ילדים. אני עונה לכותרת הפורום.

liran610

New member
אז אם...

אתה כזה חכם ויודע את התשובה מה אתה בכלל בפורום הזה? לדעתי אתה נהנה מזה לעצבן נשים. אתה חי על זה בואנה אני כולה 5 דקות בפורום הזה וההודעות שלך כולן שוביניסטיות. אין לך משהו אחר לעשות בחיים?

Vdrums

New member
נו אתם לא רואים שהוא סתם מתלהב

שמנסה לעשות רעש ואתם עונים לו כזאת רצינות...

T r i l i a n

New member
עוזר לאחרים, כמובן

למשל, יבוא עכשיו בחור וישאל: מה משפט הפתיחה האולטימטיבי? אחרי שיקרא את ההודעה הזאת לא יצטרך עוד לשאול, משפט הפתיחה האולטימטיבי הוא : "יש לי ילד בית, רוצה לגדל אותו?" או, יבוא בחור וישאל "למה חברה שלי עזבה אותי?" התשובה ברורה - לא הכנסת אותה להריוןץ וכן הלאה. האיש רוצה להועיל.

ברוך הבא לך, מיסטר.

[למרות שנדמה לי שכבר בירכתי אותך. כל המרבה הרי זה משובח..?
] אני שמחה שמצאת לנכון לקחת חלק בפורום הזה, אבל במידה והחלק שלך פה יכלול אך ורק פרובוקציות, אני אאלץ לקטוע אותו.

SARITA22

New member
מראה על חולשות שלך כל מה שכתבת

עדיף שתחזור לימי הביניים סבבה להיות שביניסט אבל מה קשור אישה מתחתיי ? אדיוט אתה ממש לא יודע מה זאת אישה וגם אתה יכול לשבת בבית ולגדל ילדים איזה אישה היום לא יוצאת לעבוד ? לא לומדת ? למה שזה יפריע לך ?< תפתור קודם כל את הבעיות שלך עם עצמך!

The Patryn

New member
אולי במקום לצעוק ולקלל

תחשבו שניה שיש היגיון במה שהוא אומר, למרות שזה נאמר מעט בחוסר רגישות. אני חושב שיש לכם פה מעט בעיה עם הגדרות. שוביניסט זה קנאי קיצוני שמאמין בעליונות האומה או הגזע שלו על פני האחרים. במקרה של יחסי נשים וגברים זה אחד שחושב שנשים נחותות מגברים (גם להפך זה שובניזם). בפמיניזם אין הכוונה לתת עליונות לנשים, אלא שיוויון. עכשיו בלי קשר להגדרות המטרה הן של הגברים והן של הנשים היא להביא ילדים לעולם ולגדל אותם. אם תרצו או לא ככה יצר אותנו הטבע. במהל ההיסטוריה היתה חלוקת תפקידים ברורה בין המין הגברי למין הנשי. הגבר דאג לאוכל, פרנסה והגנה. על כן הוא פיתח יכולות כמו חשיבה לוגית יותר, יכולת ניתוח מצבים טובה ועליונות גופנית. הנשים מאידך גידלו את הילדים ולכן פיתחו יכולות חשובות אחרות כמו יכולת להבין את צרכי הזולת, לתקשר טוב עם אנשים וכד'. ככה זה היה לאורך עשרות אלפי שנות אבולוציה וככה זה עדיין. כל מין טוב יותר בדברים אחרים. אני לא בא לומר שאסור לתת הזדמנות שווה גם לנשים ושוויון זכויות מלא, אלא פשוט לזכור שגברים שונים מנשים. ברוב הבטי החיים היום זה לא ממש משנה, כי לא מדובר בניצול חד משמעי של יכולות של מין אחד (אנשים לא הולכים היום לצוד בתור מקצוע) ולכן הרבה פעמים נשים וגברים יכולים לבצע מטלות שונות באופן שווה.

born2b

New member
ברוך הבא ../images/Emo98.gif

קודם כל, זה שאתה לא אוהב להרגיש נחות זה לא אומר שאתה שוביניסט. אבל אני מקווה שאתה באמת שוביניסט כי למרות שאני באופן אישי בעד שיוויון , אשמח לעוד שוביניסטים שיאזנו קצת את כל הפמיניסטיות (שהן, אם לחשוב על זה, בדיוק אותו דבר רק להפך) אז בכל מקרה, ברוך הבא. למען שיוויון הגברים

מיסטר פין, מצטערת לומר אבל

הגישה שלך לא תביא אותך לשיאים בחיים...וחבל בחיים צריכים להיות חכמים ולדעת להיות חכמים בדברים נחוצים, יש לי הרגשה שאתה דברן לא קטן...פקה פקה פקה, אבל ניראה לי שנסיון החיים שלך שואף כמעט לאפס, רואים לפי הדיבור. אז אין סיבה גדולה להתגאות חביבי, בהצלחה,

למעלה