ימי חופש ומחלה ימי חופש ומחלה מתי מעדכנים את ימי החופש והמחלה להם זכאים העובדים? זה פעם בשנה,נכון?
ס סוף עונה New member 14/3/05 #1 ימי חופש ומחלה ימי חופש ומחלה מתי מעדכנים את ימי החופש והמחלה להם זכאים העובדים? זה פעם בשנה,נכון?
ג גליה שמילוביץ עוד New member 14/3/05 #2 כן. בסוף כל שנת עבודה שלך נכתב ע"י סוף עונה: ימי חופש ומחלה מתי מעדכנים את ימי החופש והמחלה להם זכאים העובדים? זה פעם בשנה,נכון? לחץ כדי להרחיב... כן. בסוף כל שנת עבודה שלך
כן. בסוף כל שנת עבודה שלך נכתב ע"י סוף עונה: ימי חופש ומחלה מתי מעדכנים את ימי החופש והמחלה להם זכאים העובדים? זה פעם בשנה,נכון? לחץ כדי להרחיב... כן. בסוף כל שנת עבודה שלך
ס סוף עונה New member 14/3/05 #3 כלומר, בכל דצמבר? נכתב ע"י גליה שמילוביץ עוד: כן. בסוף כל שנת עבודה שלך לחץ כדי להרחיב... כלומר, בכל דצמבר? אני עובדת בחברה שעובדת תחת משרד הבריאות (החברה שדרכה אני עובדת לא מחשיבה את העובדים כעובדי מדינה) יש מדיניות אחרת כשזה ככה?
כלומר, בכל דצמבר? נכתב ע"י גליה שמילוביץ עוד: כן. בסוף כל שנת עבודה שלך לחץ כדי להרחיב... כלומר, בכל דצמבר? אני עובדת בחברה שעובדת תחת משרד הבריאות (החברה שדרכה אני עובדת לא מחשיבה את העובדים כעובדי מדינה) יש מדיניות אחרת כשזה ככה?
ש שיר ורד New member 14/3/05 #4 בכל מקום זה אחרת נכתב ע"י סוף עונה: ימי חופש ומחלה מתי מעדכנים את ימי החופש והמחלה להם זכאים העובדים? זה פעם בשנה,נכון? לחץ כדי להרחיב... בכל מקום זה אחרת על פי החוק ימי חופשה מחושבים על בסיס שנתי , כאשר שנה מתחילה ב 1/4. ימי מחלה אמורים להיות מחושבים על בסיס צבירה (וניצול) חודשיים.
בכל מקום זה אחרת נכתב ע"י סוף עונה: ימי חופש ומחלה מתי מעדכנים את ימי החופש והמחלה להם זכאים העובדים? זה פעם בשנה,נכון? לחץ כדי להרחיב... בכל מקום זה אחרת על פי החוק ימי חופשה מחושבים על בסיס שנתי , כאשר שנה מתחילה ב 1/4. ימי מחלה אמורים להיות מחושבים על בסיס צבירה (וניצול) חודשיים.