ינואר 2017 בערוצי הסדרות של

is00

New member
דברים אנושיים ואוצרות גרועים.

קודם כל היה משעשע לראות ברביעי וחמישי שני מיני איחודים בסדרות שאני צופה בהן(דיוויד דוכובני ופמלה אדלון, שבעבר שיחקו יחד ב"קליפורניקיישן" וונסה וויליאמס ורבקה רומיין ששיחקו יחד בעבר ב"בטי המכוערת") וכעת לעניין...
&nbsp
"אנושיים" - אמנם התבנית נשמרה והפרק התחיל טוב ואיבד את התנופה ככל שהפרק התקדם, אבל הפעם, לפחות, ההיחלשות לא הייתה כל כך מורגשת. הפעם הפרק הצליח לשמור על העניין שלי לכל אורכו. סוף סוף קיבלנו תשובות לכמה קווי עלילה שננקטו בתחילת העונה. חלקיות, אבל עדיין תשובות. לדעתי עלילת החקירה של ניסקה מרגישה מיותרת בעיקר. היא לא תורמת לכלום, כרגע, בתמונה הכללית של העונה. אני מבין לאן הם מכוונים עם העלילה(זאת עלילה שנחקרה גם במקור הנרווגית אבל בצורה אחרת), אבל אם התלוננתי על האיטיות של הסדרה בשבוע שעבר, אז קו העלילה הזה שלה זז ממש לאט ולא מצליח לשמור על עניין, לטעמי. העלילה עם טובי ורני...בינתיים גם לה אני לא רואה פואנטה, אלא אם רוצים לקשור את זה לסופי בהמשך, אולי. העלילה עם את'ינה קיבלה קצת דחיפה בפרק הזה, עכשיו כשהמעסיק שלה יודע יותר על הכוונות שלה. מה שממשיך לעשות את הסדרה זה הסינטטיים וזריקות האישיות שמכניסים להם בכל פרק. באמת חבל לי שלדמויות האנושיות לא עושים את זה גם. ציון:7.
"הכי גרועים שיש" - והשיפור נפסק, ואפילו הייתה שוב הדרדרות. הייתה רק עלילה אחת שהייתה שווה משהו זאת שסבבה סביב ג'ימי. כל השאר...
. העלילה עם לינדסי ופול הייתה פשוט נוראית. העלילה של גרטשן וניסיונותיה לשפר את החיים של הסובבים שלה הייתה בינונית למדי. פה ושם אולי היו דברים טובים, אבל בסה"כ... מאוד בינונית. אה ואני חייב להגיד שכל העלילה המתמשכת עם הפסיכיאטרית העונה מרגישה לי כל כך מיותרת. טוב לפחות לאיך שבחרו לגשת אליה העונה - בקלות ראש ובעיקר כניסיון כושל לספק רגעים קומיים. מצטער, זה לא עובד לכם. אני מתחיל ברצינות לשקול לנטוש לפני סוף העונה הזאת. ציון: 5.
&nbsp
"דברים טובים": בינתיים הסדרה שומרת על רמה טובה ואפילו מצליחה לספק רגעים קומיים מוצלחים. הקומדיה הכי מוצלחת בפרק הייתה בסצנה בבית של סם בארוחת הערב כשאמא שלה סיפרה לה את סיפור הגרביונים. הסצנה הכי טובה בפרק הייתה בשיחה שלה עם בעלה של החברה שלה - היא הייתה עשויה מאוד טוב, לדעתי. היא גם הצליחה להיות רצינית וגם משעשעת באותו הזמן. בקיצור עוד פרק מוצלח. לפחות הסדרה בינתיים מפצה על הבינוניות הנוראה של "הכי גרועים שיש". ציון: 8.
&nbsp
"שומרי האוצרות" - עוד פרק מוצלח יחסית לאוסף בסדרה הזאת. היו לו את הבעיות שלו. למשל הנבל השבועי שלא ממש הרשים או השאיר חותם. אני לא בטוח האם איב היא באמת חפרפרת או לא, אז כרגע אני לא אביע דיעה על ה"טוויסט לכאורה" הזה. אפרופו איב... היה בפרק איחוד קטן, שהחזיר לי קצת זכרונות מהעבר. מעניין אם זאת הפעם הראשונה והאחרונה של האיחוד הזה או לא. העלילה עצמה הייתה סבירה פלוס, אבל היא לא באמת הרשימה יותר מדי. אה ומה הקטע שהחליטו לתת לקסנדרה יותר... סקס-אפיל ב- 2 הפרקים האחרונים? אה ואני שמח שהפעם לא היה שום קו עלילה שנראה תלוש לגמרי מהפרק, כמו שהיה עם איב ופלין בפרק הקודם. אה וסחטיין על הכריאוגרפיה של לחימת ה...קונג-פו בפרק. ציון: 7.

is00

New member
ראשון-שלישי 29-31/1/17 בערוצי הסדרות.

יום ראשון –
&nbsp
YES DRAMA
22:00 – סיילם – עונה 3 פרק 3.
&nbsp
YES ACTION
22:00 – החץ – עונה 5 פרק 10.
22:45 - סוכני S.H.I.E.L.D – עונה 4 פרק 10.
&nbsp
YES OH
22:50 – המישור – פרק 1.

&nbsp
יום שני –
&nbsp
YES DRAMA
21:15 - האנטומיה של גריי – עונה 13 פרק 10.
22:00 – החיים עצמם – פרק 13.
&nbsp
YES ACTION
22:00 – צוות עקרב – עונה 3 פרק 7.
22:45 – מק'גייוור(2016) – פרק 7.
23:30 - אש נגד כוחות הרשע – עונה 2 פרק 7.
&nbsp
YES OH
22:00 - הומלנד – עונה 6 פרק 3.
22:50 – נובל – פרק 6.

&nbsp
יום שלישי –
&nbsp
YES DRAMA
21:15 – משפחת פוסטר – עונה 2 פרק 17+18.
22:45 - מקום בלב – עונה 4 פרק 9.
&nbsp
YES OH
22:00 – סוג א' - פרק 5.
23:00 - קוד שרוף – עונה 3 פרק 7.

is00

New member
הסוכנים והחיים.

"סוכני שיל"ד" - סוף סוף פרק טוב מאז החזרה מהפגרה. אני תולה את זה בכמה גורמים. בראש ובראשונה העובדה שהעלילה הפעם די רצה. הרבה התפתחויות היו בפרק. חלק לא היו מפתיעות(למשל הסימולציה של מיי), חלק דווקא כן. למשל בהתחלה היה רמז עבה שחוץ מאנדרו-מאי. יש בשיל"ד עוד אנדרואיד מושתל, אבל לא ציפיתי שד"ר רדקליף בנה אחד לעצמו. מצד שני אני לא משוכנע שאין עוד "מושתל" כזה בשיל"ד, מלבד מיי. הדבר היחיד שאני בטוח לגביו הוא שאם יש, זה בטוח לא אחד האיניומנז(ובטח גם לא קולסון). מאק קיבל קצת עומק בפרק וזה תמיד טוב שנותנים לדמויות קצת עומק. טלבוט הפעם לא היה מיותר, אבל מצד שני הוא גם לא היה...עד כדי כך נחוץ. העלילות בפרק היו מוצלחות. חלק יותר, חלק פחות, אבל בסה"כ מוצלחות והיו כמה התפתחויות בפרק שבהחלט פיתחו לי...תיאבון להמשך. ציון: 9.
&nbsp
"החיים עצמם" - הפרק היה בסה"כ מוצלח, אבל כבר היו פרקים טובים ממנו העונה. גם הפרק שוב התרכז יותר בעבר מבהווה, כך נראה, והעלילה בעבר הייתה בסדר, אבל לא הרבה יותר מזה. העלילות בהווה כבר היו יותר מוצלחות. מה הייתה המוצלחת ביותר? האמת היא שלטעמי לא הייתה ממש עלילה שהתבלטה במיוחד מהיתר. לכל אחת היו את הבעיות שלה והייתרונות שלה. אצל קייט לא אהבתי את האפשרות למשולש אהבה, שנראה ועלתה בפרק. זאת של קווין הייתה יחסית פשטנית, וזאת של רנדל הייתה... סטנדרטית לרנדל וויליאם. אני לא בטוח גם מה אני חושב על זה שהכניסו את סופי - גרושה של קווין מתברר. בעיקר כשנראה וזה הגיע משום מקום, אלא אם פספסתי משהו בפרקים שקדמו לפרק. ציון: 7.

למעלה