האם זה כלי רכב עתיק? העולם אינו קטן ו/או גדול הא אם הוא בגודל בול ואת חידק, אפשר לומר שהוא ענק כמעט בלי גבול, דורות רבים יחלפו עד שתגיעו את וצאצאיך בתורם לקצהו
הוא קטן, כמעט בלתי מורגש מבחוץ, עושה המון מקום בפנים. הוא תוצאה של תהליך, של צעדים קטנטנים, של ניסוי וטעיה (ותהיה), של המון שאלות, של סקרנות, של אי נחת מהמקום שאני נמצאת בו, של רצון, של אהבה.
הגוף לא משתנה , הגוף נשחק כאשר התאים מפסיקים להשתכפל הד.נ.א לא משתנה (אלה במהלך דורות) חוקי הטבע לא משתנים(אלה במהלך מליוני שנים) אתה משום חושב שבגלל שאתה כותב בפורום הזה הרבה זמן אז נהפכת למקור סמכות כלשהוא בנושאים שאנו דנים עליהם וזה מודגש בביטויים כמו " אך אתה מחמיץ את עצם העיניין" "כל עוד תאבק ,לא תשתנה" "אתה שבוי בתפיסות של מאבק וניצחון" תסלח לי או לא אבל אהיה בוטה ואומר שאתה לא מבין שום דבר ברוחניות ואתה מפחד פחד עמוק . " אף אחד לא יכול להוציא רוח של אמת מהמפרשים. אפשר אבל לכבות וינטלטור. יעקב " בהתחלה חשבתי להסביר לך למה אתה טועה אבל אז הבנתי שאין טעם לכך מפני שאתה בבירור לא אדם שמעוניין בהתפתחות הרוחנית שלך ושל בני אדם באופן כללי . רק אדם שלא מעוניין ואף מתנגד(מתוך קנאה) להתפתחות רוחנית של בני אדם אחרים מוציא את הרוח מהמפרשים שלהם מתוך ראיית עולמו הצרה והמוגבלת. כל סיבה שיש לך למעשה זה היא בדייתך ובטח שלא נובעת ממקור רוחני כלשהוא אלה אם זה מאיזה תחתית שאול .
אתה מתבטא באופן יפה ועמוק למרות שלפעמים מכביר במילים ואני מאבדת אותך לפעמים אנשים מגבשים עלינו דיעה, כי הם מגלים רק פאן אחד או שניים שלנו, למרות שזה עשוי להכאיב ולהכעיס, צריך להבין שזה קורה, ברוב המקרים, בגלל שלא ניתנה להם הזדמנות לבחון את כל היקף הידע, ההבנה והאישיות שלנו ללא קשר לדבריך ליעקב, נראה לי שהוא פגע לך בנקודה כואבת