ילדה במצוקה.....

אין לך מושג איך אני מזוהה איתך

יש לי בדיוק את אותם צרות! ההורים מעצבנים כל הזמן. אין לך הרבה חברים. את בדכאון כי הוא לא חבר שלך. ולא היה לך אף פעם חבר. רק שאני כבר בן 16 ועדין לא היתה לי חברה, וזה אומר שגם אף פעם לא התנשקתי! כולם פה מדברים על אופטימיות, ועל לחכות, אבל מה קורה שהאופטימיות מחכה ומחכה ואז היא מבינה לאחר שנתים שלוש ששום דבר לא השתנה?! רק לאחרונה אני חושב שאני מבין מדוע חברה אין לי, וגם חברים. כי אנשים חושבים פשוט שאני מישהו אחר ולא מי שאני באמת! החברה שלנו מלאה בסטיגמות, כולם אוהבים לרדת על הילד בצד ההוא שהוא לא כמו כל הבנים... בשביל להתקבל בשביל חברה צריך להשתנות, ובשביל להשתנות צריך את הכוח! אבל מאיפה הכוח יבוא?!? בטח ובטח שלא מההמתנה הרבה...קל לדבר אך קשה לעשות! דבר אחד אני יכול להגיד לך בברור, עזבי את החברה בשביל מה לספר לה?! מה ייצא לך מזה? הוא לא יעזוב אותה והיא לא תעזוב אותו בגלל ההתודאות שלך... וגם לי היה את הסיפור על הילדה שפתאום אוהבת מישהו אחר, ואז פתאום אתה מתעצבן. על זה כבר התגברתי, כי אותה לא בדיוק אהבתי, פשוט שאנתי שלהוא טוב ולי כבר לא...! וזהו....מקווה שהבנת... ושהגורל יעשה מה שבא לו...

Haloween

New member
תודה

אני יודעת שזה יעבור,אבל אני מאוד מקווה שמהר!!!!! הרי זה מה שתמיד אני אומרת לחברות שלי (כאשר להן יש בעיות). תודה לכולם ! ואני רוצה להגיד שזה אחד הפורומים הטובים והפעילים שאני מבקרת בהם!! וזאת בזכותכם, כמובן. peace

מצטערת אבל...

אין לי כל כך מה להגיד... חוץ מזה שמטעויות לומדים וגם שהחיים בנויים מאכזבות והצלחות ואם הפעם הייתה אכזבה אז אולי זה סימן שפעם הבאה תהיה הצלחה... סורי רובין

פשוט מנסה לעזור...

או קיי... אז גם אני הייתי במצב שלך.. א. בקשר לבעיות המשפחתיות.. זה באסה רצינית, אחותי גם רבה איתם תמיד והייתה קרובה לעזוב את הבית אבל בסוף לא.. תקשיבי, ההורים תמיד אבל תמיד צודקים לא משנה אם את בטוחה ב-100 אחוז ואפילו את יודעת שאת צודקת אבל הם אלה שיעזרו לך במחצית של החיים תקשיבי להם.. ב. בקשר לילד ההוא, גם זה באסה לא קטנה אבל אם הוא אוהב את חברה שלך אז אין מה לעשות בזה פשוט תחכי... ותראי מה קורה ג. אני בכיתה ח ואני במצב שלך אני עדיין לא התנשקתי ויש כאלה בטוחים שאני כן בגלל שאני מקובלת בחברה וניראת טוב אבל אני לא התנשקתי כי לא חשבתי לנכון להתנשק כי לא אהבתי אף אחד. . . אין בזה שום רע לא להתנשק בכיתה ט או ח תתנשקי מתי שבא לך עם מי שבא לך רק מה שחשוב שזה מה שתרצי!!!

שלום לרוצה לעזור.אהבתי את מה שאמרת

בקשר לנשיקה.גם אם היא עוד לא הגיע אסור לעשות את זה סתם כדי לאמר

לאיש שבקצה..

דוגרי יוצא לי לדבר על על נשיקה הרבה עם חברות שלי כי הם כבר עשו את זה והם אומרות לי "נו מה איתך???" אבל עכשיו יש לי חבר שאני מאוד מאוד אוהבת וזה יבוא בקרוב.. אבל עדיין אני לא... ואני פשוט רוצה שאנשים יבינו שזה לא חשוב באיזה גיל. ו- ז!! על כל מי שיורד עליך כביכול או מציק לך בגלל השטות הזאתי.. זה פשוט צריך בוא מתי שזה יבוא

אלתית14

New member
מתוקה הייתי בדיוק כמוך!!

אני קטנה ממך בחצי שנה אבל הייתי בדיוק כמוך. כאב לי שאני לא כמו כולם: לא התנשקתי לא קיבלתי מחזור אבל נתמקד בזה שאת לא התנשקת. תראי מה קרה לי. כאב לי שלא התנשקתי. אבל אחרי שהתנשקתי, הוא לא שמר על קשר, וכאב לי אפילו יותר. הרבה בנים ניצלו אותי בחיים, ועכשיו כשהייתי בטוחה שזה יהיה קשר רציני ולא ידפקו ויזרקו אותי זה שוב קרה. אז תקשיבי לעצה שלי. את לא צריכה לבכות בגלל שלא התנשקת ולא היה לך חבר. יכאב לך יותר לבכות בגלל שהבן הראשון שיתנשק איתך יזרוק אותך אחרי זה. תאמיני לי, את תעדיפי לבכות מזה שלא התנשקת מאשר מבנים. אני גיליתי את זה בפעם הראשונה שהתנשקתי. ואני לא הייתי רוצה שזה יקרה לך גם. לגבי הקטע עם אלון וחברה שלך לא ממש הבנתי... אבל לגבי זה שלא התנשקת, תזכרי: תשמרי את הנשיקה הראשונה שלך למישהו שבאמת תאהבי והוא אותך. אל תהיי כמוני, אל תהיי טיפשה כמוני שהתנשקה עם מישהו שלא אהבה והוא לא אהב אותי, והכל היה ניצול. כמו תמיד... את חושבת שלי קל? אני כל הזמן חושבת, כל בן שאני מכירה מנצל אותי. אני בוכה מזה גם, ותאמיני לי זה כואב. אני כל פעם בוטחת בבנים מחדש, שהם לא ינצלו אותי, וזה יהיה קשר של ידידות או יזיזות אבל שלא יזרקו אותי, אבל אני מנוצלת מחדש כל פעם.. מתוקה, תהיי חזקה, בשבילי, בשביל עצמך. ולמה בשבילי? כדי שאחר כך לא תספרי לי שזרקו אותך אחרי הנשיקה הראשונה שלך, ואני יבכה איתך, כי תאמיני לי אני יודעת כמה שזה קשה. אז תהיי חזקה גם בשבילי. מבטיחה לי? מתה עליך... (למרות שאני בכלל לא מכירה אותך) לילוש.

אלתית14

New member
שלא תבינו כמה דברים פה לא נכון

היום קיבלתי מחזור והתנשקתי למרות שהייתי מעדיפה לא לקבל ולא להתנשק מחזור זה סיוט של החיים! ולהתנשק עם מישהו שלא אוהבים זה חרא, זה לא היה שווה...

אם עןד לא הבנתם...

הקטע שלה זה לא זה שהיא לא התנשקה, הבעיה שלה זה שאין מישהו שמחזיר לה אהבה כמו שהיא רוצה. היא רוצה מישהו שיאהב אותה וחלק מזה למעשה זאת הנשיקה!

feyDo

New member
לילו´ש מה קרה לך כבר????

ספרי לי בבקשה פעם אחת מה בדיוק קרה לך? כאילו קראתי את מה שרשמת מעל ההודעה הזו שלך ואני המום ממש..... למ הלא אמרת לי את זה? כאילו דיברנו על *....* (את יודעת מי) ולא אמרת לי את החלק הזה בכלל עכשיו אני רואה את המבט שלך מנקודה שונה יותר מזו שראיתי עד עכשיו אל תשמרי לך דברים בסוד כי זה יקשה עלי לדבר איתך... ומסרי לחולת הנפש דרישת שלום בבקשה...... מימני......... את יודעת כבר... ותודה לך וצריך לדבר איתך על אילנה הזאת ומהר בבקשה.... ועל עוד מישהי אז בבקשה לילו´ש תחזרי אלי מהר

אלתיתוש זאת רק ההתחלה

כולנו סובלות בתקווה שיצא מזה משהו :) אוהבת, סובלת ולא שותקת מיכל:)

Anti Virus

New member
צרי איתי קשר...... ../images/Emo13.gif

אני מחפש ידידה שתוכל להקשיב לי ולבעיות שלי ואני גם מוכן להקשיב אז אם את רוצה לדבר איתי כנסי לwww.nana.co.il ולצ´אט הישן של נענע וחפשח אותי בשם הMציף 14 או צרי איתי קשר דרך האימייל [email protected] אז ביייייייייייייי

זה אלון או החבר שיה יכול להיות לך?

בהתחלה דחית את אלון כי כנראה לא חשבת שהוא משהו אז למה עכשיו את שוב רוצה אותו? לפי דעתי זה לא שאת אוהבת את אלון אלא שאת רוצה חבר וגם לך בא להיות כמו החברה שלך מאושרת אבל כדאי לך לבדוק עמוק בלב אם מה שנצבט לך הלב בגגללו זה שדחית את אלון או שדחית את החבר שהיה יכול להיות לך? כי גם אם זה את אלון(למרות שזה לא נשמע סביר בגלל ש3 חודשים קודם דחית אותו) וגם אם זה את החבר את תאלצי להמשיך הלאה בטח יש עוד בנים נחמדים שמחבבים אותך ובכיף יהיו חברים שלךולא כדאי לך להמשיך במצב הזה ולאכול ת´צמך מקנאה כי זה רק יכול לקלקל גם לך וגם לחברה שלך בהצלחה

למעלה