ימי הבסקט קייס...:(

• פותח הנושא CBGB
  • פורסם בתאריך

CBGB

New member
ימי הבסקט קייס...:(

גרין דיי פעם היו גדולים עכשיו הם נהיו ז-ב-ל! מה נסגר עם ההתמסחרות הזו????? מה נסגר עם האנטי-וור הזו??? דיי אני רוצה שיחזרו למה שהם היו פעם, לימי הבסקט קייס!!! באמת, הם נהיו לי קלי קלרקסון-ג'וני ראמון ג'ואי ראמון ודידי ראמון מתגלגלים בקברים שלהם!

Sum41xGiRL

New member
אתה יחצ''ן של ה-CBGB?

שמע ג'וני(שמת לפני שנה), דידי וג'ואי היו דופקים להם וואחד מכות גם ככה אם הם היו חיים.. אגב, אתה מודע לזה שאתה קראוי על מועדון שעל סף סגירה + בשנתיים אחרונות הופיעו בו רק להקות מטאלקור\גרינדקור שחברי הלהקה היו שמנים דובונים כמו NO USE FOR A NAME ו MADBALL

CBGB

New member
לא

אוקיי קודם אני בת, וכן אני יודעת שאני קרויה על שם המועדון מן ה-ס-ת-ם! חוצמזה ג'וני ג'ואי ודידי לא היו דופקים להם מכות כי גרין דיי המשיכו את המסורת של הראמונס-הם המשיכו את הפאנק! הראמונס היו הגוד פאט'רס שלהם ואפילו בילי ג'ו, לידיעתך, קרא לבן שלו הבכור ג'ואי! נחשי על שם מי... ולא איכפת לי אם הוא על סף סגירה ושהופיעו בו רק כמה להקות בשנתיים האחרונות, כי המועדון הזה הביא לנו את הסטוג'יס את ההארטברייקרס ואת ה-ר-א-מ-ו-נ-ס!

ADCMAN

New member
נו. תחשבי ג'וסף הוא שמו האמיתי

של ג'ואי ראמון אבל כידוע שמו הממש אמיתי זה יוסף, וזה בגלל שהוא בן עמנו

ADCMAN

New member
צודקת. העמדתי אותך במבחן

לראות אם את טרו אוהדת של הראמונז.

etv8

New member
הביא את הסטוג'ס?

לא בדיוק. המיקום הגאוגרפי של הסטוג'ז הוא מדטרויט,בעוד מועדון ה-CBGB נמצא בניו-יורק ובכל זאת, הסטוג'ס התפרסמו לא בזכות ה-CBGB, לעומת זאת, בלונדי והראמונז כן. ובכלל, אני לא חושב שגרין דיי הם המשך של הראמונז, זה כן נכון שבילי היה קונה תקליטים של הראמונז ושל THE DICKIES. אבל גרין דיי לא המשך ישיר של הראמונז. אם כבר של הדיקיז, אבל לא של הרמונז... וזה נכון שבשנים האחרונות הCBGB כבר מביא להקות מעפנות, לא כמו בשנות ה80'. נ.ב, כדי שאני אשנה את שמי ל'פטיפון' או 'בארבי' או 'פינגווין'?

CBGB

New member
אםםם...

אפילו אם הסטוג'יס לא התפרסמו בזכות המועדון הם כן ניגנו בו! ברור שהסטוג'יס עוד היו יותר מפורסמים והמועדון היה "קטן" ולא מוכר, אבל הם כן ניגנו שם. בקשר לבילי ג'ו טרה ומייק-הם דור ההמשך שלהם ללא ספק-ג'ואי ראמון היווה השראה לבילי ג'ו. בילי ג'ו כ"כ ניסה לפחות בהתחלה לחקות את המוסיקה שלהם ממש בתחילת דרכם ורואים את זה באלבום של דוקי... חוצמזה מה הקטע של כולם שגרין דיי הם אנטישמיים שונאי ישראל ובלה בלה בלה... נ.ב פטיפון ללא ספק

ADCMAN

New member
לדעתי עדיף להקרא על שם הפינגווין

האגדי עוד להקות טובות שניגנו בCBGB: בד בריינז, רייגן יות', ביסטי בויז(בעיקר בתקופת ההארדקור פאנק שלהם), גורילה ביזקיטס,אוקסימורון,כאוס יוקיי,שאם69 וגם בלינק דור ההמשך, הלהקות הנ"ל וגם להקות רבות הם דור ההמשך

GreeNevo

New member
דבר ראשון תרגעי..דבר שני ב"ה

ברוך הבא לפורום , אנו מבטיחים לך שתהני כאן . גרין דיי לא זבל , אל תגזימי . ודווקא אמריקן אידיוט זה דיסק שכובש כרגע את העולם , אי אפשר להגיד כעת שהם זבל .

CBGB

New member
אני אוהבת אותם

אולי ניסחתי את עצמי בצורה חריפה מדי כי אני מה זה אוהבת אותם אבל זו פשוט אכזבה! הם ממש לא כמו שהיו...זה דיסק שכובש את העולם, ולמה? כי הם התמסחרו ונהיו לי בריטני בגירסת הפאנק-אשכרה

GreeNevo

New member
אמממ

טוב , כרגע אי אפשר להתנגד לזה שגרין דיי היא הלהקה השולטת של העולם [בערך] וגם אני חושב שאמריקן אידיוט הוא דיסק פחות טוב שלהם מאשר נימרוד , אינטרנשיונל סופרהיטס וכו'... אבל באסקט קייס היה ונשאר שיר שולט !

osnatio

New member
תאמת...

בעידן הדוקי הם גם היו ממוסחרים למרות שזה דיסק מצוין אבל עכשיו זה עובר כל גבול התמסחרות! הם עדיין טובים כמובן אבל, מתחילים להיווצר פה "מעריצי סבון" שאוהבים את גרין דיי רק כי הם שמעו את השיר בוליברד איזה מיליון ואחד פעמים ולכל משפט שלהם נכנס "בילי ג'ו המושי מושלם!" לאיפה נעלמו כל המעריצים האמיתיים הא?! דיי לזייף את עצמכם! כולה להקה!

TiNiErBeiL

New member
את לא צודקת כל כך..

לפני "אמריקן אידיוט" אני בכלל לא הכרתי את גרין דיי.. ועכשיו הכרתי אותם.. והתחלתי להעריץ אותם.. והתחלתי גם לשמוע את השירים הישנים שלהם... לא את כולם (לצערי) אבל חלק.. ואני גם לא שמעתי את כל השירים ב"אמריקן אידיוט".. אבל מי אמר שזה לא הופך אותי למעריצה?! אני מעריצה שלהם כמו כל אחד אחד.. אבל יש משו במה שאת אומרת.. יכול להיות שיש כאלה ששמעו כמו פעמים את בולברד וחושבים שהם מעריצים.. אבל גם אני התחלתי משם.. ואני מתחילה להכיר את הלהקה לאט לאט... (בזכות הפורום הזה..)

ketas

New member
"בולברד" זה שיר מגעיל

בעצם לא מגעיל...סתם יוצא מהתחת בטירוף...גם "וייק מי אפ" בדרך.

למעלה