ייאוש

JustBreathe

New member
את צודקת במידה מסויימת

אני מודע לכך ששורש הבעיה נעוץ בבעיה חברתית וציינתי זאת במפורש בהודעה הראשונה. האמת היא שלפני שניגשתי לפתוח פרופיל באתר היכרויות, ניסיתי ראשית כל לבדוק מה ניתן לעשות ברמה החברתית, כי היה לי ברור שטיפול בבעיה הזאת עשוי לעזור במידה רבה במציאת זוגיות. לא בדיוק הצלחתי לטפל בבעיה, ולמעשה גם לא ידעתי איך לטפל בה בצורה יעילה. בסופו של דבר פתחתי פרופיל, כי החוסר בזוגיות הציק לי יותר מאשר הבעיה החברתית.

לגבי "בילויי ערסים"...הזמינו אותי כמה וכמה פעמים, אך התחמקתי כל פעם מחדש, עד שכבר ידעו לא לפנות אלי בנושא. בדיעבד ייתכן שדווקא "בילויי ערסים" היו מחשלים אותי וגורמים לי לצבור ביטחון בהמשך. על כל פנים, הבעיה הייתה פחות בסגנון הבילויים, ויותר בסגנון האנשים. ההתרחקות מאותם האנשים לא הייתה טעות, כמו העובדה שלא ניסיתי להתחבר לאנשים שיותר מתאימים לי, אף שידעתי שאני בבעיה. לא ידעתי לשמור ולטפח קשרים עם האנשים היותר טובים.

בנוגע להצעות לזוגיות - בפירוש כולן לא נראו לי. יש לי קווים אדומים ברורים, והמחסור בזוגיות לא אומר שהייתי צריך להיענות לכל בקשה. כך זה גם היום. הבעיה האמיתית היא שלא היה לי די ביטחון לקדם עניינים עם בחורות סבירות יותר שלא הציע דברים במפורש.

על כל פנים, אנחנו מדברים על דברים שקרו לפני זמן רב. הביטחון שלי עלה מאז בצורה משמעותית, ואני לא אותו אותו אדם שהייתי אז. כן, אני עוד צריך לעבוד על עצמי ולשפר עוד יותר את הביטחון, בעיקר מול נשים, אבל עדיין המצב כיום שונה בצורה דראסטית מבעבר. בנוסף, בשנים האחרונות אני נענה לכל הצעה לבילויים, ומשתדל לא להחמיץ כאלה. הסגנון של האנשים שנמצאים סביבי בשנים האחרונות (בעיקר אלה ממקומות העבודה) הרבה יותר מתאימים מאשר אלה שהיו בעבר, כך שכאמור אני לא מחמיץ אירועים חברתיים. הבעיה היא כאמור, שאני לא מצליח לגרום לדברים להפוך לקבועים. החבר'ה מהעבודה גרים כל אחד באזור אחר, ולכן קשה ליצור משהו קבוע.

גברת ע

New member
לא כל האנשים שהם חברים שלי

(חברים לא בני זוג) הם לא תמיד כמוני, לא אוהבים אותם דברים כמוני, לא מתנהגים או חושבים כמוני ועדין מוצאים דרכים להנות מהחברה ואפילו להכיר דברים שאחכ מגלים שלא כלכך נוראים או 'בילוי ערסיים' ואתה מראש פוסל אנשים גם בקטע של להיות סתם חברים ונראה לי שבכך אתה יותר פוגע בעצמך לדעתי ובעצם מבודד את עצמך.
&nbsp
מה זה קווים אדומים ברורים אם מותר לשאול?
&nbsp
אגב אני חייבת להגיד שבחלק מההודעות יש וייב של התנשאות/נעלות, גם אם לא מכוון וגם אם לא באמת זה מה שאתה אבל זה מה שמשודר , זה 'חוסם' מאנשים להתחבר אליך מעבר או לבת זוג פוטנציאלית לחזור אליך להמשיך שיחה.
&nbsp
אין לי 'רשימת קניות' לגבי מראה/עבודה/תואר וכל מיני דברים כאלו ואחרים שאני מחפשת בבנזוג, למדתי עם הזמן שהרשימות האלו רק פוגעות בנו , מה שכן חשוב לי ואני מחפשת זה שיהיה בנאדם טוב ואם אני מרגישה שיש אנרגיה של מישהו שחצן שמרגיש שהוא טוב יותר מאחרים (שוב גם אם זה לא נכון אבל זה מה שאתה מקרין) זה יהיה TURN OFF גדול מבחינתי ואו שאני לא אתן הזדמנות אפילו להפגש או שגם אם אני אתן אני בהחלט לא אמשיך מעבר לדייט הראשון אם גם בדייט יהיה את הוייב הזה.

JustBreathe

New member
אני לא באמת כזה

אם ציינת שיש וייב מתנשא בהודעות שלי בשל הסיווג ל"ערסים" ול"לא ערסים" אז זו לא הייתה כוונתי ואני לא באמת כזה. הסיווג שלהם ל"ערסים" היה כי לא מצאתי דרך טובה יותר לתאר אותם. הסגנון שלהם, האנשים שהם הסתובבו איתם, האנשים ששימשו להם כמודל לחיקוי, הדברים המפוקפקים שהם היו עושים (חלקם על גבול הפלילי)...אני בטוח שלא תרצה שהילדים שלך יסתובבו בחברת אנשים כאלה. בכל מקרה, אנחנו מדברים שהיו לפני עשור ויותר. לא ממש רלוונטי לעכשיו. סה"כ ניסיתי לתאר מדוע לא פיתחתי קשרים חברתיים טובים בתיכון בתור הקדמה.

בנוגע לקווים האדומים - מישהי שלא מושכת אותי כלל מבחינה פיזית (קריטי לטעמי), לא אינטיליגנטית, לא אשת שיחה ועוד. כן, אלה שפסלתי היו כולן נשים טובות באופן כללי, אבל לא כאלה שאני יכול לדמיין זוגיות איתן. בסופו של דבר, לכל אחד יש את הטעם שלו, והדברים שחשובים לו בבת זוג. אלה שדחיתי נפסלו על הדברים היותר קריטיים עבורי.

ושוב, אני לא שחצן ולא מנתשא. גם אם יש לי דעות כאלה או אחרות, יש לי שיקול דעת מספיק טוב בשביל להבין אילו אמירות יכולות להוציא אותי בדייט באור לא טוב, שכדאי שאשמור אותן לעצמי.

גברת ע

New member
לא אמרתי שאתה כזה

אמרתי שיש לפעמים וייב כזה (ולא רק על ה"ערסים")
&nbsp
אגב אחד האקסים שלי רחוק מלהיות ה'טעם' שלו אבל הסכמתי לתת לו צאנס והיה בינינו חיבור מדהים והתקופה שהיינו ביחד הייתה מקסימה.
היא לא המשיכה אחכ כי פשוט לא, כי זה לא היה MENT TO BE

ויקה1222

New member
לפעמים אין ברירה וחייבים

פשוט ללמוד את הדברים האלה. כמו שיש ילד קטן שלא מסתדר חברתית ולוקחים אותו לחוג מיומנויות חברתיות. לא יודעת איך זה עובד עם המבוגרים ואיזה סוגי טיפול קיימים אבל מאוד ממליצה לך להתעניין בזה. לא כולנו חיות חברתיות אבל אם אין לך אף חבר, זה כבר לא עניין של ביטחון עצמי אלא של משהו הרבה יותר גדול והטיפול בנושא צריך להיות בהתאם, למשל ללכת למטפלת בפסיכודרמה וזה סתם רעיון שעלה לי כרגע, אני בטוחה שיש עוד.
לגבי טיפים ספציפיים ולאור העובדה שחשוב לך להתחבר לאנשים גם כדי לצאת איתם לסרט, הייתי ממליצה ללכת למקומות שאליהם באים אנשים שיכולים להיות שותפים לאותם תחומי עניין. בן דוד שלי הכיר את אישתו באיזו קבוצת מטיילים שנפגשה פעם בחודש לטייל במקומות נידחים ומאתגרים. קיימים המון מקומות נוספים, בין אם זה קורסים ללימודי שפות, הרצאות למיניהן ועוד.
הייתי אומרת שכרגע המטרה שלך היא להקים איזה מאגר ידידים שאליהם אתה יכול להתקשר אם מתחשק לך ללכת לסרט וזאת לפני שאתה מנסה לבנות זוגיות עם נערת חלומותיך מהאתר.

בקשר לחברים:

אני לא מצליחה להדביק לינק,אבל בפורומים בתפוז יש פורום שנקרא חרדה חברתית. כל מה שתיארת על עצמך חווים אותו גם אנשים אחרים. תוכל לבקש מהמנבלת שתפנה אותךלקבוצות בפייסבוק וישנם גם קבוצוצ שנפגשות ברחבי הארץ וגם מידע לגבי זה היא ודאי תדע (חרדה חברתית תפוז). מבטיחה לך שזה לא יראה חריג אם תאמר שבאת להכיר חברים חדשים ובטח שלא תהיה הראשון (ואולי גם בנות).

אני לא מבינה באתרי הכרויות,בעיקרון אם אתה רוצה לדלג על החלק הזה וליצור אינטראקציה מהירה אז צ'אטים יותר מתאימים לזה (למרות שאישית לדעתי זה חרא).

אם אתה רוצה ניסיון,קח בחשבון שאתה יכול גם לצאת עם נשים ממוצעות מבחינתך בשביל למשל ניסיון מיני (יש כאלה שיספרו לך שזה ממש רע ומאצ'ואיסטי לדעתי תלוח מה אתה מנסה להשיג.)

בכי על דייט? שתז...

למעלה