ימי הבסקט קייס...:(

• פותח הנושא CBGB
  • פורסם בתאריך

ChrisCole

New member
הם כבר ממוסחרים ממזמן

תגידו מה שתגידו ועוד עכשיו בגלל אמריקן אידיוט הם עמוק בתוך המיינסטרים שימו לחצי מהקהילה פה...שלא יודעים מה זה פאנק בכלל

BlueBeIl

New member
כן זה עצוב,

אבל ימי דוקי חלפו מזמן גם ככה.... וורנינג
אי אפשר להשאר בני 24 לנצח וגם כשהם פרצו עם דוקי הרבה אנשים אמרו שהם התמסחרו וזה מגעיל, וכמובן כשיצא time of your life

ketas

New member
את יודעים, זה לא הוגן כלפיהם

לא שהם יודעים שאתם חושבים ככה אבל בכל זאת
תחשבו, כשמישהו מקים להקה מה החלום שלו? חוץ מלכתוב ולבצע חומר מקורי שלהם, להתפרסם בכל העולם, שאנשים מהמון מדינות יכירו אותם, לזכות בכל מיני פרסים בטקסים למינהם וגם לעשות בדרך מליונים או להישאר להופיע באיזה מועדונים מסריחים בשכונה שלו? אז גרין דיי התחילו במועדונים קטנים והמשיכו להופעות ענק ברחבי העולם, מה רע בזה בתכלס? זה לא שהם התחילו לשיר ראפ על בחורות עם תחת ולדחוף צילומים של כל מיני בנות בחוטיני לקליפים שלהם...עדין יש להם שירים יפים ומרגשים בעלי מסר, הם עדין כותבים ומלחינים הכול בעצמם אז מה רע? ואולי אם הם היו נשארים אנדרגראונד חצי מהאנשים פה לא היו מכירים אותם בכלל, אני יודעת שאני לפחות לא הייתי מכירה אותם.

ketas

New member
מצטערת, זה מה שאני

אם הכוונה אלי בכלל. אבל בתכלס, נכון שהתחלתי מאמריקן אידיוט...אבל אני מנסה להכיר עוד ועוד שירים מתקופות אחרות, וחוסכת עכשיו כסף לקנות עוד דיסקים. ושמעי (שמע?) לא כל מי שמעדיף את המוזיקה הנוחכית ישר ממוסחר ופסול, זה ענין של טעם.

למעלה