ילדים זה כאן

מיריVA

New member
תודה לכולכן על התשובות

אכן יש לי מנשא ואכן בשימוש - מחכה שיהיה יותר קל, בינתיים אני אנסה אולי להוריד מאכלים מהתפריט - אולי זו אחת הסיבות לכל הבכי

גם אצלי ילדי ידיים...

גם עומר וגם עמית כרגע ישן רק על הידיים, כשמניחים בעריסה מייד מתעורר (אלא אם כן זה על הבטן כמו עכשיו...), הוא גם ישן לידי במיטה בגלל זה. אז מה? זה צורך טבעי שלהם, אין לי שום בעיה עם זה, ו... זה עובר, ראיתי עם עומר. המלצתי היא על מנשא - אני מתכוונת להתחיל להשתמש בו ברגע שאפשר כשעמית יגדל קצת, ושפוט ליהנות מזה, היום אני מתה שעומר תתפנק עלי....

daldan

New member
בדיוק אחד הדברים ששיגעו אותי

לאחר הלידה, כל אחד עם הדיעות שלו ואצלי הן היו קיצוניות לכל צד. האחד "תני לו לבכות, שימי אותו בחדר אחר ותסגרי את הדלת שיבכה קצת (זה חמי היקר עם הידע המופלא שלו בחינוך - הבעיה היא שהוא כל הזמן חושב שהוא מבין ושאנחנו צריכים לשמוע את הדיעה שלו) ומהצד השני - "שימי אותו כל הזמן עליך, שיישן עליך, גם בלילה הוא צריך אותך" (אמא שלי שמאד דוגלת בשיטה הטבעית) גישה שיותר קרובה אליי אבל הותירה אותי עם ייסורי מצפון קשים בכל פעם ששמתי אותו במיטה כדי ללכת לשירותים או לנשום קצת... אני קראתי לזה "הרעשים" וברגע שהצלחתי להתנתק מהרעשים ולא לשים לב אליהם יותר, התחלתי להתאושש מהלידה ומהשינוי הגדול שנוצר עם כניסתו של יואב לחיינו. ברגע שהתחלתי להקשיב לעצמי בלבד ולא לשמוע יותר את הרעשים סביבי היה לי הרבה יותר קל. לכי רק עם מה שאת מרגישה!!!

daldan

New member
ולגבי דעתי - ששכחתי להוסיף

התינוק זקוק לך ולחום גוף שלך. הוא בוכה מכל כך הרבה סיבות ואת הבטחון שלו וממך הוא שואב את הכוח שלו. במידה מסוימת חבל הטבור עדיין מחובר וקשה לו כשאת לא איתו (אפשר להבין לו?) קחי איתך מנשא, וזה יקל עליך מאד. ושוב אם את מאמינה שזו הדרך - לכי איתה! את יודעת מה הכי נכון לילדים שלך!

אמיתמי

New member
איך את מרגישה?

זה טוב לך? מעייף מדי? חשוב להקשיב גם לעצמך ולא להיות פנאטית לשום כיוון. ילדים גם מרוויחים ממשחק באוניברסיטה או שמדברים אליהם. נועה שלי המון בידיים, אבל לא כל הזמן.

ornaok

New member
לירי שלי גם היתה כזו - ילדת ידיים

אי אפשר היה להוריד אותה מהידיים בלי שתקטר או תיילל. למרות שבעלי לא תמיד רצה הכרחתי אותו להזיק אותה תמיד, ואפילו התווכחנו סביב זה לפעמים. כמובן שמסביב כולם אמרו כמה אני טועה. כיום לירי מאוד עצמאית ואני מאמינה שזה בגלל שמלאנו את הצורך שלה. היא יודעת שהיא מוגנת ויש לה אותנו.

למעלה