ילדה במצוקה.....

Haloween

New member
ילדה במצוקה.....

שלום לכולם. אני חדשה פה, ומההודעות שראיתי אתם מאוד תומכים ומעודדים. אז חשבתי: "למה לא לשפוך את הלב" ? אז ככה זה הולך: אני מרגישה לבד. מאוד לבד. כבר 3 חודשים אני בערך במצב הזה. אני בוכה לבד בחדר, וזה קשה. ההורים שלי גם רבים עם אחותי בזמן האחרון, והיא עזבה את הבית בגללם. לאחת החברות הטובות שלי יש חבר בשם אלון (שם בדוי). והם חברים כבר 3 חודשים. הקטע הוא, שהוא נהיה חבר שלה כי אני הייתי זאת שלא רצתה אותו בהתחלה. עכשיו אנחנו ידידים, אבל עכשיו אני מצטערת שדחיתי אותו. הוא -כמובן, לא יודע על זה. וגם לא היא. ואני לא יכולה לדבר איתה על זה- כי הרי היא חברה מאוד טובה שלי ! ואני אפילו עזרתי לו לקנות לה מתנות ודברים כאלה- העיקר שאף אחד לא יידע על זה. אני לא יכולה יותר, קשה לי. וזה לא מצב שאני יכולה להתעודד ממנו. אני כבר בת 14.5 ועדיין לא היה לי חבר - עדיין לא התנשקתי. וזה די מפתיע- כי הרבה אומרים לי שאני יפה , מתוקה מקסימה וכו´. אז מה לא בסדר איתי ?!?! אני יודעת שאני עדיין תעירה - ויש לי עוד הרבה זמן למצוא מישהו. אבל בכל זאת, זה נורא קשה לי כרגע. עזרו לי, אם תוכלו. תודה מראש...... אני. אני רואה אותם כל הזמן ביחד והלב שלי נצבט, ובא לי למות !

ילדה יקרה

תאמיני לי ההוריםיכולים להיות מעצבנים,אני יודעת את זה אבל הכל עובר ככל שגדלים הם מבינים את הדברים אחרת, ובקשר לחבר ונשיוקת וכל עניין האהבות תאמיני לי זה יגיע לכל אחד וחאת הזמן לשו את עדיין צעירה וזה ככך אין לך מה לדאוג, לאהבה ונשיקות אין זמן מסויים תמלאי את הזמן שלך ביציאות בבילוי עם חברות ידידים, תחחיכי לעולם והעולם יחייך אלייך... נכון זה מעצבן כשרואים את החברה ממול עם אהבה אבל חמודה... תפני את האנרגיות שלך למקומות שיעשו לך טוב. ואת תרוויחי יהי הבסדר מתוקה אני תמיד פה ענת

Mushmushit

New member
תגובה לילדה במצוקה

ילדה חמודה - אין מה להגיד , המצב שאת נמצאת בו לא הכי מעודד ונראה מבטיח לעתיד.. מה שאת באמת צריכה לדעת הוא שהזמן יעבור וככה גם כל הדברים הרעים שקורים לך כרגע... אולי זו עצה שהייתי צריכה לקחת לעצמי.. בתת מודע אני מאמינה בזה, ואני מבינה אותך לגמרי כי גם לי קשה. לכולנו אני חושבת... אני חושבת שבקשר לאותה חברה והחבר של- את צריכה לחכות עוד קצת זמן ולנסות להתגבר עליו, אם זה לא ילך, פשוט תתוודי בפניהם. אין דבר יותר טוב מהאמת. נמצאת כאן בשבילך תמיד- מושמושית.

כמה דברים.. ../images/Emo101.gif

מבינה אותך ואין לך מושג עד כמה .. אני יודעת שהתגובות שהם נתנו לך נשמעות כל כך אופטימיות וקלות אבל זה בהחלט לא כך... תקשיבי טוב טוב ! קודם כל תוציאי הכל דברי איתנו כאן בפורום, יש כאן באמת אנשים שרוצים לעזור ומניסיון יותר כואב לשמור בלב ואין סיבה שתבכי בחדר או שלא תבכי לבד
בקשר למשפחה ....לא אומר שאת ילדה במצוקה ! ! למה את חושבת כך? מחשבה לא נכונה רגשי אשמה ...אפילו שאין קשר בינך לבין הריב שלאחותך עם הוריך ואיזה הורים לא רבים לפעמים.. בקשר לחבר של חברה שלך זה תמיד קורה גם בסרטים את רואה אותו איתה את מקנא שאלה לי אליך ........ אם הוא לא היה איתה היית מקנא? החיים מסריחים בדיוק כמו השירותים אז תתחילי להוריד את המים
מיכל:)

קדימה ולשכוח אותו.עוד תגיע אהבתך

ועוד תדעי את טעמה המתוק של נשיקה.נשיקת אהבה אמיתית...ממני.האיש.

מוכר...

תראי חמודה... לי עד אמצע י´ לא הייתה חברה וגם בגלל המעבר שלי לעיר אחרת בתחילת כיתה ז´ גרם לכך שיהיה לי קשה להסתגל לחברה בעיר החדשה... בכל מקרה אני דתי ומכיתה ז´ בחלק מבתי הספר הדתיים אין בנות בבי"ס ומכיתה ז´ לא יצאתי עם בנות בכלל...! היו ימים שזה הרס אותי, וקשה להיות אופטימי בקטע הזה כי זה הורס... אבל! אני למדתי שצריך להתאזר בסבלנות ולחכות בשקט... לעשות בינתיים דברים שאת אוהבת... ולחכות... זה יבוא! ובגדול! אני כיום בכיתה י"א ואני עם החברה שלי כבר יותר מחצי שנה... זה כיף! אני מסתכל אחורה וזה היה נורא קשה... אבל את, כמוני, תמצאי בסופו של דבר את אהבתך, במוקדם או במאוחר. ד"א לכל שונאי הדתיים שאני מקווה שאין כאן אז ככה: אני לא דתי מרצוני זה א. וב. החברה שלי לא דתיה... זה אומר שדתי זה לאו דווקא בן אדם רע ומגעיל כמו שיש שחושבים... וחבל שכך.

מה זאת אומרת לא דתי מרצונך?

קראתי את התגובה שלך למה שהילדה במצוקה כתבה ובאמת כתבת לה יפה ואני משערת שעודדת אותה אבל מה זאת אומרת לא דתי מרצונך?דתי זה אדם שמאמין בה´ ושומר מצוות בכלליות (כמובן שזה יותר עמוק מזה) ואי אפשר להיות דתי שלא מרצון כי אולי אפשר להכריח לשמור מצוות אבל אין אף אחד שיוכל להכריח אותך להאמין!!! וחוץ מזה מתוך נקודת הנחה שאתה באמת לא מאמין למה אתה לא מדבר אם ההורים שלך על זה? זה יכול להועיל וחוץ מזה למה שמישהו יחשוב שאתה פחות טוב אם אתה דתי?ולא היית צריך לפי דעתי להוסיף את ה2 שורות האחרונות כי אם הכרזת שאתה דתי למה אתה מיד מתרץ את עצמך?ומבהיר שאתה בן אדם טוב? לפי דעתי אם מישהו חושב שבגלל שאתה דתי אתה פחות טוב זוהי בעיה שלו ומראה על אופי חלש שהולך לפי סטיגמות ובהכללות תחשוב על זה אסנת
נ.ב. גם אני דתיה ושיהיה לך בהצלחה עם החברה שלך

אין ברירה אחותשלי

אבא שלי לא מאפשר לי לבחור וההורים שלי יודעים בדיוק שאני לא רוצה להיות דתי... אבל אין לי פה בחירה עד שאסיים בי"ס ואעשה מה שבא לי...

wildflower**

New member
אם.......

קודם כל.... אם הוא חבר שלה רק בגלל שאת דחית אותו ולא בגלל אהבה אז הוא מנצל אותה...זה קודם כל.... ואם את חברה טובה שלה אז את צריכה להראות לה את זה.... דבר שני.... כמו שכתבתי בהודעה אחרת שלי תמיד כשדברים "נעלמים" אתה פתאום שם לב כמה הם חשובים לך......... ודבר שני...... גם אני הייתי ככה....כולם היו אומרים לי שאני מקסימה....{בלי להצטנע יותר מדי כמובן....} ואני לא הייתי מבינה למה אם אני כזאת מקסימה אין לי מישהו ישאהב אותי.. וזה רק זמן.... ויהיה לך הכול... תאמיני לי...... יום אחד יבוא הבחור שיבין אותך..ויאהב אותך. רק סבלנות:) אוהבת בר

די להיות כאלה אופטימיים עוד

מעט תהרגו אותי.... נכון שזה יעבור לה בעוד יומיים או שלוש אבל עכשיו ככה היא מרגישה ואם אתם אומרים לה "חכי בסבלנות" זה לא ממש עוזר... בלי כעס בלי חרטה רק רגשי אשמה ..... מיכל:)

מיכל יקרה

למה לא להיות אופטימים? זה הכי טוב והכי בריא.... כי הכלעובר... אז פעם למטה פעם למעלה חוקרת

®¥splash¥©

New member
ממש לא הכי טוב..

צריך להיות לא אופטימי אלא-ריאלי עם נטייה חזקה לאופטימיות.. כי אם אופטימים פשוט מתנגשים במציאות כמו עם פצצה גרעינית..

מזדהה כל כך

אין לך מושג כמה פעמים אני מרגישה לבד.... כל כך לבד... הנה משהו שכתבתי על זה. ובעיניין של אני-כבר-בת-14-וחצי-ועוד-אפ-פעם-לא-התנשקתי-לעזעזאל-! גם אני בת 14 וחצי(עותר קרוב ל15) וגם אני אפ פעם לא התנשקתי ולא היה לי חבר רציני. ופעם זה הפריע לי. אבל הבנתי שכשזה יבוא זה יבוא. ולא צריך למהר . גלית גלית.

נמאס...

New member
שמתי - ../images/Emo23.gif

שמתי-
שכולם אומרים "לא נורא..." , "את עוד צעירה וזה עוד יבוא" ולפעמים אני לא חושבת כך , כלןמר זה נכון צריך להיות סבלנים אבל לפעמים פשוט מתיאשים. למשל אני אז גם לי אומרים כמה אני חמודה ןהכל ובאמת (כמו שמישהי כבר כתבה) אם אני כל כך חמודה למה אני עדיין לבד?! וזה לא שאני סתם רוצה חבר זה שפשוט אכשיו אני מרגישה נורא לבד ואין לי למי לפנות בשביל אולי רק לדבר וזה נורא מעצבן. טוב נכנסתי את הבעיות שלי ... אבל עדין אל תדעגו אני חושבת שלכל דבר יש את הזמן שלו. מעניין למה אני לא מקשיבה לעצות שלי? טוב ב-

אני במקרה מחפש ידידה אמיתית שאפשר

לבטוח בה ולדבר איתה בחופשיות על הכל.מה דעתך?רוצהידידות כזו?האיש

למעלה