יזמות קטנה - מבקשת חיזוקים....

מאמן1

New member
דלית או נטאשה - בהחלט כן!

זה נכון וצודק האיש החולה (ilman ) ששירות זה ניתן בחנויות הצילום עבור סרטים חדשים. עדין קיימים אלפי אלבומי תמונות ישנים. חנות הצילום היא גם מקור המידע עבורך לתמחור. בהנחה שיש ברשותך הציוד הנדרש, סורק טוב וצורב, שתי דרכים פתוחות לפנייך. 1. התחילי קרוב לבית עם המשפחה וחברים. גבי מהם מחיר סביר והם יזמינו אצלך. כמו בכל עסק אחר רצוי שתנהלי מעקב לקוחות. 2. טלמרקטינג - הכיני לעצמך תסריט שיחה קל, קליט עם משפטי מכירה וסגירה ושווקי את עצמך. שוב גם כאן מומלץ להתחיל קרוב לבית, כך שתוכלי לאסוף את האלבומים בקלות. 3. כאשר תתפתחי ותשלטי ברזי הסריקה, תוכלי להציע את השירות המקצועי שלך לחברות המעוניינות להפיץ קטלוגים ממוחשבים על גבי CD קטן. גם כאן תיאלצי למכור ולשווק את שירותיך וכמו בכל עסק יש מתחרים שכבר עושים זאת. התמדה ומקצועיות יביאו עצמאות כלכלית לפתח ביתך בזמן קצר יחסית.

ilman

New member
חבר עם כל הכבוד לך אבל העולם....

הוא לא גן אדן. בכל מקרה אם טעיתי אני ישמח לדעת עך כך.

מאמן1

New member
מדוע לחפש את גן עדן?

לטעמי כל רעיון הוא בר ביצוע במידה ונוקטים בפעולות הנדרשות - ברוב המקרים הן קשורות פשוטו כמשמעו בשיווק נכון והמון יוזמה. מעבר לכך, אם נטען לפני כל יזם פרטי ונאמר לו כי אם אינו יכול להפוך למיליונר מהעסק הקטן שלו, נחטא לרעיון היזמות העסקית הפרטית הכל כך נחוצה כיום בארץ. כבר אמרו חכמים: יגעת מצאת תאמין! יגעת ולא מצאת אל תאמין!! כמי שהפך את השיווק לדרך חיים ולעסק, יכול אני להעיד מנסיון אישי ומנסיונם של לקוחותי כי כאשר ננקטו פעולות השיווק המתאימות לעסק, ממש כמו בבית ספר לילדים, צעד אחר צעד, ההצלחה והצמיחה הגיעו. הלא מצליחים הם תמיד אלו שכתבו תכנית עסקית ושכחו שיש ליישם אותה. תוכניות לא מייצרות כסף! פעולה כן!!

ilman

New member
זה נראה לי לא משהו רציני כי

קשה מאוד להשיג לקוחות בעסק מסוג זה.

סקיפר1

New member
ראיון לא רע. ישנה מודעות גוברת ->

לסריקות מ 2 סיבות: 1. אנשים החלו מפרסמים תמונות אישיות/משפחתיות באתרים פרטיים. כבר ראיתי חתונה שלמה באתר אינטרנט. 2. אנשים מעונינים לשמור/להבטיח את התמונות גם על מדיה אחרת. תמחור - לדעתי מהר מאוד תגיעי למסקנה שמחיר מינימום הוא דיסק + X תמונות. שיהיה בהצלחה.

nirdagan

New member
אפשר להרחיב את הרעיון

ולבנות גם אתר אינטרנט משפחתי, שיהיה ניתן להוסיף לו תמונות וטקסט עם הזמן. אני עוסק בבניית אתרים אז אשמח לשתף פעולה בנושא. לדעתי צריך להיות תעריף בשני חלקים: סכום קבוע לפרויקט פלוס תוספת אם מספר התמונות עולה על מספר מסוים. הסכום הקבוע צריך להיות נמוך, כדי לא להרתיע לקוחות אך מספיק גבוה למניעת כל מיני לא רציניים לבלבל את המוח.

shsre

New member
אגב ניר לפני כמה חודשים

נסגר סטארט-אפ שעסק בדיוק באותו דבר.

nirdagan

New member
זה לא אומר כלום

יש גם חנויות לפיצוחים שנסגרו, ויש כאלה שלא.

nirdagan

New member
שוק על ירך

אני מאמין שפרויקט כזה יכול לקיים את עצמו במסגרת עסק יותר גדול. למשל חברה לפיתוח אתרים יכולה להציע גם אתרים משפחתיים כאלה. חלק גדול מההוצאות הן הוצאות קבועות שהחברה מוציאה בכל מקרה. באמת נראה לי מוגזם לעשות סטארט אפ שזה כל עיסוקו בארץ ישראל.

shsre

New member
הם דווקא דברו בעיקר על השוק

העולמי, ונכשלו גם בשוק הישראלי. אבל ידע יש לך, תעשו משהו ביחד...

ilman

New member
אתה מטורף !

היא בסה"כ אמרה שהיא רוצה לסרוק בעזרת סורק ביתי ולצרוב ואתם הופכים זאת לסטארטאפ,לחברה לפיתוח אתרים. תרגעו ! קודם שתנסה למכור קצת מבלי להירשם במע"מ . יום טוב.

מאמן1

New member
יזמות היא עניין של נשמה

ולעיתים מעט סיכון. ולא זכור לי שהצענו לבחורה לרוץ לפתוח תיק במע"מ. אתה יכול להתלונן כי לשושנים יש קוצים או שאתה יכול לשמוח כי בראש השיח הקוצני יש שושנה. הבחירה היא - ותמיד היתה - שלך בלבד.

היי דלית- הצעת ייעול

לפני כמה זמן פנה אליי מישהו שמאוד מאוד רצה לעשות אילן יוחסין למשפחתו כנסי לאתרי "גינאולוגיה" ושם תימצאי רעיונות תוכלי להוריד תוכנה או לרכוש במחיר זול ולפרסם את הנושא בפורומים יכול להיות שתהיה דרישה מפני שזה פרוייקט שידרוש עדכון עם כל מישהו חדש שמתווסף למשפחה כמו כן, הרבה ירצו לתעד את תמונותיהם של סבי סבי סבי...... אביהם...:) את מוזמנת לעדכן אותי בברכה עינת בר-און

מאמן1

New member
בראוו עינת, סופסוף דיבור על עשיה

ולא רק נסיונות להערים קשיים וירטואלים, בניגוד לאחרים.

יזמות- רעיונות ועצות

הדבר הפשוט ביותר והראשוני ביותר שאני הייתי עושה זה לגשת לאחת החנויות שעוסקות בסריקת אלבומים ולבדוק (לבקש הצעת מחיר) כמה עולה סריקה מתמונה או מנגטיב. הדבר השני הוא לתמחר את עבודתך אני מניח שמכיוון שתעשי את כל העבודה בעצמך(ואולי מהבית) עלות העבודה שלך תהיה יותר נמוכה (מחנות הצילום)כך שתוכלי להציע מחירים נוחים יותר. הדבר השלישי- הפרסום להתחיל בסביבה הקרובה ביותר אליך, א, משפחה וחברים ב, גיאוגרפית (מודעות על לוחות המודעות, עצים וכו´) הדבר הרביעי (האם בכלל יהיו לי קליינטים?) בכוונה שמתי את השאלה בסוגריים את חייבת לכוון את עצמך להצלחה, וכך תצליחי!!! (אחרת זה לא יצליח) ברור שיהיו לך לקוחות השאלה היא לא אם יהיו לך לקוחות השאלה היא רק כמה ולסיום אוכל להמליץ לך על כמה ספרים 1. ספר הסודות- רוברט פרטו- הוצאת כתר 2. אבא עשיר אבא עני- רוברט קיוסקאי- הוצאת מטר 3. חשוב והתעשר - נפוליאון היל 4. מטרות ויעדים בחיים- דווידסון- הוצאת אופוס הרבה בהצלחה איציק לביא

נטאשה

New member
איציק - תודה ../images/Emo141.gif

על העצות והרעיונות וגם על האתר אגב, האתר עוסק בטיפול בתמונות סרוקות ולא בסריקתן ואת זה בדיוק אני מציעה - סריקת התמונות כדי להפוך אותן לאלבום ממוחשב רציתי להתייעץ איתך ועם האחרים לגבי המחיר מסתמן בנתיים שמחיר סריקת תמונה ינוע בין 3 ל 4 שקלים מה דעתך/כם???? דלית

נטאשה

New member
לאחר בירור במכון העתקות

מסתבר שהם לוקחים 5 ש"ח עבור סריקה צבעונית של A4 כך שבסריקה אחת שלי נכנסות בערך 4 תמונות בגודל סטנדרטי אז זה יוצא 1.25 ש"ח לתמונה אז לא כפי שכתבתי קודם, אני אולי אסתפק ב 2 ש"ח לתמונה ובמקרה של ריבוי תמונות מעל 100 למשל, אוכל להוריד את המחיר ל 1.50 ש"ח איך זה נשמע? יוצא שמחיר שעת עבודה שלי יהיה 100 ש"ח אגב בחנויות צילום לא מתעסקים בסריקות - לפחות לא במקומות שבררתי.

למעלה