ילדה מכה את אמא

אני מבקשת שתיקחי אותם להסבר..

תראי מתוקה אנדריאנה זה ממש לא בסדר ולא לא כל הילדים מתנהגים ככה! לפעמים מה שקורה שגורם הבעייה נמצא ממש מול הפרצוף שלנו ואנחנו "עיוורים" אולי תקחי ילד ילד לשיח פנים אל פנים. כל ילד זה עולם. תנסי להבין מאיפה הגורם הזה מתחיל... תחברי את כל הפאזל בעצם, ותסיקי את המסקנות תישאלי אותם בצורה ישירה.. למה זה נגרם? למה הם עושים את זה..? אולי על מה הם כועסים? או מורדים.. תנסי להוציא מהם את הכאב ואת הסיבה שהם מתנהגים בצורה כל כך לא מתורבתת שכזו! תסלחי לי חמודה אבל אם הם היו הילדים שלי הייתי מעמידה אותם טוב טוב במקום ולא בצורה אלימה אלא בצורה של גישה לנסות להסביר להם מה העמדה שלי כאמא בבית! את אמא שלהם ואין להם זכות להרים עלייך ידיים! אולי הם שכחו את התפקידים בבית..? אולי תזכירי להם? אולי הם חבורת קטנטנים שלוקחת את הפיקוד לעצמם..? אולי את אישה עובדת שלא נמצאת הרבה איתם ולכן התיסכול..? אני לא יודעת את הסיפור אבל את כן. באמת תקחי ילד ילד לשיחה אינטימית אחד על אחד תרכיבי את הפאזל תאספי את השברים תרכיבי את המסקנות ותפעלי כל אחד לגופו אולי גם בך משהו לא בסדר? שאלת את עצמך..? תחשבי מה את עושה כדי להבהיר להם שוב שאת האמא בבית וזה התפקיד שלך לחנך! לא שלהם.. תראי את הכתבה הזאת לבת שלך ואולי היא תתבגר ילדה בת 17 אמא צריכה להיות רצינית במיוחד בגיל הזה איתה זה הכי חשוב לדבר כמה שאפשר. בנות ובנים אם נרצה או לא יש להם בגיל הטיפש עשרה את המרדנות השתלטנות הרצון להיות תמיד במרכז להיות צודק ולא חכם בעצם וההתפרצויות בגילאים האלה באים מתסכול סהכ צריכים להבין למה ואיך עוזרים לפתור את זה. מותק שלי תהיי חזקה, תהיי אמא לא שק איגרוף!

אנדרי.

א. אלו הילדים שלך טעויות אפשר לעשות ללא סוף לתקן קצת יותר קשה, אבל כמה שיותר מוקדם יותר טוב. ב.לא עברתי על כל הטוקבקים אבל ממה שראיתי אם כל הרצון הטוב לא התיחסו לעניין אנשי מקצוע רצינים. ואלו ורק אלו האנשים אותם צריך לערב. וישירות! אני מקווה שכל העניין שלך להעלות את זה כאן זה רק ההרגשה של השיתוף וכיוונים שלא חשבת עליהם אבל זה לא המקום שיביא את הפתרון ובכלל זה מצריך הרבה יותר השקעה והכרות מעמיקה של המקרה. ואל אל תחסכי בשום דבר בעניינים כאלה בכל מקרה המון הצלחה!!! מקווה בשבילך

../images/Emo214.gifהשאלה שלי היא מאיפה זה נובע,

מתי הכל התחיל?, "סתם ככה ביום בהיר"? אם זה רק בתקופה האחרונה, אולי תנסי לדבר איתן ולנסות להבין מאיפה זה קורה? אין להן זכות להכות אותך, ואת לא צריכה לאפשר זאת בכלל. נסי לדבר איתן...

למעלה