יחסי מין על האי בהישרדות?

shipy1234

New member
יחסי מין על האי בהישרדות?

כמו שראינו מתחילים כבר להיווצר זוגות - דן וויקה, עומר ויעל וכדומה. מטבע הדברים בשלב כלשהוא זוגות מעוניינים ביחסי מין. השאלה היא איך הם יכולים לקיים מין בטוח על האי? הרי הם קפצו למיים בלי כלום, זאת אומרים שלבנים אין קונדומים והבנות לא לוקחות מן הסתם גלולות כל יום. אז מה עושים?

yaboosh

New member
מי אמר לך שאין להם קונדומים?

מי אמר לך שלא לוקחות גלולות? ההפקה נתנה להם דברים חשובים בכדי להישאר על האי. אחרי הכל לא רוצים שמישהי תפרוש אחרי ששכבה עם מתמודד ותחשוד שהיא בהריון. יש להם קונדומים של דורקס בשפע.

aok

New member
נשמע כמו קטע קריינות מנשיונל ג'יאוגרפיק

Fairywitch

New member
"בשלב כלשהו זוגות..." -

הם עוד לא זוגות. אפילו רוב ואמבר הסתפקו שמועט על האי (ככה זה לפחות נראה). מה קרה- אי אפשר להתאפק במשך 30-40 הימים שנשארו?
בעיקר כשהלכלוך, העקיצות, הריח- ממש מוציאים את החשק
שלא לדבר על העובדה שיש מצלמות מסביב כל הזמן...

CharmedRulez

New member
דווקא בסיפורי הוליווד על הישרדות, אחת

המתמודדות (ברח לי השם שלה, מבוגרת כזאת, בת 50 בערך, בלונדינית הייתה בעונה 4 ובאולסטאר) סיפרה שהיה המון המון סקס על החוף (חח נו פאן אינטנדד). והיא ממש צחקה כשהיא אמרה את זה ותוך כדי היא אמרה "אני מחייכת, אבל אני לא צוחקת! IM NOT KIDDING". אז זהו. חח חנה, בתור אוהבת מכושפות, כנסי לשרשור "הפתעה" בפורום אליסה מילאנו (1620) יש שם משהו נחמד! :]

LiRs Lullaby

New member
אמ, לא נראה לי שהם עושים משהו על האי....

גם אם יש חיבורים בין אנשים, אני חושבת שבתור ישראלים קשה להתפשט מול מצלמות.... ולעשות "פאריס הילטון"...
ובכלל, אני יכולה להבין אם מישהו שם צריך מקדם הגנה (רק להסתכל על הגבים השרופים שלהם מעביר בי חלחלה
), מקבל קצת אוכל מההפקה אחרי יומיים ללא אוכל, נייר טואלט לניגוב ישבניהם או אפילו שעווה כדי להיראות כשורדים במיטבם מול המצלמות. אבל לקבל קונדומים מההפקה זה כבר קצת טו מאצ'. קשה לכם להתאפק 52 יום בלי סקס?? כן, אני מבינה שיש הרבה בחורות שנראות טוב בביקיני אבל רבאק, באתם כדי לשרוד או להז****?!

shipy1234

New member
באמת? ראית פרוייקט Y?

אגב, בכל מקרה אני מניח שצריכים לתת להם מוצרי הגיינה בסיסיים, כמו מוצרי הגיינה נשית לבנות. הרי הם קפצו למיים בלי כלום.

LiRs Lullaby

New member
לא ראיתי אבל שמעתי על זה.

ולא נראה לי שהמשתתתפים הובאו לאי בשביל זה. בפרויקט וואי תקעו אותם בתוך וילה כדי לראות אותם מז*)^$%^, בהישרדות הבנתי שזה קצת שונה ויש מספיק דינמיקה בין-אנושית גם בלי זה.

echerk

New member
בגלל שרובכם ילדים, אני אסביר לכם משהו.

א. אין מצב שמישהו מחזיק מעמד משהו כמו חודש בלי סקס! פשוט אין שום מצב! ב. לא נראה לי שיש קונדומים, אבל גם לא צריך קונדומים. כאילו בגיל שלכם כן, כי הבנות עוד לא לוקחות גלולות, אבל רוב האנשים (לפחות בארץ) לא משתמשים בקונדומים כי כמעט ואין איידס בקרב ישראלים וקונדום זה די מסורבל. ג. בטוח במאה אחוז שלבנות יש גלולות - גלולה למניעת הריון זה תרופה קבועה שחייבים לקחת ואי-אפשר סתם ככה להפסיק מתי שרוצים. זה לא רק מונע הריון אלא דואג לאיזון הורמונאלי מסויים בגוף האישה. הפסקה פתאומים של גלולות יכולה לגרום למגוון שיבושים בגוף ואסור לעשות את זה ללא היוועצות עם גניקולוג. הסרת אחריות: כל האמור לעיל הינו מידע לידע אישי בלבד (והינו סובייקטיבי) אין לראות בכך שום המלצה או הכוונה רפואית, מינית או אחרת והכותב אינו נושא בשום אחריות לדברים אלו וכו' וכו', כמו כן, לכותב אין שום הכשרה רפואית או אחרת ואינו מוסמך לתת שום עצה בתחומי רפואה, מיניות, זוגיות וגם לא בשום תחום אחר וכו' וכו'

LiRs Lullaby

New member
איזו ערימה של שטויות. לא משתמשים בקונדומים???

כי כמעט אין איידס בקרב ישראלים?????????????????????????????????????????????????? רק לפני איזה חודש היה את יום האיידס הבינלאומי ונדבקים באיידס, בארץ, לפחות כל יום בנאדם אחד. אם אתה לא מוכן לקחת אחריות על מה שאתה אומר, למה אתה סתם מעודד אנשים לא לשים קונדום? כי זה "מסורבל"???? אלהים, איזו בורות. שלא לומר, שאיידס היא גם לא המחלה היחידה שניתן להידבק בה בקיום יחסי מין. אז בבקשה אל תתנשא מעל כולנו רק כי אנחנו "ילדים". בתור "מבוגר" (בן כמה? 17 וחצי? 20? 24?! גאדמיט) אתה לא עושה רושם גדול בלשון המעטה....
וואו, ועוד לא התחלתי איתך אפילו על סעיף א............................................................................. זה שיש *לך* בעיה של דחיית סיפוקים לא מעיד על כולם. הם יצטרכו להסתדר, או לעשות "לבד". הרי אנשים ידעו למה הם נכנסו וידעו שהם צריכים לוותר על המון דברים שהם זקוקים להם......

Fairywitch

New member
אני חייבת להגיב כאשה בוגרת (בת 31)-

א." אין מצב שמישהו מחזיק מעמד משהו כמו חודש בלי סקס" - נא לא להיעלב, אבל...
אתה רציני?! למה, אנחנו חיות? אנשים בוגרים באמת- יכולים להתאפק. בעיקר במצב כזה כמו ב"הישרדות". ב. לא צריך קונדומים?!? מה קרה לך? דווקא כבוגר יותר אתה חייב לדעת שזה הכרחי, לפעמים עניין של חיים או מוות
אם יש כאלה שלא מקפידים על זה- או שיש להם משאלת מוות, או שהם סתם טיפשים ברמות מחרידות.

echerk

New member
תגובה לביקורת על מ שכתבתי

א. לגבי הקונדומים - לא כתבתי שזה טוב שלא משתמשים בקונדומים ולא אמרתי שזה רצוי רק שזה מצוי. לפי הניסיון שלי, רוב האנשים (בנות זוג שהייתי איתן וחברים שאני מכיר) לא מקפידים להשתמש בקונדום. אני מדבר על מערכות יחסים קצרות וסטוצים בארץ וגם על סטוצים בין ישראלים בטיולים בחו"ל. כשבן/בת הזוג הא לא ישראלי, אז דווקא כן משתמשים (וגם לא תמיד). ברור שזה יותר טוב ויותר בטוח כן להשתמש ובגלל זה כתבתי שאין לראות במה שאני כותב עצה כלשהי, אבל מה לעשות שרוב האנשים לא משתמשים. ולעניינינו, אני מאמין שאם התמודדים בהישרדות ירצו לקיים יחסי מין, מחסור בקונדום זה לא מה שיעצור בעדם. לגבי איידס - מישהי כתבה שלפחות בן-אדם אחד ביום נדבק - אז לידיעתך 365 חלקי 7 מיליון אנשים נותן סיכוי הידבקות ששואף לאפס! אם תבקדי סטטיסטיקות אז אני די בטוח שהסיכוי שלך להיפגע מברק ביום אביבי הוא יותר גבוה מהסיכוי להידבק באיידס. ולגבי עניין ההתאפקות - זה חד משמעי, אם יש זוג (ולפי דעתי עומר ויעל היו סוג של זוג) אין מצב שהם יתאפקו חודש בלי לקיים יחסי מין (המצב אצל דן וויקה דומה). ולגבי אלו שאין להם בני זוג - אז גם הם לא יוכלו להתאפק, רק שבמקרה שלהם הם יצטרכו להגיע לפורקן ידני :) אף אחד שם לא בדיוק הגיע ממנזר, ולכולם היו חיי מין כלשהם בארץ, כך שלעבור לחודש ומשהו של התנזרות זה מאוד מאוד מאוד קשה עד כדי בלתי אפשרי.

echerk

New member
אה, וכמובן לגבי הגלולות../images/Emo131.gif

ציינתי עובדה מאוד פשוטה, שאי אפשר להפסיק סתם ככה לקחת גלולות (ואני מאמין שבתור אישה את יכולה לאשר את זה). צריך לסיים מחזור שלם של גלולות וכמובן להיוועץ בגניקולוג. כך שאין לי שום ספק, שההפקה דאגה להעביר לבנות שם את הגלולות שלהן. שכן, קשה לי להאמין שיעמידו אותן באופן מודע בפני סכנה בריאותית... ואם יש עוד מישהו שלוקח תרופות מרשם באופן קבוע ,אז סביר להניח שגם לו העבירו את התרופות שהוא צריך... בכל זאת זה הישרדות לא אבודים :)

וואו איזה טמבל

"אבל מה לעשות שרוב האנשים לא משתמשים"- אתה רוב האנשים? עברת ושאלת איש איש ברחוב? זה שאתה והחברים שלך עושים את זה, וסביר להניח שעקב כך גם סובלים מעגבת או איזה תפרחת בתחת, לא אומר ש"רוב האנשים" לא משתמשים בהם. חוץ מזה בני אדם הם לא חיות, במצב שהם נמצאים בו שזה על חוף פתוח מול מצלמות ואחד מול השני הגיוני מאוד שהם לא הלכו להזדיינו על החול בזמן שאיזה עקרב נושך אותם בתחת. אבל כן, סביר להניח שאם אתה היית שם כבר היית עושה לעצמך טובה ומשתמך לשם כך באיזה מיץ קרפדות או משהו.

למעלה