אני עדיין לא מצליח להבין איך דור שלם פה שותק וממשיך לחטוף

אני עכשיו בכלל לא מתייחס למה היה פעם אלא מסתכל על הצעירים של היום שפשוט אין להם שום סיכוי להגיע לדירה נורמלית. לא מבין איך הוא ממשיך לשתוק ולחטוף כמו אשה מוכה.

יש פה דור שלם שאין לי מושג למה בכלל הוא מתגייס, עושה מילואים או בכלל נשאר פה לשלם מיסים. ולכל מי שיגיד עכשיו שהדור מפונק, אז אין לכם בכלל זכות דיבור.
הם שכחו שפעם הייתה מספיקה חצי משרה של מורה ורק משרה אחת בשביל לקנות דירה בגוש דן עם 60 משכורות, היום גם ששני בני הזוג עובדים ונדרשות 200 משכורות אף אחד לא יכול להשתמש בתירוץ "המפונק". הצעירים של היום קורעים את עצמם בשתי עבודות כדי לחסוך להון התחלתי במחיר מפלצתי חסר כל פרופורציה.

גם זה נורא קל לומר על הדור של הצעירים שהוא מפונק שאתה מרופד בכמה דירות להשקעה, שכר של "עובדי דור א" שלא באמת עובד אלא על תקן עציץ ופנסיה תקציבית שמנה.

החלק הכי הזוי בסיפור, זה שכל אותם שקנו דירה לפני כמה שנים מתגאים ושמחים בכמה הדירה שלהם עלתה, אבל גרות יחד איתם בבית עוד שתי משפחות של הילדים (שכבר לא ממש ילדים) כי אין להם שום אפשרות לקנות.

ממש עוזר לכם שווי הדירה על הנייר שזו דירתכם היחידה וגרים איתכם הילדים למשך כמה שנים, ו/או אתם צריכים לעזור להם עכשיו בעוד 200-300K מהחסכונות שכל כך קשה עבדתם בשבילם.
איך לכם זה לא מפריע לכם? שווי הדירה על הנייר מפצה אתכם על כל עוגמת הנפש הזו?

מגורים עם ההורים כזוג נשוי - ממש לא מומלץ בשום מקרה, אלא אם אתם רוצים להגיע לרבנות.

בלי קשר, גם להורים מגיע קצת נחת לא? תנו להם להנות משנותיהם האחרונות.