ילדתי!

Manty

New member
איזה כיף של הודעה!!!

תגידי, מותר לכתוב את הסיפור כל כך מהר אחרי הלידה? (
) נשמע שאת מרגישה טוב
5 קילו!!!! את מדהימה! ועוד בלי קרעים! את ממש
מקווה לזכות לראות תמונות של תינוקת בת יומה במשקל חודשיים שלושה
המון המון אהבה ואושר לכל משפחתכם

איזו לידה קסומה!!! מזלטוב לכולכם!!!

ממש סיפור מרגש הלוואי עלי לידה מדהימה כזו את גדולה!!

mamadan

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo140.gif

איזו לידה חלומית... הרבה אושר, בריאות ושפע חלב!

YA-WA-RA-DI../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

5 ק"ג (גם 4 לדעתי) היו מטיסים אותי לא סתם לתפירה, אלא לפלסטיקאי! כל הכבוד לך! ידעת על זה קודם? הכאבים...
איזה מטורף זה?! לא יאומן איך אנחנו עוברות את זה (ורוצות שוב
). שפע חלב והרבה נחת
. מזל טוב גם לכל מי ששינה סטטוס

אום נטע

New member
יש לי הרגשת בטן שההחלטה

ללדת בבית חסכה ממני ניתוח קיסרי מיותר (או לפחות הפחדות וריבים מיותרים בביה"ח) משום שבאזורנו המדיניות היא לשלוח נשים עם הערכת משקל מעל 9 פאונד (כ-4.300) אוטומטית לקיסרי. שמעתי מרופא נשים שתומך בלידות טבעיות שאם הוא חושד שהתינוק גדול הוא נמנע בכוונה מלשלוח את מטופלותיו להערכת משקל באולטראסאונד משום שאם יש 'נייר' רשמי עם הערכת משקל של מעל ל-9 פאונד והרופא לא ממליץ על קיסרי אז הוא חשוף לתביעות רשלנות ואובדן רשיון העיסוק שלו במקרה והלידה מסתבכת. את הבדיקה האחרונה עשיתי כשבוע לפני הלידה והערכת המשקל כבר אז היתה ארבע קילו פלוס. ביום הלידה הייתי צריכה להבדק שוב רק שלא הגענו לזה
המיילדות לא נראו לחוצות מהגודל, והאמת היא שגם אני לא, היות ואני אשה גדולה עם אגן רחב, והגנטיקה המשפחתית היא לטובתי (תינוקות גדולים ולידות מהירות ללא קשיים מיוחדים). והכאבים ... האמת היא שלא ממש ניסיתי להתמודד איתם. כל התרגילים היפים פרחו לי מהראש לגמרי, ופשוט צרחתי את הצירים עד שעברו. ממש לא מחזיקה מעצמי גיבורה גדולה. שמחה שעבר מהר. ד"א, אני מתה על החתימה שלך

תודה על תשומת הלב לשאלה../images/Emo140.gif

וכמובן תודה על המחמאה
תינוקת מקסימה
נהנית מהתמונות

debby12

New member
מנהל
יוו - מזל טוב. נשמע נפלא

ארבע תשע מאות! WOW. בילבי שקלה ככה בגיל 4 וחצי חודשים
. את ממש
נשמעת לידה מעצימה ונפלאה וגם ה"לנמנם יחד תוך כדי הנקה" נשמע מעורר קנאה מזל טוב והרבה אושר למשפחה המתרחבת.

../images/Emo24.gif יוווווו

5 קילו? את מלכה! כל הכבוד לך, את מדהימה, איזה סיפור מרגש, אני כל כך שמחה עבורך!!!
ות גדולות לכולכם.

אום נטע

New member
והנה הז'לובית שלי

כארבע שעות לאחר הלידה ... תןדה לכולכן על התמיכה, הידע והעידוד!
ומועדים לשמחה!

Manty

New member
../images/Emo99.gif מקסימה!!!

לבת שלי לקח מעל חודשים לגדל כאלו צמידים
(ואהבתי את הקטע שהיא לא לבושה. גם אני לא אוהבת להלביש תינוקות ביום היולדם. אני בדר"כ מחזיקה אותם עירומים על גופי העירום עם שמיכה המכסה את שתינו) יש לך במקרה עוד תמונות בשבילנו?

debby12

New member
מנהל
היא מקסימה

נראית כזו גדולה ורגועה
. כיף אמיתי.

Merav B R

New member
מדהים ומדהימה !

את ידעת שהיא תהיה כזאת גדולה? (פשוט מעניין אותי אם זה היה שיקול בכלל בעיניך ובעיני המיילדות...)

למעלה