הוא ערן, אל תדאג, אתה חבר שלי עושים כשמכירים מישהו מפורום אחר...
ד דובשנִית New member 2/11/04 #17 שלומלום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני רותם, כיתה יב'. חזרתי עכשיו מההצגה "קופסא שחורה" וביום שישי קיבלתי מנילה
שלומלום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני רותם, כיתה יב'. חזרתי עכשיו מההצגה "קופסא שחורה" וביום שישי קיבלתי מנילה
ח חןשסק New member 2/11/04 #26 איך הייתה ההצגה? קראתי את הספר והוא לא ממש כיף לקריאה... יכול להיות שבנסיבות אחרות הוא היה נחמד, העלילה חביבה, אבל כשהייתי צריכה להספיק לסיים אותו למבחן הוא נראה כמשהו מיותר....
איך הייתה ההצגה? קראתי את הספר והוא לא ממש כיף לקריאה... יכול להיות שבנסיבות אחרות הוא היה נחמד, העלילה חביבה, אבל כשהייתי צריכה להספיק לסיים אותו למבחן הוא נראה כמשהו מיותר....
ד דובשנִית New member 2/11/04 #29 היה בסיידר. לא מדהים אבל גם לא גרוע. האמת ששמעתי על זה ביקורות לא טובות אז באתי עם ציפיות נמוכות, אבל בכל זאת היה נחמדוש
היה בסיידר. לא מדהים אבל גם לא גרוע. האמת ששמעתי על זה ביקורות לא טובות אז באתי עם ציפיות נמוכות, אבל בכל זאת היה נחמדוש
ח חןשסק New member 2/11/04 #30 הממ.. נשמע מעניין. איך מעלים הצגה לספר שכתוב כהתכתבויות באמצעות מכתבים/מברקים וכד'...
T The Pinky And The Floyd New member 2/11/04 #22 אם אני כבר כותב פה מן הראוי שאני ארשום את שמי ואת גילי. אני גלעד בן 21.5 ... אני הכי גדול פה ?
C cobainos New member 2/11/04 #23 לא.יש כמה גדולים יותר יש את מיקי,שלמרות האינפנטיליות( ) הוא בן 36 רויטל המנהלת שהיא בת 27 אם אני זוכר טוב(אין לי כח לבדוק בכרטיס) יוני (EMS?) רועי(שוטר82חוזר) ובטח עוד בן אדם או 2 ששכחתי
לא.יש כמה גדולים יותר יש את מיקי,שלמרות האינפנטיליות( ) הוא בן 36 רויטל המנהלת שהיא בת 27 אם אני זוכר טוב(אין לי כח לבדוק בכרטיס) יוני (EMS?) רועי(שוטר82חוזר) ובטח עוד בן אדם או 2 ששכחתי
ר רויטל ולירון New member 2/11/04 #33 ואני רויטל , בת 27 - נועם זכר נכון. אמא לאלון המתוק בן שנה ו-8 ... מנהלת חנות ומעבדה למחשבים בראשון .
ואני רויטל , בת 27 - נועם זכר נכון. אמא לאלון המתוק בן שנה ו-8 ... מנהלת חנות ומעבדה למחשבים בראשון .