ילדים. אני עונה לכותרת הפורום.

mister pin

New member
ילדים. אני עונה לכותרת הפורום.

אני שוביניסט. אני מודה. אני לא אוהב ומרגיש לא נוח להיות נחות מאשה. שוביניסט מה לעשות. אבל ככה הטבע יצר אותנו. הגבר רוצה לשלוט. האשה רוצה לגדל ילדים. הכל עניין של הורמונים. לא אשמתי.

דביל

הטבע לא יצר אף מין כנחות, ואיש לא מבקש שתחוש נחות מאשה, וגם אין סיבה שתרגיש נעלה מאיזו-שהיא סיבה. נשים הן אולי לא זהות לגברים אבל כן שוות בערכן לפי כן צריכות להיות שוות בזכויותיהן וחובותיהן. אני במקומך לא הייתי מתגאה בעובדה שאתה שוביניסט, זאת בסך הכל הצהרה על בורות ותו' לא. האמירה כי "גברים מעוניינים לשלוט ונשים רוצות לגדל ילדים" היא כוללנית פרימיטיבית ומאוד לא מבוססת. לאנשים שונים יש צרכים שונים.

timeisnow

New member
אבל למה לקלל..?

כן, את צודקת במאה אחוז...אני במקומו גם לא הייתי מתגאה בעובדה שאני שוביניסט, אבל לפחות הוא כנה! (לא חוכמה גדולה באינטרנט, נכון, ובכל זאת). בסופו של דבר, הוא ימצא את זו שתהיי מוכנה לקבל את ההתנהגות שלו..

mister pin

New member
מה רע בלהיות שוביניסט?

לך מותר להיות פמיניסטית שמאמינה בעליונות המין הנשי ובמקופחות שלו. ולי מותר לרצות ולשמר את מקומי בהיררכיה. אגב כבר מצאתי. ובלי להעליב, כשאני מסתכל סביבי קשה לי למצוא משפחה בה הגבר נמצא בנחיתות מול האשה. משפחות כאלו נוטות להתפרק, פשוט כי גבר לא יכול לסבול זאת לאורך זמן.

timeisnow

New member
צרות אופקים

זה מה שרע בלהיות שוביניסט...ואגב, אני גבר, ליברל (ולא פמינסט כמו שהגדרת בטעות..). תראה, אתה רוצה להיות שוביניסט, תהיה - זו ההתמודדות שלך לא שלי. העובדה שאתה לא מסוגל להבין או לראות שנשים מסוגלות לעשות כל דבר כמו שגברים מסוגלים, ואם הן אינן מסוגלות זה בעיקר בגלל מגבלות פיזיות. אבל אתה לא רואה את זה. חבל

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

טעות גדולה בידך, אולי טעות של הרבה אנשים והיא המביאה לסלידה מפמיניזם. פמיניזם לא דוגל בעליונות האשה או המין הנשי, אלא בשיוויון בין המינים.

born2b

New member
טעות ?

עובדה שלא קוראים לו equalism אלא פמיניזם, ובצדק או לא רוב היוצרות הפמיניסטיות (שהן תכלס, אלה שנותנות את הטון של הפמיניזם) של העשור האחרון כן לקחו את הפמיניזם לרמות של איבה, התנשאות ועליונות (שכמובן לא היה לה שום עוגן במציאות כמובן (כמו לרוב הטיעונים שלהן) אבל מכיוון שהן נשים, זה לא הפריע להן, כל עוד יכלו להתבצר בעולם הדמיון ולהרגיש שהן קדושות המעונות

timeisnow

New member
אני לא מתנצל בשמו...

..אני רק אומר שתראו את העניין בפרופורציה...הרי, הוא קורה לעצמו מיסטר פין...אם זה לא נובע מבעיות פיזיות, זה נובע מיצירת פרובוקציה..

Deosette

New member
את קצת טועה...

קודם כל אני אישה. שנית, הטבע לא ברא את כולם כשווים, אם תראי אצל חיות יש נחות ויש עליון. שלישית, אצל הגבר ואישה אין נחות יותר ונכון פחות זה עניין של אופי אבל אין ביניהם שוויון. וטוב שכך. כמו שאמר ניטשה "בני אדם אינם שווים, ואין זה מן הראוי שיהיו שווים". מאז שחר הימים הייתה מלחמת מינים בין הגבר ואישה. מי שלא יודע, הציוויליזציה התחילה בפולחן האלה שבה הנשים היו במעמד העליון. הן היו לוחמות ושלטו בכל תפקידי המפתח. עם גיבוש היהדות והנצרות, התרבות הזו דעכה ונעלמה כמעט מתודעה האנושית. ובמשך אלפי השנים נאלצו הנשים להלחם על שיוויון הזדמנויות. אני אומרת שההיסטוריה חוזרת על עצמה, בקרוב הגברים יעשו זאת. בכל אופן אני לא חושבת שיש לשאוף לשוויון לגברים, למה שנשתווה למין הבזוי הזה? מה שכן, אני מאמינה בשויון בין זוגות. כלומר, כשאתחתן אני ובעלי נחלק את משמרות הניקיון, ובסגנון.

ק א ל י 1

New member
אתה לא שוביניסט אתה אידיוט!

זה לא עניין של הורומונים ולא שוטיות. עובדה חבר שלי ואני זה בדיוק ההיפך הוא מבשל, מנקה, מסדר. ואני וואלה לא מבשלת ולא יודעת מי יודע לנקות. וילדים? מה הקשר? אני לא רוצה ילדים בעשור הקרוב ולא נראה לי שאני אתחתן אי-פעם. אז זה לא הורומונים זה האגו הדפוק שלך. ואולי בגלל התדמית הנמוכה שלך אתה לא רוצה להרגיש נחות מאישה.

mister pin

New member
אולי את לסבית ואולי הוא הומו

אל תעלבי חמודה. זה הכל עניין של הורמונים. את לא רוצה ילדים, את לא אשה בשבילי.

ק א ל י 1

New member
אתה כזה שמוק!

אני מרחמת על אישתך. אולי תחזור בתשובה ואישתך תוכל להשריץ בשבילך כול שנה ילד. ואני ממש לא לסבית תאמין לי פשוט אני חיה בעולם של שיווין ויש לי כמה נרות בעולם בניגוד אלייך. וחבל שבגיל כזה אתה פרימיטיב עם פרופיל של נאצי!

mister pin

New member
חחח השרשור של סקארלט אוהרה

וכל מיני הערות וקטנות שלכן הפמיניסטיות, אפילו בפורומים כאן, מראה שאתן הנשים, ביצ'יות לא קטנות. בעיקר הפמיניסטיות. אוהבות לנקום ולשחק אותה בכל מיני משחקים. אז פעם אחת אני דוגרי כמוכן אבל אתן לא מסוגלות לשמוע את זה מגבר.

ק א ל י 1

New member
זה לא קשור לפמיניזם

אני לא פמיניסטית אני פשוט דוגלת בשיויון ואני מתעבת אנשים שמכלילים כול מיני דברים בנוגע לנשים כמו שהן פה במטרה להביא ילדים והם לא יכולות לעשות מה שגברים עושים אז אל תקראי לי ביצ'ית אני פשוט רוצה להיכנס בכול השוביניסטים למיניהם

אוה-א-רה, אני מבקשת...

אין לנו בעיה עם דוגריות ואם יהיה לי כוח יותר מאוחר, אעתיק לפה מאמר של כותבת אהובה עליי בנודע לשוביניזם. אבל, יש הבדל בין שוביניזם שמתבטא ברצון לשלם על הבחורה, בין פתיחת דלתות לבחורה וג'נטלמניות שכזו, לבין הנחה מראש שמקומה של האשה זה בחדר לידה ובמטבח.

מאמי זה לא שוביניזם.....

יש לך פשוט פוביה מאוד רצינית לנשים.... אתה רוצה לשלוט?!!??! אתה מפחד מנשים. על בחורים כמוך אני אומרת- חבל!!!

mister pin

New member
לא פוביה ולא חוסר שליטה בסוגרים:

אני לא רוצה להצטייר כמפלצת. אני אישית לא אצא וגם לא אעבוד עם אשה שתהיה בוסית כלפיי. ועברתי מספיק כברת דרך כדי לאמר שגם עמדתי באמירה שלי. יש מספיק נשים חמודות ויפות גם לזה וגם לזה. בקשר לפחד מנשים. לא ממש לא. אני אדיב מנומס ... קצת אגואיסט. טוב צריך להראות כרטיס ביקור.... שליטה? זה משהו לא יותר ולא פחות. גם נשים רוצות לשלוט. המוטו שלי בחיים: קודם להיות אדון לעצמך, אחר כך לזולתך.

למעלה