מתוקה הייתי בדיוק כמוך!!
אני קטנה ממך בחצי שנה אבל הייתי בדיוק כמוך. כאב לי שאני לא כמו כולם: לא התנשקתי לא קיבלתי מחזור אבל נתמקד בזה שאת לא התנשקת. תראי מה קרה לי. כאב לי שלא התנשקתי. אבל אחרי שהתנשקתי, הוא לא שמר על קשר, וכאב לי אפילו יותר. הרבה בנים ניצלו אותי בחיים, ועכשיו כשהייתי בטוחה שזה יהיה קשר רציני ולא ידפקו ויזרקו אותי זה שוב קרה. אז תקשיבי לעצה שלי. את לא צריכה לבכות בגלל שלא התנשקת ולא היה לך חבר. יכאב לך יותר לבכות בגלל שהבן הראשון שיתנשק איתך יזרוק אותך אחרי זה. תאמיני לי, את תעדיפי לבכות מזה שלא התנשקת מאשר מבנים. אני גיליתי את זה בפעם הראשונה שהתנשקתי. ואני לא הייתי רוצה שזה יקרה לך גם. לגבי הקטע עם אלון וחברה שלך לא ממש הבנתי... אבל לגבי זה שלא התנשקת, תזכרי: תשמרי את הנשיקה הראשונה שלך למישהו שבאמת תאהבי והוא אותך. אל תהיי כמוני, אל תהיי טיפשה כמוני שהתנשקה עם מישהו שלא אהבה והוא לא אהב אותי, והכל היה ניצול. כמו תמיד... את חושבת שלי קל? אני כל הזמן חושבת, כל בן שאני מכירה מנצל אותי. אני בוכה מזה גם, ותאמיני לי זה כואב. אני כל פעם בוטחת בבנים מחדש, שהם לא ינצלו אותי, וזה יהיה קשר של ידידות או יזיזות אבל שלא יזרקו אותי, אבל אני מנוצלת מחדש כל פעם.. מתוקה, תהיי חזקה, בשבילי, בשביל עצמך. ולמה בשבילי? כדי שאחר כך לא תספרי לי שזרקו אותך אחרי הנשיקה הראשונה שלך, ואני יבכה איתך, כי תאמיני לי אני יודעת כמה שזה קשה. אז תהיי חזקה גם בשבילי. מבטיחה לי? מתה עליך... (למרות שאני בכלל לא מכירה אותך) לילוש.