דברים אנושיים גרועים ואוצרות .
"אנושיים" - טוב אני מתחיל לזהות תבנית... הפרקים מתחילים טוב, אבל מאבדים את התנופה ככל שהפרק מתקדם. הפעם זה היה ממש מורגש, כי מצאתי את החצי השני של הפרק קצת משעמם. הסדרה ממש מתקדמת לאט וזה האמת קצת משגע אותי. גם נראה שמנסים לבנות לקראת משהו העונה, אבל הבנייה נעשית כל כך לאט. אני חייב להגיד שמצאתי את כל קו העלילה של ניסקה קצת משעמם, למרות שבהרבה אופנים הוא היה גם משעשע למדי. משעשע, אבל עדיין משעמם. מיה/אניטה התוודתה והאמת שלטעמי היו יכולים לעשות את כל העניין הזה בצורה הרבה יותר טובה. העלילה עם מאטי ואודי כרגע נראית מאוד סתומה, אבל אני מקווה שבקרוב נבין סוף סוף מה הפואנטה שלה. ציון: 6.
"הכי גרועים שיש" - השיפור נמשך. אומנם הפרק לא התחיל טוב, אבל מהר מאוד הוא השתפר ואפילו הצליח לעשות לי משהו שהרבה זמן לא חוויתי כשצפיתי בסדרה...לצחוק! הרבה בזכות העלילה של גרטשן והאומן החדש שהיא ייצגה. פול ממשיך להיות משעמם, לינדזי ממשיכה להיות בלתי נסבלת וג'ימי... ג'ימי קיבל קצת עומק. העלילה הכי מוצלחת לטעמי התרחשה במהלך האזכרה לאבא של ג'ימי. העלילה של אדגר...הייתה בעיקר מבוי סתום וקצת בזבוז זמן, אבל לפחות עדיין לא הרסו את הדמות שלו. ציון: 8.

"דברים טובים": הפרק השני לא היה מוצלח כמו הפיילוט, אבל גם לו היו את הרגעים שלו.רגעים שבעיקר היו בחצי השני של הפרק. פה ההומור היה פחות מריר, אבל גם הרגשתי שהפרק היה פחות משעשע מהפיילוט - הומור מריר או לא. הבת הגדולה קצת מעצבנת, אבל זה מה שאומרים על כל הטינאייג'ריות, לא? האחות האמצעית קצת יותר מעניינת אותי כרגע, אבל היא עדיין מרגישה מאוד שולית. והבת הקטנה - בכלל לא מרגישים אותה, בינתיים. אמא של סם הייתה משעשעת לעיתים, אבל אני בעיקר תוהה כרגע איך היא אמורה להשתלב בסדרה, כי... היא גרה מול הבת שלה מתברר ועדיין בשביל לשמור על הילדות סם שוכרת שמרטפית... מה הקטע שם? בסוף של הפרק באסיפת ההעצמה הנשית היו רגעים שהרגשתי קצת חוסר נוחות. סביר להניח שבגלל הנושא. ציון: 8.

"שומרי האוצרות" - פרק חלש. קודם כל נזכרו בגידול של קסנדרה. חשבתי לרגע שזה נשכח מהם. אפרופו קסנדרה... נראה לי שניסו לתת לה קצת עומק בפרק, אבל אם זה מה שהם ניסו הם עשו עבודה ממש גרועה. אה ושאני אבין... מאיפה הגיעה העניין ה...רומנטי שלה בג'נקינס? למיטב זיכרוני הם אף פעם אפילו לא רמזו לזה. זה הזכיר לי את "מבוקש" ופרק הפרידה מקרטר, שפתאום משום מקום ריס נישק אותה והראה בה עניין רומנטי.
לא רק זה גם... שאני אבין - גם הפכו את קסנדרה לביסקסואלית, או שזה רק בגלל שהיה מדובר בערפדית? טוב נחזור לפרק - העלילה לטעמי הייתה די חלשה. העלילה הצדדית(והשולית) עם איב ופלין הרגישה לי תלושה לגמרי מהפרק והכתיבה גם לא הבריקה. נראה לי שהיו שם קריצות לסדרה אחרת שכריסטיאן(סטון) שיחק בה - "אנג'ל"), אבל אני לא בטוח. לקראת הסיום של הפרק חל קצת שיפור, אבל מעט מדי מאוחר מדי. ציון: 5.