איך את לא מכירה את שאניה
LeAnnDylan Well-known member 4/6/11 #64 כנראה שהיא לא הייתה מספיק קשישה, משמשית ומקומטת דיה כדי לענין את סקרנותה של דרורה.
LeAnnDylan Well-known member 1/6/11 #4 ../images/Emo207.gif מטופש../images/Emo6.gif ידעתם שלמרטינה יש אח שקוראים לו מרטי? הייתי אומרת שההורים שלהם לא ממש יצירתיים
../images/Emo207.gif מטופש../images/Emo6.gif ידעתם שלמרטינה יש אח שקוראים לו מרטי? הייתי אומרת שההורים שלהם לא ממש יצירתיים
B blah blah story New member 1/6/11 #7 אני ידעתי - זה הצחיק אותי כששמעתי על זה. אני לא זוכרת איפה קראתי את זה...אולי בויקיפדיה
LeAnnDylan Well-known member 1/6/11 #9 יכוליות בדיוק קראתי איזה כתבה שהיא אמרה בלה בלה אח שלי מרטי ממש ברנדון וברנדה
T the whole shebang New member 1/6/11 #13 אחת ולתמיד- דיינה ושאניה אם אף אחד אחר לא יראה את הדימיון אני פשוט אשתגע אני בכל הקליפ של UP כזה:" יו, דיינה פייס. דיינה! דיינה, דיינה.. דיינהההה." הנה הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=-FMhUNSIxks תמונה של דיינה
אחת ולתמיד- דיינה ושאניה אם אף אחד אחר לא יראה את הדימיון אני פשוט אשתגע אני בכל הקליפ של UP כזה:" יו, דיינה פייס. דיינה! דיינה, דיינה.. דיינהההה." הנה הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=-FMhUNSIxks תמונה של דיינה
LeAnnDylan Well-known member 1/6/11 #15 ../images/Emo6.gif תקשיבי כבר אמרתי לך מזמן יש משהו שמזכיר אותה מידי פעם בפוזות מסוימות וזה אבל בגדול שאניה הרבה יותר יפה ממנה. לייק, הרבה!
../images/Emo6.gif תקשיבי כבר אמרתי לך מזמן יש משהו שמזכיר אותה מידי פעם בפוזות מסוימות וזה אבל בגדול שאניה הרבה יותר יפה ממנה. לייק, הרבה!
LeAnnDylan Well-known member 1/6/11 #19 בטח שיש להתווכח יש מלא להתווכח. ביחוד אם חסר לך את הטעם מהטעם והריח שאין להתווכח עליהם|הא|
מ משמש מקנטייר New member 1/6/11 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדולה!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדולה!
LeAnnDylan Well-known member 4/6/11 #65 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוצאת לי את הגוגו מהמשמש!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוצאת לי את הגוגו מהמשמש!
A And It Feels Like New member 4/6/11 #68 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה השדרוג החדש להוצאת לי את המילים מהפה? צריך לעשות מילון פורום בו יהיה פירוש לכל ההמצאות שלנו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה השדרוג החדש להוצאת לי את המילים מהפה? צריך לעשות מילון פורום בו יהיה פירוש לכל ההמצאות שלנו