ילדה יקרה

tomush

New member
(((מרגישה ילדה))))

חיבוק חם... ואם מתחשק לך אני יכולה לצרף כוס שוקו חם ומהביל...שמתאים ליום חורפי-משהו שכזה... שלך, תומוש

היי שני ../images/Emo13.gif

לא הייתי כאן כמה זמן (הלכתי לפורום חדש שנפתח שנקרא "משחקי החיים") ועכשיו חזרתי ואני שמחה שאת כאן. אוהבת, נטע

היי נטוש.

משחקי החיים? לא אוהבת מסכות.. אפילו לא בפורים.. את המשחקים אני משאירה בתוך קופסא:) ומה שלומך הבוקר?

לקח לי קצת זמן לענות

כרגיל, בגלל בעיות עם המחשב, אבל אני מקווה שאת עוד כאן. לגבי הפורום של משחקי החיים, דווקא לא מדובר שם על משחקים כאלה, אלא בדיוק ההפך. המטרה של הפורום ההוא זה שכל אחד יימצא את הכשרון המיוחד שלו. מנהל הפורום שם הוא ממציא משחקים (בין השאר הוא המציא את הטאקי) ואני חושבת שבגלל זה הוא קרא כך לפורום הזה. חוץ מזה, אני בסדר, תודה. אתמול בערב, קצת אחרי שהתנתקתי שוב היה לי הכאב החד הזה ועכשיו שוב כבר יותר טוב. ככה זה, זה בא בגלים. מה איתך?

מה איתי........

אני בסדר.. אוחח.. הטאקי... אני וסבתא שלי עד גיל 13 בערך היינו משחקות כל פעם שבאתי אליה <וכזכור זה היה כל חופש, כל החופש, וכמעט כל שישי שבת> טאקי.. כשהתחלתי לחלות היינו עושים החלפות. כל יום היא הייתה באה בצהריים, אם היה מותר לי כבר לאכול היא הייתה מביאה לי מרק צלול, ופירה, והיינו משחקות בקלפים..פעם טאקי, פעם רמי.. אחחחחחחחחחח.. כיף..

כן גם לי יש זכרונות מהמשחק הזה ../images/Emo13.gif

אני זוכרת במיוחד מתקופת התיכון. כשהלימודים עמדו להסתיים והיה הרבה זמן חופשי בין שיעור לשיעור, היינו יושבים בערך 5 חבר´ה בסיפרייה ומשחקים טאקי. אלה היו ימים...

האמת היא שאף פעם לא יצא לי...

להכיר את המשחק הזה "פוקר". למרות שידוע לי שיש כזה משחק, אין לי מושג למעשה מהו המשחק הזה.

למעלה