ייצור הLifeDrive הופסק.

AYELET1

New member
היצור של LD הופסק, מחיר ה-TX ירד

מאד בארה"ב מי המחליפים שבדרך?

Fahrenheit

New member
יש בהכרח מחליפים?

אולי פאלם מתכוונת לזרוק לפח את Palm OS המיושנת..

הדר מ

New member
הפאלם פשוט נכחד מהעולם!

כבר שנתיים אין חדש בפאלם, הפורום הזה שהייתי קורא ולומד כל הזמן מנסהלשרוד, בקיצור עולם הולך ונעלם !

AYELET1

New member
על הטראו 680 שמעת? ../images/Emo3.gif

חדש דנדש ה-TX הוא בן פחות משנתיים ובאופן כללי לפורום עליות וירידות לאורך השנים . ולפרנהייט - פרט בבקשה במה מתבטאת "מיושנות" מערכת ההפעלה. בדיוק יצא לי לדבר אתמול על הנהיה אחרי הפוקט שכנראה חלק ממנה נובע מזמינות תוכנות מסויימות (/שלא נקוב בשמן
) בגרסה הפרוצה שלה, חלק אחר נובע כתוצאה ממאפיין העדר. מבחינה אובייקטיבית לכל אחת ממערכות ההפללה היתרונות והחסרונות שלה.

Fahrenheit

New member
מערכת הפעלה צריכה להשתנות...

ומבחינת ממשק, אופן פעולה, וחידושים, palm OS נמצאת בקיפאון מאז OS 4....

מה ז"א להשתנות?

דבר טוב לא צריך להשתנות. צריך לשנות דברים כדי שיהיו יותר טובים.... אני מסכים עם הקביעה שפאלם לא מושלמת אבל תראה את WM שמשתנה עם השנים אך לגבי השתפרות השאלה היא טובה. בתכלס, אפשר להגיד שמאז WM2003 לא היה שינוי שבאמת אפשר להגיד שהיה מועיל (וזה היה ב2003). WM2003 הביאה יציבות רבה יותר ותמיכה במעבדים טובים יותר. גרסת SE לא הוסיפה כלום למעט תמיכה ברזולוציות אחרות. WM5 הביאה שינוי עיקרי יחיד בדמות שינוי השימוש בזיכרון אך האם השינוי הביא למערכת טובה יותר? אני לא חושב זאת כי אם המחיר הוא בביצועים אז כל העניין לא ממש שווה. פאלם כמו שכתבתי היא לא מושלמת. החיסרון בריבוי משימות לעיתים חסר כאשר רוצים תוך כדי סנכרון לעבוד עם המכשיר, הממשק הבסיסי נראה יותר מדי פשוט ולא מושך (כמובן שקיימים פתרונות בתשלום לכפר על כך), אין תמיכה בכרטיסי WIFI שלא מתוצרת PALM. זמן טעינת תוכנות שנמצאות על כרטיס זיכרון הוא לא מהיר מספיק והיא גם לא עושה קפה !!! אופן הפעולה לא טוב לך? תסביר מה לא טוב ומה צריך לשפר? בהשוואה לWM פאלם מאפשרת עבודה יותר יעילה. ממשק? באמצעות ZLauncher ודומיו אפשר לגרום לממשק להפוך להיות הרבה יותר מושך. חידושים? אתה צודק אבל זה תלוי במה "משלמים" (אני לא מוכן לקבל רב משימתיות כמו שיש בWM).

הדר מ

New member
הבעיה בחומרה

כאחד שלא מוכן למזג את הטלפון עם המחשב בגלל גודל המסך, כבר שנתיים ואולי יותר שאין חידוש מאז ה T3 אין שום מכשיר מוצלח יותר ובזמן הזה "האוייב" התקדם ומיתקדם ללא הפוגה.וגם תוכנות חדשות בקושי מישהו מפתח כיום לפאלם.בקיצור אני שומר על ה T3 בצמר גפן כי למרבה הצער אין לו תחליף.

AYELET1

New member
איך האויב התקדם בדיוק?

גם אצלו המסכים קטנים במכשירים המשולבים גם אצלו המכשירים בעלי הזכרון הבלתי נדיף איטיים יותר (הרבהההההה יותר
)

2cookie

New member
איילת נו באמת

כרגע יש שני מכשירים משולבים עם מסכים ענקיים (5" לא מספיק לך?) ועוד אחד עם מסך 3.5 אינצ' בדרך, שעומד להיות המחליף של ה-QTEK 2020 אבל עם VGA. לגבי איטיות, את מוזמנת לשחק ב-I-mate המשודרג... לא חושב שחסרה שם מהירות.

AYELET1

New member
מה זכן, מסכימה איתך שה-TT3 זה

המכשיר המוצלח ביותר של פאלם

הפאלם פשוט נכחד מהעולם? חשבתי שוב ל

לצטט את הסבא שלי, אבל במחשבה שניה אמרתי לעצמי, עזוב, כל שנתיים, בשש השנים האחרונות, צץ מישהו שטוען בלהט שזהו, הפאלם הולך למות. בינתיים אני ובנותיי ממשיכים להשתמש בפאלם, ומי יודע בעוד מספר שנים הנכד הראשון גם יצטרך איזה מכשיר, לא?! אז "הגוויה" הזו, פאלם, ממשיכה לחיות ולבעוט במרץ בכל מספידיה, וכמו ספינקס קמה ומכה שוק על ירך את כל יריביה. השמועות מדברות על משהו חדש בדרך - מכשיר אחד הפסיקו לייצר, מחיר ה - TX יורד, וכנראה שהשמועות לא סתם מלחששות...

../images/Emo12.gif פאלם תזרוק את PalmOS המיושנת../images/Emo35.gif

נראה משונה לזרוק משהו שרק לפני חודשיים קנית ב 44 מליון דולר. זה מה שנקרא אשפה יקרה

2cookie

New member
נו, פורד לא רוצה להיפטר

מאסטון מרטין למרות העובדה הזניחה שרק השנה אסטון מרטין עברה לרווח?

למעלה