ייעוץ לגבי מחבות , איזה הכי כדאי?
מסתבר שיש מלא סוגים:
enameled cast iron ברזל יצוק מצופה אמייל
titanium coat+aluminium אלומיניום מצופה טיטאניום
copper coat+stainless steel פלדה בלתי מחלידה בציפוי נחושת
swiss diamond coating ציפוי יהלומים
ויש גם את אלה שנראות לי פחות טובות:
ceramic ציפוי קרמי
black marble/Pfluon ציפוי אבן שיש
teflon/ptfe(pfoa free) ציפוי טפלון
בנוסף חלק מתאימים לאינדוקציה וחלק לא
בכל מקרה מה הכי כדאי? , שיהיה לא דביק לאורך זמן ,
עמיד ולא נשרט, בריא ולא משחרר חומרים לאוכל ,בלי קשר למחיר
מהניסיון שלכם בבישול
אשמח לביקורות
מסתבר שיש מלא סוגים:
enameled cast iron ברזל יצוק מצופה אמייל
titanium coat+aluminium אלומיניום מצופה טיטאניום
copper coat+stainless steel פלדה בלתי מחלידה בציפוי נחושת
swiss diamond coating ציפוי יהלומים
ויש גם את אלה שנראות לי פחות טובות:
ceramic ציפוי קרמי
black marble/Pfluon ציפוי אבן שיש
teflon/ptfe(pfoa free) ציפוי טפלון
בנוסף חלק מתאימים לאינדוקציה וחלק לא
בכל מקרה מה הכי כדאי? , שיהיה לא דביק לאורך זמן ,
עמיד ולא נשרט, בריא ולא משחרר חומרים לאוכל ,בלי קשר למחיר
מהניסיון שלכם בבישול
אשמח לביקורות