ימין או שמאל?

יוטו

New member
כמה ראשי ערים ערבים התבקשו

ע"י שרון להצטרף למפלגה שלו ולהתמנות לשר , זה פורסם בימים הראשונים של המפלגה ..

bhnadav

New member
אף אחד לא דיבר על שרוּת,

תפסיקו כבר עם השטויות שלכם. כפי שאמר מנהל הפורום, אתה מעדיפים להשמיץ את מה שקורה במפלגות האחרות, אבל משום מה לא מדברים על שום יתרון של המפלגות בהן אתם תומכים. תפסיקו כבר להשתמש בדמגוגיות כל כך זולות כדי להצדיק את הטיעונים המופרכים שלכם. אם תאמרו שלשרון יש תמיכה של ראשי ערים ערבים זה אומר משהו?! על פי התיאוריה שלכם, זה אומר ששרון יפקיד את ראשות הממשלה אצל ראש עיר ערבי, נכון?

יוטו

New member
זה שיש לך זיכרון קצק זו בעיה שלך

שרון הציע לראש עריית עיר ערבית (לא זוכר איזו ) להיות בעשריה הראשונה של מפלגתו + להתמנות לשר ... אתה לא קולט שכולם עדיפים על שרון ?

יוטו הנייר סובל כל שכותבים עליו אתה

יודע . ראש הממשלה שרון , הינו איש הביטחון מספר 1 בישראל . מצביא ממדרגה ראשונה . איש עשייה אשר הצליח לסחוף בכל משרה שרק "נגע" בה . האדם הנכון בזמן הנכון בתפקיד ראש הממשלה , האם לא מגיע לו מעט קרדיט על כך ?????????????? אתה יודע ידידי , ערבי אינה מילת גנאי ובמיוחד כאשר הוא אזרח ישראלי שומר חוק . כל עוד , מדינת ישראל מאפשרת לו לבחור ולהיבחר איני רואה כל סיבה שלא יכהן ח"כ או שר מטעם הערבים . אגב ידידי גם בליכוד ישנם כאלה שאינם יהודים כפי הידוע לך והם היו בסדר גמור .

יוטו

New member
אם אותו ערבי , היה משת"פ בעברו

או שירת בקרבי , והגן על המדינה (כמו הציוני ביותר בליכוד - איוב קרא )- אין לי בעיה גם שיהיה שר , רק חבל שלא נראה לי שזה מי ששרון מחפש ..

../images/Emo41.gifשרון רוצה להכנס לספרי ההסטוריה

כדי שיזכר כאדם שהלך הכי רחוק לטובת ה"שלום". הוא יעשה הכל על מנת לזכות באהדת העולם, כשלמעשה לא איכפת לו שהעולם לועג לנו. העולם רואה אותנו כלוזרים בגלל המדיניות המתרפסת לערבים. שרון מגלה שוב ושוב יחסו האמיתי לבני עמו: במקום להגן עלינו הוא מפקיר אותנו, ומראה סימנים ברורים של חוסר איכפתיות וחוסר אחריות לאומית!! צריך להזהר ולא להצביע לו!! אם הוא יבחר, זו תהייה קטסטרופה למדינת ישראל. תזכרו מה שאני אומרת.

DadleFish

New member
כמו שההתנתקות הייתה

"קטסטרופה למדינת ישראל"?
בכל מקרה, זה מטופש. ראשית, נתניהו הרבה יותר לחיץ משרון - זה הוכח בעבר, ושנית, נתניהו הוא זה שמנסה היום במקסמי שווא להחיות את הממשלה לעוד כמה חודשים למרות שברור כשמש שהציבור מעוניין במפה פוליטית שונה.

ולמה שההתנתקות תזיז לך?

אתה מוצא בכוח מביתך?? לך לא מגיעה אינפורמציה. לי מגיעה. אני מתעניינת. ונודע לי שמשפחות רבות שפונו בעל כורחן משטחי יש"ע עברו ועוברים שבר רציני, קשה וכואב. בקרב הצעירים יש ניסיונות רבים להתאבד. משפחות מפורקות. יש הרבה סיכסוכים ומצב של חוסר שלום בית. אנשים במצוקה. חלקם עדיין גרים בצפיפות נוראה בבתי מלון ובחוסר פרטיות. זוגות רבים מתגרשים. אין חשיפה אמיתית למצב הקשה הזה מצד התקשורת. אנשים רבים זקוקים לסיוע רב. החל בשמיכות, ביגוד, מזון, חיתולים... סיוע כספי וסיוע נפשי. אבל למה שהעניין הזה יעניין את השמאל? המצב באמת באמת קשה. אני מתעניינת ולכן מגיעים אלי אי מיילים בבקשה לעזרה. ראש הממשלה, האדם שהיה אמור לדאוג לאנשים היקרים האלו, שאיבדו את כל רכושם, הוצאו בכוח ובחיפזון, ולפני שהספיקו לעמוד על הרגליים ולהשתקם מיד הרסו להם את ביתם כדי שחלילה לא יוכלו לחזור... האנשים האלה השאירו שם את חיות המחמד שלהם... תאר לך מה הילדים הרכים היו צריכים לעבור. רבים מהם עדיין מחכים שיסדרו להם מקומות פרנסה. רק לחלקם נימצא דיור זמני בקראווילות... אתה לא מבין מה הולך שם. ואתם בכלל לא מגלים איכפתיות. ממש "כל ישראל ערבים זה לזה"...
תמשיכו לטמון את הראש בחול. ברור לכל שאם נמשיך בדרך זו, הערבים ינצחו אותנו בסופו של דבר. אתה תמשיך להיות בבית שלך מוגן ובטוח. יהיה בסדר...

DadleFish

New member
אני אמשיך לגור בשטח לא כבוש,

וכל מי שגר בשטח כבוש צריך להבין שיש סבירות גבוהה מאוד שיפונה מביתו בסופו של דבר. לגבי התנהלות ההתנתקות - מצד אחד, אין לי ויכוח איתך על שהמדינה לא עשתה מספיק עבור אותם מתנחלים מפונים. מצד שני, יש די והותר אנשים מסכנים במדינת ישראל, שהמדינה לא מטפלת גם בהם, כך שכמה אלפים של מתנחלים שפונו מבתיהם ולא מצאו הסדר כיוון שלא טיפלו והסדירו את ענייניהם מראש קצת פחות מטרידים אותי מאמהות חד הוריות ל-2 ילדים שלא מסוגלות לסגור את החודש בלי לקצץ תרופות מילדיהן.

כל ישראל היא כבושה

גם תל אביב היא שיח' מוניס. הערבים רוצים גם אותה. כמובן שידוע שהם רוצים את חיפה, עכו, יפו, לוד, רמלה, ... - בכוונתם להשיג זאת!! תתחילו להתעורר ולראות בעיניים מפוכחות את המציאות! אז במקום לראות בנו את האוייב - תבחינו מי האוייב האמיתי בכל הסיפור! איך אתה יכול לומר שצריכים להבין דבר כזה?! מי היה מעלה על הדעת שלאחר שנילחמנו על שטח והקרבנו את היקר לנו בשטחים הללו, איך אתה יכול לומר שזה יפונה בסופו של דבר?! איך אפשר להטמיע באנשים את האמונה שהם יגורו שם לנצח, ולבסוף אותו בנאדם נפשע מסלק אותם בכוח ובברוטליות, והורס להם את הבתים שהם עמלו עליהם כ"כ באמונה ובאהב ובמסירות?! זו פשוט רישעות!! ברגע שכבשנו זה שלנו!! לא יעזור כלום!! זה עכשיו שלנו, והערבים יכולים לשכוח מזה!! מה, אנחנו נחייה לפי רצונות של אחרים?! לעולם לא!!

DadleFish

New member
"ברגע שכבשנו זה שלנו"

מאיפה המיליטנטיות הזו? העם היהודי לא היה מיליטנטי מאז העמלק, מאיפה הגזענות הזו שלך? מאיפה הרצחנות הזו שלך? "הערבים" לא רוצים שום דבר. צאי מהקוביה הגזענית שלך. הערבי הממוצע לא רוצה את שיח' מוניס יותר משאני רוצה את רבת עמון. ההנהגה בחלק ממדינות ערב היא אנטי-יהודית ואנטי-ישראלית בעיקר מכיוון שפוליטית הדבר מעניק להם כח, ולא בגלל שבאמת יפו או עכו מעניינות אותם.

מי היה מעלה על הדעת?

מעניין, לי זה תמיד היה ברור וברור לי לחלוטין שזה יהיה גורלם של כל אלה שגרים בשטחים שלמדינת ישראל אין שום כוונה לספח.

השינאה שלך כלפי העקורים

פשוט מעוררת סלידה. אם האנשים היו יודעים שהם הולכים להתפנות משם הם לא היו הולכים לשם בכלל!! איזה זוג נורמלי היה הולך למקום להקים שם משפחה ודורות של צאצאים (בגוש קטיף היו שלושה ארבעה דורות), בונה בתים, מקים חממות, מקים בתי כנסת, איזה אנשים היו מעוללים זאת לבני משפחתם?! אתה לא מדבר בכלל בהגיון! אם אני הייתי צריכה להתיישב במקום מסווים והיו מודיעים לי שהוא מיועד לפינוי - לא הייתי הולכת להתיישב שם!! איפה הרגישות שלך? אלה אנשים מהעם שלך! האנשים האלו הם חוד החנית של החברה הישראלית! האנשים האלו הם חלוצים, בעלי עקרונות שרואים מעל הכל את טובהת מדינת ישראל!! עכשיו מה שהמדינה גרמה להם זה לשבר עצום, ניפצה להם את החלומות, דיכאה אותם, השפילה אותם... אתה עכשיו יכול לשמוח כי הינה שנואי נפשך "נענשים"..אני מקווה שאתה אנושי ולא שמח... נכון, יש מסכנים בישראל, כמו בכל חברה. אבל הנזק שגרמנו למופנים, לאנשים הנאמנים ביותר למדינת ישראל, גרמנו להם לנזק! לציבור כזה לא מגיעה כזאת מכה.

DadleFish

New member
מעניין

זוגות שפונו מימית והלכו והתיישבו בגוש קטיף. נו, באמת. והם לא ידעו שיש סיכוי שיום אחד יפנו אותם? טוב, עם עיוורון קשה לי להתווכח. אני לא שונא אף אחד, וההגיון שלך אינו ההגיון שלי. אני לא רואה באנשים האלו את "חוד החנית של החברה הישראלית". חלק מהאנשים האלו הם פנאטים גרועים בדיוק כמו הפונדמנטליסטים המוסלמים. זה שהם במקרה "בצד שלי" זה לא עושה אותם ליותר טובים. "אלה אנשים מהעם שלך" זה לא טיעון שמשכנע אותי לחשוב כמוהם. אני רוצה שקט, לא צריך פה קיצוניים משום כיוון, לא המוסלמי ולא היהודי. לא שמחתי שהעבירו את המתנחלים מהשטח הכבוש אל שטח המדינה, אבל שמחתי מאוד שסוף סוף נפתרנו מהצרה הצרורה הזו הקרויה רצועת עזה. במהרה בימינו ובעזרת שרון ופרס ניפטר גם מרוב יו"ש, יהיה פה גבול כמו שצריך, ובא לציון גואל.

את צודקת, זה לחלוטין לא הגיוני

אבל מאנשים שנשארו עם ילדיהם לחוות את הפינוי בכוח אני לא מצפה להיות רציונאליים מדי...

עם כל הכבוד למפונים

ותאמיני לי שיש כבוד , הם בחרו להתיישב במקום שנוי במחלוקת. הרי ידוע לכל בר דעת ששטחי יש''ע אינם סופחו מעולם למדינת ישראל , אז למה להתיישב שם?! למה לא ליישב את הנגב או הגליל? למה להתעקש להתיישב בשטחים שברור שביום מין הימים נצטרך לפנות (בכאב)? הציבור הזה הוא ציבור אידאליסטי וערכי , מה שחסר מאוד בקרב תושבי ישראל בקו הירוק. אך הציבור הזה אינו פרגמטי וריאלי. ההתיישבות היא מבורכת , אך התיישבות חייבת להיעשות בשטחים של מדינת ישראל הריבונית , ולא בשטחים שמצויים תחת הגדרה של כיבוש ושלטון צבאי.

סלחי לי אם אני לא מגלה

עודף חמלה כלפי אנשים שבחרו להיות מפונים בכוח מביתם יחד עם ילדיהם ולנטוש את חיות המחמד שלהם במקום להתפנות בעצמם ולדאוג לעצמם למקום מגורים מסודר. כנראה שהמאבק שלהם חשוב להם יותר מכך שהילדים שלהם יוכלו לישון לילה שלם.

למעלה