יחסי מין על האי בהישרדות?

echerk

New member
אני לא טמבל אבל לפי התגובה שלך את די טיפשה../images/Emo70.gif

לא יודע עם מי את נוהגת לקיים יחסי מין, אבל אני לא ממש מקיים יחסי מים עם אנשים שיש להם עגבת או מחלות מין אחרות. מה גם שהשכיחות של המחלות האלו (כולל איידס) בארץ היא נמוכה להפליא.וואלה, לא חסרות לנו צרות במדינה הזאת, אבל למזלנו מחלות מין היא פשוט לא אחת מהן!ועל זה אפשר להגיד תודה. ואם היית קוראת קצת ספרות על מצבים שכאלה היית יודעת שבני אדם דווקא כן חיות (תקראי את בעל זבוב למשל). חוץ מזה, המצלמות שם לא פועלות 24 שעות ביממה, ואני בטוח שלא חסרים מקומות נעימים לקיים יחסי מין על האי,, מה שאת רואה בפרק של שעתיים בשבוע זה לא מה שמתרחש שם 24 שעות ביממה. לצורך הדיוק - מה שאנחנו רואים בטלויזיה זה רק 1% מכל הזמן שהם מבלים על האי!!! ותאמיני לי שב-99 האחוזים האחרים מהזמן הם מוצאים את הזמן והמקום לקיים יחסי מין. ולידיעתך - עקרבים לא נושכים, הם עוקצים, והם מצויים במדבר ולא באיים טרופיים! וההערה האחרונה שלך אפילו לא שווה התייחסות. חתיכת פוסטמה!

,,

מה שהולך שם כשהמצלמות חבויות זה סביר להניח שהעוזר הפקה או הצלם נותנים להם סיגריה וסנדביץ' טונה ועדיין אנשים נמצאים שם מסביב וזו לא סביבה נוחה להזדיין!!! חוצמזה אתה ממש ממש אידיוט עם הקטע של "אין מחלות מין בישראל"... א. מאיפה הבאת את זה? עשית מחקר? זה משהו שמצאת כדיי להרגיע את עצמך ב. נגיד ויש אפילו רק בן אדם אחד שיש לו מחלה כלשהי ושכבת איתו, זה לא עוזר לך שלשאר הארץ אין, כי עכשיו גם לך יש את זה.

echerk

New member
ממש לא נראה לי שמצלמים 24 שעות ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif|ברק

קודם כל, סבבה לגמרי להתווכח על מה שהולך בתוכנית - כי זאת המטרה של הפורום הזה. אבל מהערות בסגנון של "אתה ממש אידיוט" אפשר להימנע כי זה ממש לא לעניין. עכשיו תחשבי שנייה בהיגיון - משדרים שעתיים בשבוע, זה מתוך 168 שעות שיש בשבוע. נראה לך באמת שיצלמו 168 שעות רק בשביל לחתוך משם שעתיים ????????????????? זאת עבודה מיותרת,זה יקר, זה לא יעיל וזה טיפשי. אם היו עושים את זה ככה התוכנית לא הייתה רווחית! וקחי בחשבון שרק שעה מהשעתיים זה מה שקורה על האיים, כי חצי זה תחרויות ומועצות שבט. וגם השעה הזאת מתחלקת בין שני השבטים ואי המתים. כך שכל אי זה בערך 20 דקות מתוך 168 שעות שהם נמצאים שם כל שבוע!!! מה גם, שאפשר לראות שכמעט כל מה שמשדרים זה קטעים כרונולוגיים רצופים וראיונות איתם שעושים במרוכז. כך שלפי דעתי הצלם מגיע פעם פעמיים בשבוע ושאר הזמן המתמודדים די חופשיים ממעקב על האי. או שאולי הצלמים שם כל הזמן אבל מצלמים רק פעם ב... כשנראה להם שיש משהו מעניין. מה שבטוח זה שאף אחד לא עוקב אחרי המתמודדים כל הזמן כמו שאת טוענת, ויש להם המון המון זמן לדברים אישיים כמו סקס ! ולגבי מחלות מין- כן, קראתי כמה מחקרים וישראל באמת נמצאת באחד המקומות הנמוכים בעולם מהבחינה הזאת. כמו שציינה מישהי בשרשור הזה, רק כמה מאות אנשים נדבקים כל שנה באיידס (וזה זניח לחלוטין), מה גם שאני די בטוח שהאנשים האלו זה כל מני אפסים שהולכים לבתי זונות ולנערות ליווי ולא אנשים נורמאליים שמקיימים יחסי מין עם בני זוג נורמאליים. וואללה, אי אפשר לשלוט בכל הסיכונים בחיים. יש גם סיכוי, שתיפול לך לבנה על הראש או שיכה בך ברק, או שחלילה תאונת דרכים. אז מה לא לצאת מהבית בשביל לא להסתכן? כל החיים זה אוסף של סיכונים קטנים...

טוב..

סיימתי להתווכח על מחלות מין, שורה תחתונה - אם אתה לא רוצה לקבל אחת, תשתמש בקונדום. ולגבי מצלמות- לא אמרתי שמצלמים אותם 24 שעות ביממה, ואני גם לא חושבת ככה. עם זאת הצלם ממש לא מגיע פעם פעמיים בשבוע, הם מגיעים כל יום לכמה שעות, אחרת הם עלולים לפספס קטעים חשובים. היה שלום.

Fairywitch

New member
נו באמת, שום דבר לא חד משמעי-

אם היו סביבי מצלמות כל הזמן הייית מתאפקת גם כמה חודשים
וחוץ מזה- הם עדיין לא זוג. הם רק הכירו שם ועכשיו, בוא ניקח דברים בפרופורציה. ואני לא יודעת מה איתך- אבל אני לא מוכנה לקחת גם סיכוי של אחד למאה מיליון לקבל איידס. רוב האנשים משתמשים בקונדומים, ואלה שלא- מפגרים.

echerk

New member
תקראי את מה שכתבתי לגבי המצלמות הודעה אחת מעל

LiRs Lullaby

New member
לידיעתך, 7 מיליון איש לא מקיימים יחסי מין.

יש אולי כמה מאות אלפי איש שעושים את זה, לא כולם עושים את זה באופן יומיומי, ומספר נמוך עוד יותר של אנשים שעושים את זה באופן מזדמן. 365, כאמור זה מספר האנשים שנדבקים במחלה בשנה. זאת אומרת שיש עוד כמה אלפי (אולי לא עשרות אבל אלפי) אנשים שמסתובבים עם המחלה הזו בארץ ומתים ממנה או שחיים על קוקטיילים. ובחיי, אם אתה לא שם קונדומים *דווקא* במערכות יחסים קצרות וסטוצים, הייתי מאוד ממליצה לך ללכת להיבדק. מי יודע כמה סוגי מחלות אתה כבר נושא ומעביר הלאה עם בורות כמו שלך. הרי מספיק שנדבקת ממישהי אחת ששכבה עם מישהו אחד שהיה לו איידס כדי להידבק, או שמא, אתה לא מודע לכך שכשאתה שוכב עם מישהי זרה בלי קונדום, אתה בעצם שוכב עם כל העבר המיני שלה? וסתם תהיה משל עצמי - איך בנאדם, בן 24, עם נקודת מבט של רועה עזים בכפר נידח בטימבוקטו הגיע למעמד של עיתונאי?
באמת תמוה. ואגב, לעובדה ש"כל מי שאני מכיר עושה את זה" לא מוסיפה במאומה לטענה שלך. זה רק אומר שיש (כנראה) עוד הרבה אנשים מטומטמים וחסרי אחריות שמעבירים מחלות לאנשים אחרים, והם אפילו לא מודעים לנזק שהם עושים. כל הכבוד.

LiRs Lullaby

New member
תפוזבל ../images/Emo10.gif

בפסקה הראשונה, תיקון טעות - |"הרי מספיק שקיימת יחסי מין עם מישהי אחת ששכבה......."

echerk

New member
החישוב שלך לא נכון

אוקיי, נכון שזה לא 7 מיליון, אבל עדיין גם אם להניח שחצי זה ילדים, וממה שנשאר בערך שליש זה זקנים, עדיין נשאר לך בערך 2.5 מיליון של אנשים שכן מקיימים יחסי מין. ואם 365 אנשים נדבקים אז הסיכוי להידבק הוא עדיין 0.01% שזה סיכוי ששואף לאפס והוא זניח. חוץ מזה, אני די בטוח שגם אותם 300-400 איש שנדבקים, נדבקים עקב קיום יחסי מין עם זונות. כמו שאת יודעת, תעשיית מכוני הליווי מאוד פורחת בארץ - ושם אכן החשיפה למחות מין היא יותר גבוהה. ואם את דואגת לי באופן אישי, אז עשיתי בדיקה לפני כחודש ביום הבדיקות חינם שנערך באוניברסיטת תל-אביב והיא הייתה שלילית. כמו כן, האחות אמרה לי שכל הבדיקות של כל הנבדקים יצאו שליליות (ונבדקו שם כמה אלפי אנשים). נ.ב. אודה לך, אם תימנעי מלגלות פרטים אישיים אודות הגיל והמקצוע שלי בפורום, אני אזכור באמת להוריד את זה מהפרופיל, תודה.

LiRs Lullaby

New member
החישוב *שלך* לא נכון.

כי לא כל השניים וחצי מיליון איש שלך (בהנחה שזהו אכן מספר האנשים שמקיימים יחסים) עושים זאת ללא קונדום. ואגב, גם המאית אחוז שנתת יכולה להיות אתה, אם זה לא מספיק ברור לך. לא סתם המינוח "לי זה לא יקרה" תקף גם לאיידס. אז לך זה לא יקרה. אולי לחברה שלך זה כן. אז בבקשה מספיק עם הסטטיסטיקה וההתסברויות. אגב, אתה גם מניח יותר מדי הנחות ("אני די בטוח..."). למה אתה מניח שרוב הזונות לא דואגות לעצמן? למה אתה מניח שכל הנשים שאיתן אתה יוצא מעולם לא שכבו עם גבר שכן הלך לזונה ולא שם קונדום? טוב, אז הלכת לבדיקה. אתה מודע לזה, כמובן, שבדיקת איידס יכולה לצאת חיובית גם רק כשלושה חודשים אחרי שמקבלים אותה כן? וחוץ מזה, מה עם בדיקות למחלות אחרות? גם אותן אתה מבצע באופן קבוע או רק כשיש בדיקות חינם? ואתה הרי גם סיפרת על סטוצים שאתה לא שם קונדום בהן - מה עם הבחורה? אתה מניח מראש שבגלל שהיא ישראלית היא "נקייה"? שוב, אתה שם יותר מדי הנחות, הנחות שעולות אחר כך לאנשים (ואחר כך גם מופצות....) בבריאות. והאחות יכולה רק להרגיע אותך, מה אתה חושב שהיא צריכה לעשות? לספר לך שכבר נבדקו עם תוצאה חיובית 30 איש שמסתובבים עכשיו בבי"ח? טוב, מזה אני באמת לא יכולתי להימנע, במיוחד כשאתה שם את כל פרטיך האישיים.......

echerk

New member
נראה לי שסטינו קצת יותר מדי מהנושא

בסך הכל הנושא היה אם מקיימים יחסי מין או לא באי של הישרדות. הדיון שמתנהל בשרשור הזה הוא אומנם מעניין וחשוב, אבל לא נראה לי שהוא מעניין פה את כולם, בכל זאת נושא הפורום זה "הישרדות" ולא "מחלות מין בחברה הישראלית"... למרות זאת, כן יש לי הרבה מה להגיב למה שאת אומרת, אבל אם את מעוניינת להמשיך בדיון הזה אפשר לבצע את זה במסרים אישיים ולא פה... לגבי השרשור, נראה לי שהוא די מיצא את עצמו.

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gif היי זה בדיוק מה שאני אמרתי!!!!!

באותה תגובה שנימחקה לי (משום מה) למעלה בשירשור חברתי שעניתי לחנה.. וכתבתי שם שתיראה איך השירשור הזה יתפתח. ושזה בכלל כבר לא קשור לנושא! ועוד כתבתי שם (אני כבר אנצל את ההודעה הזאת לכתיבה מחדש
) שגם פה אני יכול להגיד לכם שתמשיכו ממסרים כי זה כבר נמשך ממש מעבר למה שהיה כתוב בנושא, וגם שכל ההיערות של מי שהעיר לי ולסאמוון יכולות להישלח לי למסר כי זה סתם "מתפתח" ומסיט מהדיון... מוזר, למה זה נימחק לי מקודם???

LiRs Lullaby

New member
סליחה, אבל איך אתה יכול בכלל להשוות? ../images/Emo4.gif

הדיון שאנחנו מקיימים יכול להיות מרובה משתתפים. אתה, למשל, עדיין יכול להביע את דעתך על הרעיון של קיום יחסי מין לא מוגנים, אם יש לך משהו לומר. וכן, זה עוד יחסית רלוונטי לנושא עצמו - האם המתמודדים עושים את זה על האי כשאין להם בכלל אמצעי מניעה. השיחות בינך לבין סאמוואן לעומת, הן די פרטיות וסובבות סביב שניכם. אולי לא הבחנת בזה - אבל יש אנשים שכבר הפסיקו לקרוא את התגובות של שירשורים ביניכם בגלל שזה כבר נהיה מביך לראות תגובות של שני אנשים דרך האינטרנט עושים קוצי מוצי. כאילו, אלה כבר שיחות שאתם אמורים להעביר לבד למסרים, או שחמישה אנשים שונים (כולל המנהלת) שמעירים לכם על זה לא מספיק?! אם אתם שמים לב שאתם גולשים אל תוך שיחות שביניכם - מה הבעיה להעביר?

אוהד 49

New member
ומה את עושה עכשיו? בדיוק אותו דבר

כשאת ממשיכה לפתח משהו כשזה כבר לא קשור לנושא עצמו. שמעת בעצמך מה echerk אמר - "נראה לי שסטינו קצת יותר מדי מהנושא". הוא בעצמו אומר את זה. זה שאנשים אחרים לא אומרים לעבור למסרים זה לא אומר שזה שונה ממה שאני עשיתי.... וד"א- גם את עכשיו ממשיכה דיון שלא קשור לנושא, עם בנאדם אחד, ולא "מרובת משתתפים" ממש...אבל כבר סגרנו את זה למעלה, אז חבל להמשיך..סתם לטחון מים?..

אתה ממש נעל, מה?

נראה לי שאתה בעצם ילד ולא אדם בוגר, כי אדם בוגר ממש לא יתבטא בצורה הזאת. ידידי הצעיר, סקס אפשר גם לעשות פעם בחודש או יותר ואפשר להתאפק, לא סוף העולם. זה שאתה מתלהב כרגע שיש לך הורמונים ואתה שוכב עם מישהי - אחלה! כל הכבוד לך, אתה גבר, המשך הלאה. לגבי קונדומים, עשה לי טובה ואל תפיץ את דברי ההבל שלך כאן כשיש אנשים צעירים שקוראים את זה, עוד מישהו עלול לחשוב שאתה במקרה מדבר דברי חכמה. בקיצור חבוב, לך, עשה לך סקס, ספר לחבר'ה איזה כלי אתה ועזוב את המציאותיים לנפשם. תודה.

Jen74

New member
../images/Emo45.gif מזל שהגבת לפניי כי כמעט והגבתי בעצמי../images/Emo6.gif

shipy1234

New member
נניח שיש גלולות + קונדומים, מאיפה?

החבר'ה הרי קפצו למיים בלי כלום. להבדיל מקונדומים גלולות זה תרופה עם מרשם אינוודואלית. אז הביאו אח"כ לכל אישה את הסוג שלה?

למעלה