ה"שיחה" שאת מקיימת היא בדיוק זו שהן עורכות לנו: "איך זה אתם מזמינים אותם אלינו הביתה מתי שמתחשק לכם"? (אין חשש - הילדות שלנו לא עוזרות או עוזרות לנקות
וכאן מגיעה הנקודה הפילוסופית של: האם הגעתי (אני, האמא) לשלב בחיים שבו אני צריכה לבקש רשות מהילדות שלי את מי להזמין לבית *שלי*?
לגבי פורמט זוגי - זה הרבה יותר מגביל. אז זה חייב להיות במסעדה [אחרת מה נעשה איתם? נלך לסרט? אי אפשר לדבר בסרט]
השירות פה במסעדות מאוד זריז (שלא לומר - דוחף לעוף.... למשל, ברגע שסיימת את הביס האחרון, והסכו"ם עוד בידיך, מגיעה מלצרי/ת בריצה לחטוף את הצלחת ותוך 30 שניות היא מנחיתה את החשבון בלי שביקשת אותו בעודה אומרת "no pressure" (יעני - הבאתי לך חשבון אבל אני לא לחוצה שתשלמי ותעופי - עאלק.... ואחר כך היא באה כל 60 שניות לאסוף את החשבון שהנחיתה, וכל פעם צריך לומר לה "רגע - עוד לא שמנו שם כרטיס אשראי", ואז היא מחייכת, וחוזרת לבדוק שוב אחרי 60 שניות)
אז זה אומר שכל פגישה שלנו תארך שעה גג. זה קצת קצר.... ואני לא הכי מתה על מסעדות תמיד בגלל מגבלות המזון שלי (צליאק) מה שאומר שיש סיכוי שאני ארגיש לא טוב אחר כך
להתארח אצלם יותר מאשר אצלנו זה רעיון.... תירץ על מבחן ינוסה... (בשביל זה צריך להיגמר החופש הגדול)
בינתיים לבכורתם יש מסיבת בת מצווה (בחווה! כולל רכיבה על סוסים לילדים האורחים). אז אני מתמודדת עם תלונות מצד בכורתי. האמת - נראה לי שנשאיר אותה בבית. שתי האחרות מוקסמות מרעיון הסוסים אז לא מציקות.