זה מה ששמעתי שקורה עם קרמיות בפרסומות ובהתחלה הכל נראה טוב ויפה , ואחרי כמה חודשים הכל נדבק
I igalk4741 New member 8/2/16 #22 זה מה ששמעתי שקורה עם קרמיות בפרסומות ובהתחלה הכל נראה טוב ויפה , ואחרי כמה חודשים הכל נדבק
א אם החיטה New member 8/2/16 #21 כללי ניקוי ושימוש בכלל ידועים לי. ומסתבר שכשהמוצר איכותי, לא חייבים לשמן כלל ושום דבר לא מתקלקל, נדבק או פוגע במחבת.
כללי ניקוי ושימוש בכלל ידועים לי. ומסתבר שכשהמוצר איכותי, לא חייבים לשמן כלל ושום דבר לא מתקלקל, נדבק או פוגע במחבת.
ח חיהק New member 9/2/16 #23 מחבתות לאחרונה החלפתי סירים ומחבתות מחברת ''פוד אפיל'' מומלץ להכנס לאתר שלהם ולבדוק מה מתאים לך גם אני קיבלתי המלצות מאוד חמות מה שהתברר בהמשך כשווה מאוד . המחיר לא זול כל כך אבל יש מבצעים לפעמים ww.foodappeal.co.il
מחבתות לאחרונה החלפתי סירים ומחבתות מחברת ''פוד אפיל'' מומלץ להכנס לאתר שלהם ולבדוק מה מתאים לך גם אני קיבלתי המלצות מאוד חמות מה שהתברר בהמשך כשווה מאוד . המחיר לא זול כל כך אבל יש מבצעים לפעמים ww.foodappeal.co.il
א אם החיטה New member 10/2/16 #25 בדיוק המחבת שקניתי רק שיצחק כהן יזול יותר. כאן מחבת שיש שחור 26 עולה 194 ש"ח ואצל יצחק כהן כולל משלוח חינם 170 ש"ח.
בדיוק המחבת שקניתי רק שיצחק כהן יזול יותר. כאן מחבת שיש שחור 26 עולה 194 ש"ח ואצל יצחק כהן כולל משלוח חינם 170 ש"ח.
ח חיהק New member 9/2/16 #24 מחבתות וסירים לאחרונה קיבלתי המלצות רבות לגבי חברה זו ww.foodappeal.co.il התברר בדיעבד כקנייה מאוד מוצלחת , אמנם לא זול אבל שווה כל אגורה
מחבתות וסירים לאחרונה קיבלתי המלצות רבות לגבי חברה זו ww.foodappeal.co.il התברר בדיעבד כקנייה מאוד מוצלחת , אמנם לא זול אבל שווה כל אגורה