יחסים פתוחים - פינת המתלבטת

EyeSeeYou

New member
יש משהו מאוד מוזר בהשוואה לחיות

לפעמים נראה לי שאנחנו כל כך מתעסקים בלהשוות את עצמינו לבעלי החיים בחיפוש אחר צידוקים לכל מיני תופעות אנושיות. ביחסי מין, בנטייה מינית, ביחסים חברתיים ואפילו ביחסי זכר ונקבה ומי חזק יותר. לדעתי מדובר בגישה טיפשית למדי, מבלי להעליב איש, שכן לא הגיוני שכשנוח לנו נדגיש את "מותר האדם מהבהמה" כדי להראות כמה אנו חכמים ובוגרים ובעלי תובנות שכליות והתנהגותיות גבוהות, וכשלא נוח לנו נצטדק ונגיד שגם בטבע זה ככה - פתאום מותר להיות חסר שכל? זאת מעבר לעובדה שההשוואות האלה ברובן שעונות על מיתוסים מפגרים. יש יחסים הומוסקסואליים בטבע יש נקבות חזקות מאוד בטבע יש יחסים חברתיים בטבע וכו´.. בקיצור, הקץ לניצול הדמגוגי של הטבע כדי לבסס טענות.

אני מסכים עם עוגי ואיי-סי ../images/Emo112.gif

1. בטבע דווקא כן קיימת מונוגמיה. מישהו כנראה לא הכין את שיעורי הבית שלו... 2. ההשוואה לחיות היא באמת מיותרת. כולנו בעלי חיים ואנו חולקים, ביחד עם החיות האחרות בכמה תכונות ואינסטינקטים שחיוניים להשרדות וקיום המין. עד כאן - הכל בסדר. אנחנו, כבני אדם, התפתחנו מעבר לזה ואנחנו גם עוסקים בפעולות שאינן קשורות בכך. הכל לשם שעשוע ועניין. יצר הסקרנות והיכולת לספק אותו הוא שמבדיל בינינו לחיות. איי-סי - ככלל, התגובות שלך מקובלות עליי. יפה לך.
הממ...יש בך משהו. (לא שפיקפקתי עד עכשיו. תמיד ידעתי)

מי התעלף?! למה לא קראו לי? ../images/Emo101.gif

אני עושה יופי של החייאה! (השיעורים שהכי אהבתי בקורס חובשים...)

אז ככה

יש בזה איזה שהוא קסם מסויים לנסות דברים חדשים, לחוות ריגושים.. אבל זה לא תמיד נכון.. מה יקרה אם הצד השני התאהב? מה יקרה אם הצד שלך התאהב? אז מה? תפרקו את הזוגיות? תמיד טענתי שתמיד יש פיתרון לשיחה אין סיכוי שדבר לא ייפתר ובשביל זה צריכים שני זוגות שהתפשרו. אם אין את זה- זו בעייה הזוגיות (אח, אני משתמש פה בכפפות של משי בכל הנוגע למילים). ובקיצור ולעניין בלי יותר מדי בלבולי שכל- לא מומלץ בעליל !

EyeSeeYou

New member
נורא משעשע שחושבים שאתה בחורה

רק בגלל שכתבת "פינת המתלבטת"

Kingomri

New member
שתקתי לכם מספיק, עכשיו תורי לכתוב

ומה שאני רוצה להגיד זה משפט נדוש וצפוי שפאסה מהעולם: קארפה דיאם, חיו את הרגע כל אחד צריך לחיות את החיים שלו כמו שבא לו, לא רצוי להסתכל אחורה (אם בערגה אידיאלית ואם בחרטה מאמללת) והכי חשוב זה להתייחס לאחרים כמו שאתה רוצה שיתייחסו אליך. מה אני מברבר, אתם שואלים? אז ככה, אם נמאס לך מהבן זוג שלך אחרי חמישה חודשים, תאסוף את המברשת שיניים והאזיקים מהאמבטיה, תגיד לו יפה תודה ולהתראות ותלך בלי להסתכל אחורה. זה לא קשור אם היה לך רומן, התאהבת באמת ובתמים בבחורה אחרת או שאימא שלך פשוט עושה לך את המוות שאתה יוצא עם פרענק. ראית מישהו מדליק, אבל אתה בקשר מחייב? לך, תשכב איתו, ותספר אחר כך לחבר את כל מה שהיה ואיך אתה מרגיש עם זה. אם הוא יברח, הוא לא בשבילך, אם הוא נשאר ומבין, הוא אחד כזה ששווה לשמור מאי ותיאוריית הגלידות שלה עשתה לי המון תיאבון לכתוב כמה שאני רוצה שכל אחד יסתכל בצלחת שלו ולא ייפגע אם לשכנים שלו יש דשא יותר ירוק או כדור גלידה אחד יותר מלהם. הכל פייר באהבה ושלום, אף אחד לא צריך להפגע, תלוי איך אתם מגדירים אמון וכנות בינכם ואחרי כל זה, נקודה נוספת למחשבה מה תגידו לנער המתוק שרצה את בחיר ליבו עד מעל לראש, הבחור הראשון שהיה איתו, מי שקטף את תמימותו וטימא אותו והשניא אותו על העולם מה תגידו לנער שנשאר מאחור אחרי הסקס הסוער, שנשאר לבדו כשהבחור חוזר הביתה לאשתו? מה תגידו לנער שהבין כמה שבירה מערכת יחסים, מבחוץ? לילה טוב ומלא אמון שיהיה לכם חברים וחברות אני הולך לקרוע את העיר

maorwolf

New member
איפה יעבור הגבול?

OKAY אז מותר לשכב עם זרים, איך מכירים אותם? יוצאים לבר שותים מכירים מישהו/י מדברים נוצר קליק הולכים מזדיינים. כעבור שבוע אותו בר אותו/ה בחור/ה נפגשים במקרה משוחחים (הרי אנו כבר מכירים) מפתחים אינטימיות כי המצע כבר מוכן ו... איפה עובר הגבול?? לצאת לדייט עם מישהו אחר מותר? אם לא אז מה שונה דייט לבין ללכת לבר לפגוש את אותו/ה בחור/ה שכבר שכבתם איתה ולשוחח הרי אינטימיות כבר קיימת.

למעלה