א אשת הדייג New member 17/12/04 #17 כבר שנה../images/Emo35.gif אני זוכרת במצויין איך ילדת, מתוקי הגברבר שלך.
א אלינה12 New member 18/12/04 #22 מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif
G galiaS New member 19/12/04 #25 לא מבינה בזה כל כך, אבל השבוע ראיתי בשילב מחמם בקבוקים שעולה בערך חצי מזה של אוונט. אולי יש יותר זולים, אני לא מתמצאת.
לא מבינה בזה כל כך, אבל השבוע ראיתי בשילב מחמם בקבוקים שעולה בערך חצי מזה של אוונט. אולי יש יותר זולים, אני לא מתמצאת.
א אמברון New member 19/12/04 #26 מיותר לגמרי יש לי את המחמם של אוונט, שעומד ללא שימוש. רוצה? אין לי מה לעשות איתו או למי להעביר. את מוזמנת לקחת אותו.
מיותר לגמרי יש לי את המחמם של אוונט, שעומד ללא שימוש. רוצה? אין לי מה לעשות איתו או למי להעביר. את מוזמנת לקחת אותו.
ר ר י נ ר ו ן New member 19/12/04 #29 למה זה לא בשימוש? אני חושבת לקנות כי נמאס לי לחמם בקבוקים עם קערה ומים. לוקח יותר מידי זמן ולפעמים יוצא חם מידי אם שוכחים.
למה זה לא בשימוש? אני חושבת לקנות כי נמאס לי לחמם בקבוקים עם קערה ומים. לוקח יותר מידי זמן ולפעמים יוצא חם מידי אם שוכחים.
א אמברון New member 19/12/04 #30 פשוט כי אנחנו לא משתמשים ../images/Emo8.gif אני מכינה ליעלי תמ"ל עם מים מינראליים ממתקן (מווסתת בעיניים עצומות בין מים חמים לקרים). אגב, רכשנו את המכשיר לילד הראשון (לפני כמעט 4 שנים). השתמשנו בזה אולי 3 פעמים.
פשוט כי אנחנו לא משתמשים ../images/Emo8.gif אני מכינה ליעלי תמ"ל עם מים מינראליים ממתקן (מווסתת בעיניים עצומות בין מים חמים לקרים). אגב, רכשנו את המכשיר לילד הראשון (לפני כמעט 4 שנים). השתמשנו בזה אולי 3 פעמים.
ר ר י נ ר ו ן New member 19/12/04 #31 אמברון את רוצה למכור את המחמם אולי? (אם נחליט שאנחנו מעוניינים בכלל במחמם). אם כן, בכמה?
א אמברון New member 19/12/04 #32 למכור לך? השתגעת? בואי קחי (בחינם!). יש לך מישהו שיכול לאסוף את זה ממני?