ימין או שמאל?

invisable

New member
ימין או שמאל?

כל ימני ששאלתי אותו- אמר לי שקדימה היא שמאל. כל שמאלני אמר לי בדיוק את ההפך. קדימה היא ימין. אז מה בעצם קדימה? שמאל? ימין? מרכז?

:) התשובה פשוטה -

קדימה היא המפלגה להתנגח בה - כאשר המפלגה שלך לא אומרת דבר :) תומכי עמיר פרץ מדברים רק על כלכלה וחברה, וכמה נתניהו אשם.. תומכי הליכוד מדברים רק על תרגילים מסריחים ושוכחים את המנהיג של המפלגה הקורסת שלהם.. שתמיד ברח בזמן. אם זה שנייה לפני ההתנתקות ואם זה לאחר ההפסד בבחירות :) כשלאדם אין מה לאמר על המפלגה שלו - הוא יגש ללכלך על האחרת.

דווידו

New member
קדימה היא לא ימין ולא שמאל

קדימה היא גם לא מרכז כי לקדימה אין שום מדיניות כלכלית או חברתית הדבר היחידי שמאחד את כל חברי קדימה זה ה"אהבה " לשרון קדימה היא מפלגה שמדומה לבלון שעוד מעט יתפוצץ וזה באמת יהיה גורלה , גם אם היא תצליח בבחירות הקרובות מפלגה זו ביא מפםלגה חד פעמית ,ויקום מי שלא מודה בזה

DadleFish

New member
ואם היא מפלגה חד פעמית,

כי מה שצריך עכשיו זה את המדיניות ששרון הוביל בשנים האחרונות, ועוד 4 שנים נחשוב מה צריך, אז זה אומר שלא צריך לבחור בה היום?

דווידו

New member
מה בידיוק המדיניות של קדימה

ולא מתקוון אני למדיניות ביטחונית מה המאחד ביו דליה איציק או חיים רמון לכל יוצאי הליכוד בראייה הכלכלית או החברתית שלהם ? מה בידיוק המדיניות של מפלגב זו בנושאים אלה ? מישהו יודע ? ביכדי להיות מפלגת שילטון לא מספיק מיניניות ביטחוהית או אהבה לאדם העומד בראש המפלגה (שרון)

ושוב אתם בוחרים בדרך הקלה.. :)

תאמר לי בבקשה - מה המדיניות של הליכוד? מבלי ססמאות - רק את האמת, בבקשה.. מה המצע שלהם..? במחינה בטחונית, כלכלית, חברתית, נושאי דת, מלחמה בפשע, תאונות הדרכים.. פרט נמק והסבר, תודה :)

DadleFish

New member
אני האחרון שאפשר להגיד עליו,

שהוא אוהב את שרון. ובכל זאת, שרון עשה בשנה האחרונה את הצעדים הנכונים לקראת בטחון במדינת ישראל. הוא מתכוון להמשיך במדיניות פינויי ההתנחלויות, הוא מתכוון להגיע להסכם, ולכן ראוי מבחינתי לתמוך בו. ההתלבטות היחידה שלי היא האם לתמוך בו או בשינוי, שממילא תלך איתו לממשלה. כרגע נראה שאשתדל להכניס עוד ח"כ של שינוי לכנסת, ופחות ח"כ של קדימה. אם קדימה תדרדר בסקרים, נראה.

אתה דואג לביטחון?!

בגלל ה"ביטחון" של שרון, ערבי ארור חדר לשטח ישראל ועשה את הפיגוע בנתניה. בנוסף, יש כל הזמן נסיונות מצד ערבים לפגוע באזרחים ובחיילים, ושרון לא מאשר לצה"ל לפעול ביד חופשית נגדם... הוא הבטיח ביטחון ושלום, ואין לא את זה ולא את זה. אבל - העיקר שהוא מפנה התנחלויות... זה כניראה עושה לך את זה לראות איך אנשים נעקרים מביתם....

DadleFish

New member
50 הרוגים ב-2005

לעומת 400 ב-2002. הייתי אומר שזה שיפור מסוים, ירידה של 84% בהרוגים.

trigotrigo

New member
לדעתי, באמת רבים הסיכויים

ש"קדימה" הנה מפלגת אד-הוק, ולאחר יציאת שרון מן הפוליטיקה, או איבוד אחר של המומנט, תרד המפלגה ממספר המנדטים הגבוה שלה. עם זאת, באמת יכול להיות שבדרך כלשהי תמשיך המגמה הפוליטית ו"קדימה" תשרוד כמפלגה מרכזית במפה הפוליטית.

bhnadav

New member
אי אפשר לדעת.

בהחלט יכולה להיות סיטואציה שקדימה תתפרק אחרי סוף הקדנציה (שזו לא סיבה לא להצביע עבודה, כמובן), אבל יכולה להיות גם סיטואציה שהמפלגה תמשיך ותציג מועמדים טובים בבחירות הבאות. ציפי לבני, מאיר שטרית, אהוד אולמרט, שאול מופז, אוריאל רייכמן ונוספים - בהחלט יכולים להוות הנהגה עתידית.

זה לא משנה

מתברר שמפלגת קדימה לא בדיוק שומרת על האינטרסים של ישראל. היא הולכת לוותר על ירושליים, על יו"ש, על בקעת הירדן..., פרס יהיה בה שותף אם לא שר, ובנוסף לכל הצרות, שרון הולך למנות שר ערבי....אבוי לנו. שרון הודיע כבר שאם מפלגתו מנצחת בבחירות הוא הולך להמשיך לוותר - וויתורים פירושם הפסדים לנו. אנחנו יוצאים פראיירים..

ולא הזכרתי את עניין השחיתות החוגגת

אצלהם במפלגה....

למעלה