New member
אבל רק עד 8 ../images/Emo16.gif

ואז הוא הופך להיות היום שלכם, ואני אחזור למחילה שלי
.

חחחחחח

אם זה מעודד אותך גם לי לקח זמן עד שהאסימון נפל, אתמול בהיתי באתר ולא הבנתי ובכלל לא שמתי לב ל237 ורק היום כשכתבת שיש אזכורים לרונה התחלתי לחפש מה פספסתי...

למעלה